- Konu Sahibi esmergizmo
-
- #1.601
biz çok ölüyoruz diyeni gördük kimse ölmüyor. geçer merak etme.
ben de 27 yaşındayım sınava hazırlanıyorum, yaşıtlarım evlendi çocuk yaptı, benim ise ne olacağını bilmediğim bi ilişkim var. benzer durum işte. hayat düzenini kurmak mantıklı davranmak lazım biran önce.
Ben 26 yaşında ünive başlicam yahu bende bu yaş a kadar boş yaşamışım
Neymiş planın Aslında enstürman kursuna git bence Orda bulursun birini Enstürman çalan insandan zarar gelmez iyi ruhlu olurhangi üniye? olabilir bence
ben de allahtan küçük gösteriyorum
bitince herşey bu kara günleri hatırlamam umarım
delice bir plan yapıyorum şimdi felaket yani
Neymiş planın Aslında enstürman kursuna git bence Orda bulursun birini Enstürman çalan insandan zarar gelmez iyi ruhlu olur
Kız sen doktor musun Sizin sınav yarın değil mi ya Ne işin var burda çalış çalış :) ah ya doktorlar diş hekimleri hep hayata geç kalıyor ömrümüz dersanelerde kitapların arasında geçiyor. Hem bak sevgilin olsa darklı şehirde kazanacaktın belki zor olacaktı Bide bu açıdan düşün Bide ailen hakkında kötü konuşma lütfen kimse olmasa da yanında sana kalacak olanlar ailenyok ya birini bulmak istesem zaten var ki peşimde bi sürü kişi. yalnız olmak istiyorum bi süre erkek çekemem.
ders planı işte. 1 ayda tüm tusu dinleyip bi kere de okucam planım düzgün giderse.
ama çok çılgın oldu umarım yaparım.
az önce ablamla tartıştıydım uzatıp uzatıp saçma bişiden zorla gelip kavga çıkardılar.
resmen tüm enerjimi yediler süslenip gezmeye çıktılar sonra. nefret ediyorum ikisinden de.
insanın ailesi yanında manevi olarak durmazsa. böyle benim gibi dımdızlak kalıyor işte hayatta. bana yaptıkları eziyet burunlarından gelsin inş.
Kız sen doktor musun Sizin sınav yarın değil mi ya Ne işin var burda çalış çalış :) ah ya doktorlar diş hekimleri hep hayata geç kalıyor ömrümüz dersanelerde kitapların arasında geçiyor. Hem bak sevgilin olsa darklı şehirde kazanacaktın belki zor olacaktı Bide bu açıdan düşün Bide ailen hakkında kötü konuşma lütfen kimse olmasa da yanında sana kalacak olanlar ailen
Bence çok fazla dış çevre odaklısın..dr.luk gibi bir bölümü kazanmissin hayatini bundan sonraki döneminde nasıl yaşayacagin hakkinda ilk ve herkesin imrenerek baktigi bi adim atmissin bitirmis ve tusa kadar gelmissin..yazlik varsa yazliga kendini kafani toplayabilecegim bi eve yerlesirdim..su tusu bitirene kadar..aileme de kulak bile asmazdim..bu sinavi kaxandiktan sonra onlar srni degil sen onlara hakim olcaksin..kızlar gece ananem uyandırdı ondan
bütün sınav uyukladım. eve gelince uyuyup ders çalışırım diyordum.
bi geldim arabama çarpıp kaçmış biri. ön tampon çizik içinde yamulmuş da. sıfır arabaydı yauyku muyku kalmadı.
sonra da oturup çalışamıyorum işte.
ya herkesin hayatı bu kadar şanssız mı ya neden her saçma şey beni buluyor
öf
Bence çok fazla dış çevre odaklısın..dr.luk gibi bir bölümü kazanmissin hayatini bundan sonraki döneminde nasıl yaşayacagin hakkinda ilk ve herkesin imrenerek baktigi bi adim atmissin bitirmis ve tusa kadar gelmissin..yazlik varsa yazliga kendini kafani toplayabilecegim bi eve yerlesirdim..su tusu bitirene kadar..aileme de kulak bile asmazdim..bu sinavi kaxandiktan sonra onlar srni degil sen onlara hakim olcaksin..
Hic bilemedin kendi başina kapan bir odaya çalis..kimsenin rahatsiz etmemesini iste..bu kadar..
Canim bence birakma ihtimalin varsa sosyal medya hesaplarini 1 sene durdur..hem dersaneye hem kendine ve sinava yogunlas..sosyal medya gibi bütün iyi enerjimizi emen teknoloji ürününü birak hic bakma..onun yerine gūzel boş bi vaktinde film izle..filmlerde ve kitaplarda bestellerin olsun..kızlar bi süredir aldatıldığım kadın benim paylaştıklarıma bakmaya başladı
sonra da ex hesap açmış ve o kadını eklemiş ilk.
gerçekten aslında çok iyiydim ama dedim ki bu nasıl bir nankörlük iğrençlik pislik?
bu nasıl vicdansızlık?
resmen benle uğraşmak için işler peşindeler.
kötü kalpleri gibi kaderleri olur umarım.
lütfen iyi enerjilerinizi yollayın bana. resmen düşmanlarım yatıp kalkıp bana çalışıyorlar bazen çok yoruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?