Nasıl bir şey canım ya ... Bana da derdiki seni ölene kadar hatta öldükten sonra da seveceğim. Benden önce sana bir şey olmasın dayanamam derdi. 5 koca yıl....... 4 hafta oldu ayrılalı. Yalan mıydı her şey. Hep numara mıydı. Sanırım ölene dek muamma olarak kalacak. Niye numara yaptı diye düşünüyorum. Biz sizin gibi genç değildik. Benimle fiziksel hiç bir birlikteliği de olmadı. Liseli gibi gezerdik yurt dışından gelince. Sadece yanağımı öperdi. Ne istedi yaşamımdan beni perişan etti. Hani desem ki fiziksel olarak yararlandı. Ama yok. Hiç dokunmadı bile. Sen dedin ya acaba numara mıydı. Bende hep bu soruyu soruyorum. O beni çok güzel bulurdu güzelliğime takıntılıydı. Yani 5 yıl sadece güzel olduğum için mi sürdü. Onu ben bıraktım ben ayrıldım bunu hazmedemiyor. Ama sonu yoktu ve tavırları çok kötüydü. Biliyor musun hala whatsapta duruyor. Oradan silmiyor. Acaba neden bilmiyorum. Canım benim umarım geçecek.
evet bence boş güzellikti umurlarında olanlar.
mesela ben hala çirkin değilim ama eskisi gibi de değilim saldım kendimi kilo aldım eşofmanlarla geziyordum makyajsız saçım az yağlı. neden çünkü böyle fedakarlık etmeden sınav başarılmıyordu. senelerce hem görüntüme hem sınava odakalanamadım tabi ki. sınavdan sonra 1 ayda toparlarım diyordum ama olmadı hiç dayanamadı bile.
hatırlarım bir gün 2. sınıftaydım hızlıca duş almışım taramaya vaktim olmamış saçım berbat karışık. ama başka hiçbir sorun yok makyajım kıyafetim tam. bana laf ettiydi bu ne saç diye. o günden sonra saçımı taramadan bile görünemedim ona.
çok severdi saçlarımı birkaç teli yanında götürdüydü. cüzdanında taşırdı.
bir gün tam 5 sene önce ondan ayrılmam gerektiğini hissettiğim bana olan ilgisinin azaldığı şu kızın yanında asistan olarak yeni başladığı dönemde onla samimi olduğu dönemlerdi.
aradım sordum dedim saçımı mı kessem ki? haayııır dedi.
telefonu kapattım. aldım elime makası kestim küt şekilde. etrafım şok oldu. bende onun sevdiği bir şeyi yok etmek istedim. onun için olsun istemedim saçım.
şimdi de aynı psikolojideyim bazen şeytan diyor kes kısacık. sonra o kadar uzatmışsın değer mi diyorum.
öyle işte kafam çok karışık.
bizim de öyle cinsel bişeyler olmadı ki. dışarıda takılıyorduk zaten çoğunlukla. 2 sene önce bi kahve içtiğimiz kahveci var. orda bana şöyle demişti "ben böyle senle kahve içmekten bile mutluyum bana bu bile yetiyor, ben kendim için değil senin mutlu olman için kazanmaya odaklanmanı istiyorum."
ama yetmemiş