- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
Kısa saça da böyle var bak. Benim saçım çok koyu değil o yüzden kolay açılıyor ama koyu renkte nasıl açılır bilemiyorum. Ama az açarsan turuncuya döner diye düşünüyorum.Canım harika görünüyorlar ama kendim o kadar açık sarı yapabilir miyim bilemedim. Bir de benim saçlarımın boyu sıkıntı, kısa oldukları için nasıl olur dersin? Çok berbat olmasın bir de, perma yanığından kurtulmam 1 senemi aldı çünkü
Canım bunun için no1 mi almalıyım dersin?Kısa saça da böyle var bak. Benim saçım çok koyu değil o yüzden kolay açılıyor ama koyu renkte nasıl açılır bilemiyorum. Ama az açarsan turuncuya döner diye düşünüyorum.
Şuanki rengi de güzelmiş,ombre de güzel durur ikiside olur yaniEki Görüntüle 1222307
Di mi canım ben de çok beğendim. Çok uzun zamandır saçımda değişiklik yapmadım. Geçen yaz bi iki ton koyulaştırmıştım. Aktı gitti. En umutlu olduğum kuaföre gidip yaptıracağım artık olmazsa açık küllü kumral geçerim üstünden diyorum. Saçlarım şuan bu renk.
Vazgeçiyorum galiba, saçlarım kısa ve o krepe işini beceremezsem rezil olacak.
Ben seni yanlış yönlendirmeyeyim. : ( ama koyusunu alırsan sarı olmayacağına eminim. Yapılış şekline de videolara bak risk alma. Ben henüz yaptırmadım çok bi bilgim yok krepe yapılışı için.Canım bunun için no1 mi almalıyım dersin?
Bi de önce uçlarını tarakla boyayıp biraz bekleyip sonra üstlerine krepe yapıcaz sanırım?
canım ben baya uygun fiyatlı olan bir mahalle kuaförüne sordum 200 dedi. ben kendim yaptım 18 liraya..ombre fiyatları yaklaşık olarak nedir ? omuzların biraz altındaki saç için.
canım ben baya uygun fiyatlı olan bir mahalle kuaförüne sordum 200 dedi. ben kendim yaptım 18 liraya..
Bana da çok saçma geldi yani saçın dibini bile boyamıyor sonuçta yapacağı şey uçları açmak alt tarafı... yoo saçımın fotosu yukarda canım gayet de kısa sayılır aslında. Belki de beni keklemek istedi bilemiyorum200 mü yok artık marka kuaförlerde bile boya o kadar.200 e açma işlemi yapacak sadece niye o kadar demiş.saç uzun mu ama?
Bana da çok saçma geldi yani saçın dibini bile boyamıyor sonuçta yapacağı şey uçları açmak alt tarafı... yoo saçımın fotosu yukarda canım gayet de kısa sayılır aslında. Belki de beni keklemek istedi bilemiyorum
çok teşekkür ederim canım <3keklemek için gibi geldi bana da.çünkü kısa saç röflesi 200 250 en iyi yerlerde.röfle de baya uğraştırıcı bir işlem.bakalım olmadı bende sizinki gibi evde yaparım.çok güzel olmuş bu arada.bayıldım saçınıza.boya markası ve numarası verebilir misiniz?
Canim harika olmus saclarin. Elin baya yatkin galiba
Yaa muhteesem olmus ^^ Ellerine saglik saclarindan daha once boya var miydi yoksa dogal sacin miydi?
Canlarımmm çok teşekkür ederim:) Evet elim yatkındır cidden, herkes bana boyatır saçlarını:)
Doğal saçımdı ve çok zor elde ettim doğal saçımı... Permayla yanmıştı lastik gibiydi 1 sene sabrettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?