ölüyorum

Kendinizi derse verin bence evde durmayın kütüphanede çalışın.Calismak her zaman kafamı dağıttı benim 7 yıl çıkıp durmadan ayrildigim ilk sevgilimin acısını ders çalışarak atlattım.Son olarak yaşadığım acıyı da hastanede çalışarak arkadaşlarımla vakit geçirerek atlatıyorum.Biraz fazla abarttım belki de evden bile yatan hastaları takip ediyorum kafam mesgul oluyor bir seylere vermeli insan kendini.Spora da gidiyorum en kötü animda yazıldım hatta.Kendinize acımayın lütfen senelerce acı çektiğim ilk aşkım evlenecegini duydugumda krizlere girmiştim şimdi kızıyla fotoğrafına bakıp ya ne tatlı kızı var diyorum çünkü yeniden başkasını sevebildim o da çok kırdı benden 1 ay sonra başkasıyla çıktı evlenme teklifi etti 3 ayda kızla çıkarken bana hastalığıyla ilgili soru sordu utanmadan kıza da kuzenim dedi.Bu da geçecek yeniden sevebileceğim biliyorum.Sadece kendini düşün asla bakma onlara sosyal medyada durduk yere beni engelledi beni ama fake bir hesap açmıştı ayni ad isyerinin fotolari muhtemelen kız engelledi ben onun fake hesabini da kizi da engelledim bakmayali 6 ay oldu umrumda degil gecen hastanede karsilastim inan taniyamadim kilo almis bir tuhaf olmus beni gorunce morali bozuldu ben de kafami cevirdim sonra.Sanirim dermatoloji istiyorsun 72 istediğine göre benim ideal hedeftim yoktu dahiliyeci oldum ama çok mutluyum ins sen de hedefine ulaşırsın.

Biliyorum seni inanki çok iyi anlıyorum. Sallamıyorum dediğin anda bir pislik yapılıyor. Yine takıntı yapıyorsun. Bunları sürekli yaşadığım için biliyorum. Ama şunu düşün. Ne iğrenç biriymişki bunları yapıyor. Düşmanınla arkadaş oluyor ve senin hoşuna gitmeyeceğini bildiği şeyleri yapıyor. Ne güzel işte. Daha da iğren ve nefret et. Demekki delikanli değilmiş. Adam bile değil. Ben bunları düşünerek ve en önemlisi sosyal medyada ve yazdıklarını davranışlarını görerek iğrendim. Ulan dedim bu delikanli mi bu mu adam ! Küçümsedim nefret ettim. Dua et daha da kötü şeyler yapsın. İyice iğrenirsin.
İçin öyle demese bile sessiz kal. Hiç ilgilenmiyor görün. En acıtıcı tavrın bu olduğunu anladım. Sosyal medyada normal resimler koy. Nispet verir gibi olmasın. Ama sana yapılan iltifatları da göz önüne ser görsün. Bunlar benim yaptıklarım. Sen de böyle davran. Hafif neşeli ilgisiz ve mağrur. Facebookda en güzel profilini koy. İltifatları göz önüne ser. Sen yorum yapma. Sakince teşekkür et. Canımsın. Atlatacağız hep birlikte....

eski kankamla o kadın arkadaş olmuşlar demek ki eski sevgilimin yanına gitmiş kadın

çok kanıma dokunuyor. iki düşmanım kanka oldular resmen hem de bi zamanlar en sevdiğim sayesinde.

sırtımdaki bıçakların haddi hesabı yok.

ben bunları hak edecek ne yaptım?

Sana kesin çözüm. Radikal ol. Hepsini bi anda silsene hayatından. Yarın sabah uyan ve hiç birş yokmuş gibi hiç olmamışlar hiç tanımamışsın gibi yaşamaya başla Hayatın tadını çıkar kendin için yaşa Uzmanlığa girdiğinde orda harika bi adamla tanışacaksın büyük ihtimal

öyle yapmaya çalışıyorum aslında zaten. sanki ölmüşler gibi.

o eski kankamla ortak arkadaşlarım var. onları da gözden çıkardım artık. çünkü bu kadar kötü biri olmasına rağmen onla arkadaşlıklarını devam ettiriyorlarsa uzaktan bile olsa benle arkadaş kalamazlar artık.

dediğin gibi radikal olmak en güzeli. kimseden bir beklentim yok, etrafımda insan aramıyorum artık yalnızlığa alıştım. hoş ben hep yalnızmışım zaten pek bişi fark etmedi yani...

Bu konuyu bile sonlandır bence. Daha fazla yazma da yazılmasın da

evet bazen özellikle yazmıyorum sanki yazıp düşünmek zorunlulukmuş gibi oluyor.

ama her şey ex i hatırlatıyor sinir oluyorum. avm de bile hep onla baktığımız konuştuğumuz şeyler çıkıyor karşıma aklıma geldikçe zorlanıyorum.

hayatının en zorlu kısımlarında ben vardım şimdi güzel zamanlarında benim emeğimin meyvelerini başka kadınlara vermesi sinirimi bozuyor.

ne kadar atlatsam da bazen gerçekten yaşadığım haksızlığın boyutu isyan ettiriyor beni.

Ama hala düşünerek yazmaya devam ederek bi yere varsmazsın Şu andan itibaren bana bile cevap verme ve yeni hayatına merhaba de

Nasılsın şu an ? Neler yapıyorsun toparlandın mı ? Baya bir vakit geçmiş ancak aklıma geldin merak ettim seni. İyisindir inşallah

Nasılsın şu an ? Neler yapıyorsun toparlandın mı ? Baya bir vakit geçmiş ancak aklıma geldin merak ettim seni. İyisindir inşallah

canım çok teşekkür ederim beni hatırlayıp yazmışsın arkadaşım haber verdi o görmüş ama o sıra giremedim yeni yazıyorum.

valla toparlandım. çok iyiyim. hatta girince şöyle bi yazdıklarıma baktım da eski halime böyle bi sarılasım geldi merak etme geçicek diye :) yani tabi hala bazı sorunlarla uğraşıyorum ama moralim keyfim çok yerinde uzun süredir çok şükür. zaten olmayacak bir şey yoktu benim kişilik yapıma ters ezilmek üzülmek vs

bayaaaadır kk ya girmiyorum ya ondan garip geldi yazmak şimdi sanırım 1 seneyi geçmiştir :)

Benim de bu forumda sevdiğim kişilerdendiniz. Ben de merak etmiştim ne yaptınız? Sınav bitti mi? Eski erkek arkadaşınızı unuttunuz mu? Hep çok güçlü gelmiştiniz bana. Umarım iyidir herşey sizin için..

yaa çok teşekkürler ilginiz için :)

sınav derdim bitmedi çünkü çook yüksek bi hedefim var inat ediyorum madem uzadı istediğim olsun diye.

eski erkek arkadaşımı gerçekten unuttum. ona karşı içimde en ufak bir negatif pozitif duygu yok. aklıma bile gelmiyor. aciz bi insan olduğunu kabullendim ve kendime döndüm.

ben de kendimi zayıf sanırdım bana zayıf olduğum kanıksattırılmış ama kendime haksızlık etmişim bu sürecin sonunda onu anladım. gerçekten bu süreç beni çok güçlendirdi. özgüvenim yerine geldi artık hayattan korkmuyorum kimsenin ne düşündüğünü umursamıyorum kendi bildiğim doğrulardan yoluma devam ediyorum en güzeli ise tekrar hayattan keyif almaya başladım neşem yerine geldi en ufak bir andan bile keyif alıyorum artık. malibuda denize girmiyorum belki ama kahve içerken bile mutlu oluyorum.

bu sürecin sonucunda yalnız çok güçlü olduğumu anladım. kimseye ihtiyacım yok benim gerçekten. bu bi yandan da iyi oldu sırf uzun süredir tanıyorum diye yanımda tuttuğum silmem gereken insanları da sildim artık sık eleyip dokuyorum etrafıma aldığım insanları. kalabalıklardansa enerjimin daha önemli olduğunu fark ettim.

gerçekten eski sevgilim veya diğer kadın vs hiç aklıma bile gelmiyor artık. mesela o süreçte görüşüp sonra görüşemediğim arkadaşlarımla tekrar bir araya geldiğimizde kendileri konuyu açtıklarında bile amaan diyip sallıyorum artık bahsetmeye bile değmez. o derece manasız benim için. hatta dedim ya ilk yazdıklarımı okudum biraz da kendimi tebrik ettim bu derece kendimi geliştirdiğim için.

hatta yeni bi aşka hazırım artık etrafımda adaylar var ama dört dörtlük bana göre biri olsun istiyorum ve eminim bi gün bulucam o insanı. aşka olan inancım geri geldi :) bi yandan da istiyorum sanırım o güzel duyguları ama bakalım sınav mevzuma odaklanmış durumdayım başka bişey yapamıyorum pek zaten.

inş sınav işim bitince çok güzel şeyler yapacağım muhteşem planlarım var bakalım :)

sonuç olarak iyiyim yani. herkes gibi ben de hayatla mücadele ediyorum. burada geçirdiğim kötü günler çok geride kalmış gibi geliyor. belki hayatımda aşırı bi değişiklik olmadı ama ben baya değiştim. özüme döndüm özümü buldum hayat güzel ve keyif almaya değer inş benim yaşadıklarıma benzer şeyler yaşayanlar varsa şu an yolun sonunda ışık olduğunu görürler. çabaladığınız ve iyi olmak istediğiniz sürece hayat size yardım ediyor. herkesten önce siz kendi değerinizi bilmelisiniz ve hep pozitif kalmalısınız. işin sırrı bu bence.

Çok sevindim yazdıklarını görünce. İnşallah istediğin puanı alır ve tam istediğin gibi bi aşkı bulursun, inşallah aynılarını ben de bulurum amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…