Okadar caresizim ve okadar umutsuzumki..
Cok düsündüm bu konuyu acip acmamakla, hala dogrumu yapiyorum bilmiyorum ama birilerine anlatmaliyim..
Sevdigimle uzun süredir aramiz bozuk,
cok seviyoruz, gercekten cok ama imkansizliklarda cok..
Nerden baslasam nasil anlatsam bilmiyorum
Ask var sevgi var ama yetmiyor,
ben evlenmek istiyorum, söz olsun istiyorum
onun ise korkulari var, ve hakli da
ailelerimiz cok farkli, onun annesi acik, ben kapaliyim
ailesi icki felanda icer, normal görüyorlar ama bizde öyle degil, benim babam haci ve biz kapaliyiz.
Dügün olsa diyor nasil olcak, bizimkiler zil zurna olmak isticekler, seninkiler böyle seyi kabul etmiyecek diyor,
hersey okadar karisikki
ne vazgecebiliyoruz birbirimizden
nede devamini getirebiliyoruz
derdimi pek anlatamadim sanirim ama okadar yorgunumki ne diyecegimi bile bilmiyorum artik..
Bana bahane gibi geliyor doğrusu bu tarz şeylerin ortaya sürülmesi.
Siz birbirinizi seviyorsanız aileleriniz kendi halinde takılabilir bence.
İmkansız bir durum yok ortada. Beraber yaşayacak olan sizsiniz.
Erkek arkadaşınız bir tamam dese belli ki her şey halledilecek.
Sorun tamamen onun yanaşmamasında.
Sagolun hemen cevap yazdiginiz icin
ben 24 yasindayim
o 27 yasinda
2 senelik iliskimiz var, agustosta 2 sene olcak yani
biliyorum ask acisindan ölmiyecegimi ama okadar kötü hissediyorumki dayanamiyorum duramiyorum
Sevgilime diyorum madem bir gelecegimiz yok
ayrilalim diyorum, herhalde 50 yasina kadar böyle sevgili kalmicaz
hayir diyor ben ümitliyim diyor
ama evlencez bitti gitti diyemiyor
bende bu kararsizlikta,
ne olacak beni ne bekliyor, bu bilmemezlikte cildiracak gibi oluyorum
Gercek mutlulugu istiyorsan sana ve ailene yapi olarak cok benzeyen birini sec derim es olarak. Öyle seviyorumla olmuyor bu isler, mantikda lazim. Ama yok sen ailene uyup kapandiysan, aslinda esinin ailesinin icki icmesinden vs kendin rahatsiz olmuyorsan, aileleride fazla karistirmassaniz neden olmasin derim, arada sirada sürtüsmeler olur, sizde fazla kimseye yüz vermessiniz olur biter. Dügüne gelince erkek tarafi bilir benim bildigim, sonucta dügünüde onlar ödüyecek degilmi?!
Yani ailen gelsin, otursun, oynamak istemiyorlarsa oynamazlar, onlarin bilecegi sey, insanlarin ickisine, oynamasina karismalilar zaten. Sen baska istiyorsan, dini nikahla dügünsüz falan istiyorsan bilemiyecegim tabii, ama ozaman zaten senin esin gibi bir adamla isin ne derim. Birilerini üzmeden bu olay olmuyacak anlasilan, ama önemli olan sonuc, sizin evliliginiz iyi olursa hepsi bir sekilde yatisabilir, sizin davranislariniza bagli.
Haklisiniz hepiniz haklisiniz
biliyorum büyütüyorum gibi duruyor bu durumu
ama ailesinin beni istememisligide var ortada
cok önceden 1 bucuk sene önce felan
ailesi biz onu istemiyoruz demisti
bahane olarakta, ben liseliymisim
benimkide üniversiteli, denk degilmisim diye
halbuki ben daha üniversite yolundaydim gidecektim yani
simdi üniversiteye gidiyorum,
benimkide benden ayrilmadi,
aileside bidaha bisey demedi
senin ailen beni istemiyor dedigim zaman da
hayir öyle bisey yok diyor
Bazen farklılıklar en büyük zenginlik olabilir diye düşünüyorum. Ailelerinizi tanıştırmayı deneyip öyle karar verin ... Çünkü belki de iki aile birbirini çok sevecek öyle kabul edecek. Babanız hacı olabilir ama belki saygı duyacak karşı tarafa, belki de karşı taraf sizin tarafınıza saygı duyacak... Düğün olsa ille de alkollü mü olması gerek? yani her şeyin bir çözümü var bence ölüyorum demeden önce her şeyi denemelisin... Yani ayrıldınız diyelim geri dönüp baktığında pişman olmayacak mısın denemedin diye? Bence sevgilinizle konuşun ve bırakın aileleriniz tanışsın... emin ol aileleler çocukları iiçin çok fazla fedakarlık yapabiliyorlar ....
sevgilinizin evlenecek durumu var mı peki maddi manevi? evlenebileceğini kendi de kabullenmiş ve istiyor mu? sorumluluklarına hazır mı? maddi imkanları düğün eşya vb şeyler için yeterli mi? hali hazırda bir işi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?