- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
bu bir süreç aslında ölmüyorsun acı çekerek yeniden doğuyorsun. o çektiğin acılar sana ilerde deneyim sağlayacak çünkü hayatın bir gerçek yanı da bu ,ayrılıklar . evet çok zor herşeye başlamak çok zor ama arkadaşlarınla buluşman ,gttiğin terapi bile güzel adımlar.
yaşadıkların zor ama atlattığın takdirde seni dünyanın en güçlü kadını yapabilir farkında mısın ? hergün kendine ben bunu aşarım diyip bunu hayal edebilmelisin. çünkü bir gün aşacaksın.
kendine artık yatırım yapabilirsin. spor yapsan bile spora gidebilirsin alakasız bir kursa yazılabilirsin yeter ki uğraş biraz da çevre olsun. bol kitap okuyabilirsin.
en önemlisi artık kendine yeni hayaller kurabilmeyi keşif et. bu yeni bir ilişki asla demicem ama yepyeni atanmış bir hayat,yepyeni bir ev yepyeni sıyrılmış bir çevre hep bunlara odaklanmayı dene. o frekansta kalmaya çalıştıkca onla bağdaşırsın .
yeni ilişkiye gelince zaten yaşanacaklardan kaçılmıyor. sen istesen istemesen bile kısmetse eğer olacağı varsa oluyor bir süre ilişkiye dair küçük büyük hiçbişi düşünmemeye çalış en azından rafa kaldır soraya bırak . kendine baktıkça daha sağlıklı düşüneceksin eminim kendinin güzelliğinin ,gülücüğünün farkına var keşfet .
teşekkür ederim. kabuğumda fazla kaldım gücümü unuttum belki de güçsüzüm. her gün çabalıyorum sıfırdan her gün yeniden kalkıyorum ayağa belki de bu yordu beni. belki hergün yeniden kalkmaya da alışırım artık beni yormaz. ama hayat benden ilerde çelmeleri çakmaya devam ediyor onu alt edebilmem için çok çalışıp benim öne geçmem lazım. buna da gücüm yok pek.
Fala gore mesela Temmuzda kopek olup donecegini beklersin. Hayatinda biri olmadigini dusunursun. Hayatinda kesinlikle birisinin olmadigini kahve fincanindan onem oluyorsunuz. Eger varsa butun topladiginz umutlarinizi biranda alacak. Siz yine de herseye hazirlayin kendinizi.
anladım teşekkürler. evet zaten herkes yoktur diyor ama bana göre biri var gibi. elimde bir kanıt yok doğru düzgün bir içgüdü diyelim. başka bir kadın yoksa bile ailesini annesini dinliyor ki bu bile kötü.
Devlet hastanesi olunca aralar uzuyor herhalde çok detaylı bilmiyorum oradaki terapi sürecini ama normalde ihtiyaca göre haftada 2-3 görüşülebilir. Terapistinle bir konuş bakalım seansları sıklaştırabilir belki ekstra belli bir ücret alıp.
açıkçası devlet hastanesi olması bi arkadaşım aracılığı ile bir grupta gönüllü çağırmasıyla oldu o yüzden o ne derse öyle yapıyorum tecrübem olmadığından. tamam talep edeceğim bunu.