ölüyorum

çok mantıklı diyorsun ama insanlarla görüşmemem lazım o zaman.

ben de aksine geziyormuş gibi gösterip derslere yumulayım diyorum ama yapamıyorum

onları kandırmak istiyorum.

39 yaşındayım ve eşimden boşandım.ciddi bir ilişki aradım ama bulamadım.Maddi problemim yok ama sıkıntıdan kendimi sekse verdim.Belki beni ayıplayacaksınız ama bir jigoloyla tanıştım.O da 35 yaşında hafta 2-3 kez beraber oluyoruz.Ayrıca çok hoş sohbet biri.Bazen sabahlara kadar sohbet ediyoruz.Doğru yapmıyorum farkındayım ama şu an için bana iyi geliyor.

yine mi sen ya hayırdır her yerden çıkıyosun

Girlboss nasılsın merak ettim

merhaba canım iyi olmaya çalışıyorum genellikle.

geziyorum biraz... süper olmasak da ailemle aramız baya düzeldi sanırım artık biraz alttan alıyorlar yaptıkları saçmalıkları ve bana zarar verdiklerini fark ettiler. biraz rahatlattı açıkçası...

sosyal medya hesaplarımı aldatıldığım kadın bakıp duruyor, sanırım beni feci takıntı yapmış şaşırıyorum artık abarttı çünkü. başta eğleniyordum da iyice zavallı gibi oldu gözümde.

dersaneye yazıldım... ama hala bir düzen oturtamadım ders konusunda ve bu benim canımı çok sıkıyor gerçekten sırf bu yüzden mutsuzum. diğer konuları hallettim kafamda genel olarak da...

sanırım rahata fazla alışmışım kendimi geri düzeltemiyorum o hırslı enerjili halime dönemiyorum ve bu beni çok üzüyor. çünkü yapmak istediklerimi oturduğum yerden yapamam nası olucak bilmiyorum bildiğin mutsuzum bundan dolayı

Cok sevindim. Aile gibisi yok. Ben 42 yasindayim. Bu yaz annemi kaybettim. Kanserden... Senin yaslarindayken biz de hep tartisirdik. Ogretmenim ve bu pis hastaligi ogrenene kadar her yil yaz tatilinde (uzunca ailemle kalirim) buyuk bir kavgamiz olurdu. Benim de annemin de hataları olurdu. Ama ben kendi adima ona soz verdim annecim artik seni uzmeyecegim diye. Uzmedim de yani elimden geleni yaptim. Simdi canim annem sonsuz uykusunda babam yalniz kaldi. Inan en kotu aile bile en iyi arkadastan iyidir. Ablan olarak soyluyorum. Bazi kusurlari gormezden gel. Bir de birseye kizdiginda parlamadan sakince yaklas konuya. Kendini ifade et cekil. Diger konuya inan cok sevindim. Gencsin doktorsun karsina muhakkak sana uygun biri cikacak muhakkak. Sen simdi derslerine konsantre ol. Hersey gonlunce olsun insallah

evet ben de işin onları kaybetme kısmını düşününce üzülüyorum. bir yandan yılları geçirdim boş boş ve onların yaşlanmalarını görüyorum ablamın bile bu da beni üzüyor, sanki hiç yaşlanamyacaklarmış gibi geliyor ama kimi kandırıyorum bende bile başladı yaşlanma emareleri başladı.

umarım istediğim gibi biri çıkar, bana uygun biri düşünüyorum da çok zor artık daha da seçiciyim çünkü. en ufak şeye tahammülüm kalmadı erkekler konusunda sanırım. ama akışına bıraktım. taleplere karşılık vererek değil de doğal ortamında tanımak lazım insanları o yüzden de işbaşı yaptıktan sonra etrafıma bakacağım o daha mantıklı geliyor.

derslere odaklanamıyorum açıkçası. ama elbet o da olacak, bu kadar şeyi aştım sıra ona da gelecek umarım.

kızlar orda olan var mı? konuşmaya ihtiyacım var.

birlikte gidelim dediği kongreye o adi kadını götürüyor

üstelik şu düşmanım dediğim eski arkadaşlarımla da kadın arkadaş olmuş. demek ki ex in yanına gitmiş

bi bomba daha hani uzak dur diye mesaj attığım arkadaşım vardı. sonra cevap vermeden beni silmişti bu kız! o arkadaşımla o kadın ev arkadaşı olmuş!!!

ya ben napıcam?

ne güzel sallamıyordum yine takıntı yapmaya başladımmmö

bu stalkı nasıl bırakacağım??

E esmergizmo onlar bu kadar pislik yaptıkları halde mutlular sen masum olmana rağmen yine üzülen sensin.Bu zamanlarını bulamayacaksın bir daha onun için üzülmeye değer mi? Bu kıymetli vakitlerini harcamaya değer mi? Onu takip edeceğini ağladığın an hemen aç bi kitap oku, video izle ama onu yapma ertele. Zamanla bırakacaksın bu alışkanlığını mutlu olmak istiyorsan buna mecbursun...

kesinlikle değmez farkındayım. mutlu olmalarına bu işten zararsız çıkmalarına da sinir oluyorum zaten. mantığım bunu diyor ama bazen hissettiklerimi kontrol edemeyip kötüleşiyorum işte.

Onlar mutsuz olsa sevinecek misin? Içim soğur diye düşünüyorsun ama öyle olmayacak, eminim.
Onlar da mutlu olmadi diye sevindin diyelim; bu mutluluk da geçecek yine, doyuma ulastirmayacak ki bu durum seni. Senin olayı atlatıp, "Ben gerçekten çok güçlüymüşüm" demen seni doyuma ulaştırır.

haklısın aslında onlar mutsuz olsa yine ben mutlu olmam.

ama onların mutsuz olması mutsuzluğumu arttırıyor öyle diyeyim.

evet bu işin içinden sıyrılmak beni en mutlu edecek şey. çok işim var beni en çok bu üzüyor ve güçsüz hissettiriyor ve bunları yalnız başarmak zorundayım bir destekçim olmadan

Mutlu olayım diye acele ediyorsun bence. Dile kolay 9 yıl geçirmişsiniz ve ustunden 4 ay geçmiş. Ki zaten unutmayacaksın; sadece aklına gelme sıklığı azalacak ve hissettirdikleri hafifleyecek.Bu bir süreç üzüleceksin ve süreci bu şekilde yaşamak zorundasın, hislerin normal ve açıkçası çok da elinde olan birşey yok kafanı dağıtacak şeyler yapmak dışında.
Zaman iyileştirecek hiç şüphen olmasın, kabukla fazla oynamazsan kanamayacak ve çabuk iyileşecek.

haklı çıktım..

o kadın kongrenin olduğu şehirden fotoğraf attı.

günlerdir duş almıyordum. zoraki aldım. saçlarımı güzelce taradım. uçlarından kestim azıcık.

aynada kendime baktım. kendime acıdım... ve üzüldüm. kimsenin umrunda olmadığı... unutulmuş terkedilmiş, vazgeçilmiş bir kadın bedeninde bir çocuk.

bir bira açtım... komedi dizisi izledim ama hiç keyif almadım.

pms im zaten mecburen sıkı sıkı çamaşırlar giydim gece kaza olmasın diye ki hiç hoşlaşmam.

kadehimi bu gece beni unutarak 5 senemi mahvetmiş kadınla sevişecek olan eski sevdiğime kaldırdım bugün. aşklarını tebrik ettim ve pes ettim. beni ekarte edecek kadar birbirlerine aitlerse demek baya büyük bir aşkmış bu.

kafam dağılır diye şehrime gelmiş bir yavşak adama cevap yazdım ama geri yazmadı. janti mekanlardan foto paylaşmış tabi ben öyle yerlere gelmem ondan adam da haklı...

sevilemeyecek kadar sorunlu ve eksik olduğumu kabullendim. elimi ayağımı çektim hayattan. hiçbir erkek sevmesin beni ne fark eder. sevildiğimi sanırken de zaten sevgimi hissetmemiştim ki. aslında fark eden bir şey yok neye üzülüyorsam?

tusta istediğim bölüm için 72 almalıyım. imkansız demi? ondan 72 yaptım avatarımı. belki gördükçe başarırım. derece yapmalıyım.

ne tuhaf lisede de ünide de hep dereceyle girdim okullarıma ama... işte ben o kız değilim artık sanki tarumar ettiler.

doktoruma gitmem lazım ama o da beni savsakladı. ona da kırgınım.

ilgi istiyorum ama kimse kalmadı bana ilgi verecek. gerçekten yorgunum.

bugün sabahtan beri göğsüme öküz oturdu. artık kimseye anlatmıyorum hiçbir şeyi, içimde patlıyor böylece. kendi kendime yanıp kül oluyorum. insanların acımasından küçük görmesinden iyidir.

gerçekten bazen canım çok yanıyor. çok işim var ama o gücü bulamıyorum hiç.

internetten pilates malzemeleri söyledim ama odamda yapacağım bir alan bile yok.

2 haftadır erken yatıyordum ama gece dışarıdaki motor sesinden uyanmaktan bıktım... sabah saat 6da yukarıdaki komşu sesiyle uyanıp günde 4 saat uykuyla geziyorum. bugün özellikle geçe kaldım ne fark eder ki zaten başaramayacağım..

kkya da çok kızmıştım topikimi taşıdılar diye çemkirmiştim bannlarlar beni sandım ama banlamadılar görmediler herhalde. ya da belki acımışlardır.

biraz uyuyayım belki rüyalarımda mutlu olurum. paralel bir evrende mutlu başarılı güzel neşe dolu eski ben gibi olurum.

Kendini çok güzel anlatmışsin bazen insan iliklerine kadar kendine acır, üzülür. Bunları yasamalisin da zaten. Tek yapmam gereken sınavını es geçmemek. En sonunda elinde onun sonucu kalacak.

Merhaba canım. Sen neden hala bu adamı düşünüyorsun ??? Konu başında hayli yazıştık seninle hatırlarsan... Sürekli onu düşündükçe bu moddan çıkamazsın. Kötülüğünü görmüyor musun bu adamın hala. O artık başkasıyla bunu kabul et. Sevme bu adamı değmez !!! Ben onunla 1 ay önce 3 ay aradan sonra tekrar 15 gün yazıştım. İyice iğrendim nefret ettim. Huzurluyum. Eğer devam etsem tahtalı köyü yakında boylardım. Haaa aklıma gelmiyor mu . Tabiî geliyor. Ama beni hep kendi koşullarında isteyen bir adamın kıçını kaldırmaktan başka bir şeye yaramadığımı anladım. Sadece egosunu şişirip kendisini bir b..k sanmasına neden olmuşum.
Bak sende fıstık gibi güzel birisin. Mesleğin var. Silkin artık kendine gel. Bu adam seni sevmiyor. Sevse farklı olurdu.
Ne demek seni sevecek kimse yok ????
Seni sevecek çok kişi olacak.
Gerçek seven adam fedakarlık eder. Seni görmek için onu sadece ölüm engeller. Maddi manevi yanında olur. Sana bir şey olacak diye yüreği titrer.
Bunları sana verecek adam inanki karşına çıkacak.
Sen değerlisin. Değerini bil !!!!
Değerini bilirsen değerini bileceklerdir.
Lütfen artık bu melankolik havadan çık.
Bak ben kendime geldim. Benim seninki gibi birliktelik yoktu. Ama beni kanser yapacak kadar üzülmüştüm. Çünkü şu yaşımda küçücük bir kızın kalbi ve temizliği vardı. Tecrübem hiç yoktu. Şimdi sadece nefret var. İyiki takrar yazmışım ne mal olduğunu anlamışım. Hala karşımda sevgi masalı okuyan bir pislik vardı. Her şey yalandı.
İstersen eğer konuşmadıysan son defa bu adamla konuş. Bak göreceksin kafanda ve kalbinde bitecek. Öptüm seni güzel kız.

acını üzüntünü dibine kadar yaşa durumu kabullen sonra da kendini sevmeye başla kendin için yaşa sen kendini sevmezsen kşmse seni sevmez

sevgim kalmadı ona ya.

sadece eski saf seven halime üzülüyorum... o kadını hazmedemiyorum. başka bir kadın olsa bu kadar etkilenmezdim sanırım. bu kadar kalitesiz tırnağım etmeyecek bir kadın için olması her şeyin çok küçük düşürücü.

asla konuşmam şeytan görsün yüzünü.

tek dileğim onun adına köpek gibi pişman olması.

kendime döndüm baya. bunu yazdığımdan beri o kadını kurcalamıyorum napmış diye. dikkatimi çekmeye çalışıyor, hikayeme bakıyor, hatta ikisinin ortak arkadaşı da takiplemiş beni ama ben ona geri göndermedim. hepsinden nefret ediyorum. bu derece iğrenç bir ilişkiyi görüp de sustular, bana hiçbir şey söylemediler, onlara yapmayın ya da sevgilinden ayrıl öyle birlikte olun demediler sadece seyirci oldular. en az onlar da eski sevgilim kadar suçlular!

şeytan görsün hepsinin yüzünü.

acını üzüntünü dibine kadar yaşa durumu kabullen sonra da kendini sevmeye başla kendin için yaşa sen kendini sevmezsen kşmse seni sevmez

çok haklısın ben kendimi sevmiyormuşum. o severken bile ben sevmiyordum.

şimdi yavaş yavaş kendi içimde bunu aşmaya başladım...

ayrılmadan "sanki sen mükemmel misin" demişti saçma bir anda.

şu ansa kendimi mükemmel görüyorum. evet. eksiklerim var ama çabalıyorum. bu da beni mükemmel yapıyor bence. oysa ki, eksiklerini görmeyip çabalamayıp kendini muhteşem sanan insanlar var onlardan daha iyiyim bence. neyse öyle işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…