Çok pahalı be canım, öğrenciyim gücüm yetmez ona. Saçımı bayadır kendim değiştiriyorum elim yatkın, yapabilirim ama krepe yapmalı mı yapmamalı mı lorealin setiyle, bu takılıyor kafama.Ombre benim de çok hoşuma gidiyor ama onu güvenilir bir kuaföre yaptırırsanız daha iyi sonuç alırsınız bence.
Çok pahalı be canım, öğrenciyim gücüm yetmez ona. Saçımı bayadır kendim değiştiriyorum elim yatkın, yapabilirim ama krepe yapmalı mı yapmamalı mı lorealin setiyle, bu takılıyor kafama.
Tatlım saçlar baya koyu kahve yalnız, garip durmasın en açık rengi? Ne dersin no 3 mü alayımBence kesinlikle krepe yap. Çok zor değil. Güzel olur. En açık tonunu yap bence. Diğerleri turuncu düşer.
Tercih meselesi aslında. Ben bi iki haftaya yaptırmayı düşünüyorum.Tatlım saçlar baya koyu kahve yalnız, garip durmasın en açık rengi? Ne dersin no 3 mü alayım
Bu ilk ekteki renge bayıldım,benm de saçım koyu kahve,siyahTercih meselesi aslında. Ben bi iki haftaya yaptırmayı düşünüyorum.
Şu şekilde istiyorum
İkinci bir mesaj yazayım resimler karışmasın.
Canım harika görünüyorlar ama kendim o kadar açık sarı yapabilir miyim bilemedim. Bir de benim saçlarımın boyu sıkıntı, kısa oldukları için nasıl olur dersin? Çok berbat olmasın bir de, perma yanığından kurtulmam 1 senemi aldı çünküBir de böyleleri vAr. Açık sarı ombreyi ben daha çok beğeniyorum. Sen hangisi gibi istiyorsun?
Tatlım saçlar baya koyu kahve yalnız, garip durmasın en açık rengi? Ne dersin no 3 mü alayım
Bu ilk ekteki renge bayıldım,benm de saçım koyu kahve,siyah
Bu renge getirebilecek bir kuaför bilsem tüm maaşımı gözden çıkarırım
ben yıllardır yaptırıyorum bu balyajı adı ombre olmuş
Krepesiz olmaz geçişler çok net olur çizgi şeklinde koyudan açığa doğru yumuşak bi geçiş olması lazım uda krepe ile mümkün
Ben de kuaförü hiiç sevmiyorum herşeyi kendim yaparım. Lisedeyken bi kere rengini az açtırayım dedim,resmen turuncu olmuştu,daha da boyatmadım. Şimdi bu ombreyi çok istiyorum ama kesin yine turuncu olurBir kaç hafta önce yaptırdım krepeyle yaptı, gölgeli gibi oldu bir de bazen çok açık sarı gibi bazen de turuncu gibi duruyor 1 ay sonra tekrar yaparsak tam istediğin gibi olur dedi ama benim hevesim kaçtı, kuaför işlerini hiç sevmem öyle esti yaptırmıştım, saçlarım biraz uzarsa ombre saça daha çok benzer diye düşünüyorum...
Ben de kuaförü hiiç sevmiyorum herşeyi kendim yaparım. Lisedeyken bi kere rengini az açtırayım dedim,resmen turuncu olmuştu,daha da boyatmadım. Şimdi bu ombreyi çok istiyorum ama kesin yine turuncu olur
Di mi canım ben de çok beğendim. Çok uzun zamandır saçımda değişiklik yapmadım. Geçen yaz bi iki ton koyulaştırmıştım. Aktı gitti. En umutlu olduğum kuaföre gidip yaptıracağım artık olmazsa açık küllü kumral geçerim üstünden diyorum. Saçlarım şuan bu renk.Bu ilk ekteki renge bayıldım,benm de saçım koyu kahve,siyah
Bu renge getirebilecek bir kuaför bilsem tüm maaşımı gözden çıkarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?