ölüyorum

bir kadın hissediyorsa yüksek ihtimal doğrudur keşke bir şekilde o zamanlar yakalayabilseydin bu ayrılık kararın ona bırakmamış olurdun

Ölüyor musun? Hemde sebep saçma bir ayrılık mı?

Hayatın gerçeklerine aç gözünü, bu kadar toz pembe değil inan ki...
Annen var baban var bir ailen var sorunlu dediğin insanlar inan bana seni terk eden sevgilinden daha insandır.
Üç kuruşluk bir adam mı seni bu duruma soktu?

Hemde önünde çok güzel bir geleceğin olabilecekken sen kendini çukura en dibe mi atacaksın?
Elbet geçecek hemde hayatına öyle biri girecek ki sen bile şaşıracaksın nasıl unuttuğunu...

Uzman destek al evet bu güzel bir karar...

selam kızlar ben biraz daha iyiyim

dersaneye yazılma kararı aldım ama korkuyorum ya başaramazsam diye

ex i düşünmüyorum artık elimden geldiğince.

şu ex kankam ve kocası o şehirden ayrılmış yani eski sevgili yalnız kaldı. toplam 3 ay arkadaşlık etmek için benle 9 senesini çöpe attı adam. neyse böylece karakterini görmüş olduk. yapmaz dediğim ne varsa yaptı artık bi daha nasıl güvenirim insanlara bilemiyorum.

o kadın için terk edilmenin hazımsızlığı var içimde. ara ara gurur yapıyorum. exi baya unutsam da bunu atamıyorum içimden.

kendimce bi karar aldım ağlamaktan göz altı torbalarım olmuştu artık ağlamayacağım onun için. 1.5 haftadır ağlamıyorum. büyük bi gelişme :)

gece dersane kararını alınca toz aldım biraz. yeni uyandım şimdi ama yerleri süpüreceğim.

sonra da dersane kaydına gidicem inş ama bilmiyorum korkuyorum

bana cesaret verin lütfen

kızlaaaar!!!! şok şok şok

exin beni aldattığı kız dün hikayeme bakmış!!! kahkaha attım resmen.

bu arada dersaneye yazılmaya karar verdim ama yazılamadım 2 gündür sinir oldum

aksi gibi ehliyetimi kaybettim bugün yarın bi ton işim var

ben de 27 yaşındayım sınava hazırlanıyorum, yaşıtlarım evlendi çocuk yaptı, benim ise ne olacağını bilmediğim bi ilişkim var. benzer durum işte. hayat düzenini kurmak mantıklı davranmak lazım biran önce.

evet

ben kafayı düzelttim sosyalliğimi arttırdım dış görünüşümü de toparladım

dersaneye yazıldım

ama iş çalışmaya gelince cidden işte var bi sıkıntı çözemiyorum çok düşünüyorum sanırım.

Ben 26 yaşında ünive başlicam yahu bende bu yaş a kadar boş yaşamışım

hangi üniye? olabilir bence

ben de allahtan küçük gösteriyorum

bitince herşey bu kara günleri hatırlamam umarım

delice bir plan yapıyorum şimdi felaket yani
Neymiş planın Aslında enstürman kursuna git bence Orda bulursun birini Enstürman çalan insandan zarar gelmez iyi ruhlu olur

Neymiş planın Aslında enstürman kursuna git bence Orda bulursun birini Enstürman çalan insandan zarar gelmez iyi ruhlu olur

yok ya birini bulmak istesem zaten var ki peşimde bi sürü kişi. yalnız olmak istiyorum bi süre erkek çekemem.

ders planı işte. 1 ayda tüm tusu dinleyip bi kere de okucam planım düzgün giderse.

ama çok çılgın oldu umarım yaparım.

az önce ablamla tartıştıydım uzatıp uzatıp saçma bişiden zorla gelip kavga çıkardılar.

resmen tüm enerjimi yediler süslenip gezmeye çıktılar sonra. nefret ediyorum ikisinden de.

insanın ailesi yanında manevi olarak durmazsa. böyle benim gibi dımdızlak kalıyor işte hayatta. bana yaptıkları eziyet burunlarından gelsin inş.

Kız sen doktor musun Sizin sınav yarın değil mi ya Ne işin var burda çalış çalış :) ah ya doktorlar diş hekimleri hep hayata geç kalıyor ömrümüz dersanelerde kitapların arasında geçiyor. Hem bak sevgilin olsa darklı şehirde kazanacaktın belki zor olacaktı Bide bu açıdan düşün Bide ailen hakkında kötü konuşma lütfen kimse olmasa da yanında sana kalacak olanlar ailen

evet

sen hangi bölümdesin?

valla yanımda ailem kalıyor ama burnumdan getiriyor. hatta bi çok insanı kaybetme sebebim onlar... neyse.

yarınki sınav kötü geçicek 3 aydır çalışmıyorum.

moralim çok bozuk şu anda. çok mutsuzum..

bi arkadaşımınsosyal medya hesabına denk geldim öğrenciyken sevgilisi olan çocukla evlendiler şimdi dünyayı geziyorlar.

biz de böyle olabilirdik. halbuki ben hala hayatımda nelerle uğraşıyorum...

mutsuzluk çöktü üstüme. yalnız hissediyorum...

kızlar gece ananem uyandırdı ondan

bütün sınav uyukladım. eve gelince uyuyup ders çalışırım diyordum.

bi geldim arabama çarpıp kaçmış biri. ön tampon çizik içinde yamulmuş da. sıfır arabaydı ya uyku muyku kalmadı.

sonra da oturup çalışamıyorum işte.

ya herkesin hayatı bu kadar şanssız mı ya neden her saçma şey beni buluyor

öf

Bence çok fazla dış çevre odaklısın..dr.luk gibi bir bölümü kazanmissin hayatini bundan sonraki döneminde nasıl yaşayacagin hakkinda ilk ve herkesin imrenerek baktigi bi adim atmissin bitirmis ve tusa kadar gelmissin..yazlik varsa yazliga kendini kafani toplayabilecegim bi eve yerlesirdim..su tusu bitirene kadar..aileme de kulak bile asmazdim..bu sinavi kaxandiktan sonra onlar srni degil sen onlara hakim olcaksin..

Hic bilemedin kendi başina kapan bir odaya çalis..kimsenin rahatsiz etmemesini iste..bu kadar..

haklısın canım.

bugün sınava girdim ama kötü geçti.

dersaneye yazıldım ya onun çalışma salonu var oraya kapanıcam eve sadece uyumaya gelicem 1 ay kadar. o zaman sanırım aileme odaklanmayı da bırakırım.

kızlar bi süredir aldatıldığım kadın benim paylaştıklarıma bakmaya başladı

sonra da ex hesap açmış ve o kadını eklemiş ilk.

gerçekten aslında çok iyiydim ama dedim ki bu nasıl bir nankörlük iğrençlik pislik?

bu nasıl vicdansızlık?

resmen benle uğraşmak için işler peşindeler.

kötü kalpleri gibi kaderleri olur umarım.

lütfen iyi enerjilerinizi yollayın bana. resmen düşmanlarım yatıp kalkıp bana çalışıyorlar bazen çok yoruluyorum

C
Canim bence birakma ihtimalin varsa sosyal medya hesaplarini 1 sene durdur..hem dersaneye hem kendine ve sinava yogunlas..sosyal medya gibi bütün iyi enerjimizi emen teknoloji ürününü birak hic bakma..onun yerine gūzel boş bi vaktinde film izle..filmlerde ve kitaplarda bestellerin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…