Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre konusunda tavsiye verebilecek olan?

Kısa saça da böyle var bak. Benim saçım çok koyu değil o yüzden kolay açılıyor ama koyu renkte nasıl açılır bilemiyorum. Ama az açarsan turuncuya döner diye düşünüyorum.

Eklentiler

• image.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 1.222
Kısa saça da böyle var bak. Benim saçım çok koyu değil o yüzden kolay açılıyor ama koyu renkte nasıl açılır bilemiyorum. Ama az açarsan turuncuya döner diye düşünüyorum.
Canım bunun için no1 mi almalıyım dersin?
Bi de önce uçlarını tarakla boyayıp biraz bekleyip sonra üstlerine krepe yapıcaz sanırım?

Şuanki rengi de güzelmiş,ombre de güzel durur ikiside olur yani Ben beyaz tenliyim sarı tonları çok istiyorum uçlara doğru ama beni engelleyen kaşlarım. Herkes belirgin olsun diye kalemle doldurur benimkiler kendi simsiyah. Saçımla beraber kaş boyatsam rengi bi süre sonra yine siyah oluyor.Sırıtıyor. O yüzden cesaretsizim

Vazgeçiyorum galiba, saçlarım kısa ve o krepe işini beceremezsem rezil olacak.

youtube ta loreal ombre seti yaz ara canım orada yapan kısa saçlı bir kız var onunkine bakıp fikir edinebilirsin.

evde yaparsan tam hayalindeki gibi güzel ombre olmaz zaten hafif renk kazanmış olur. çok düzgün olsun diyorsan kuaförde yaptırmalısın.

Kendi rengi daha güzel ben olsam o riske girmem ama krepe ile muhtemelen boyle duracak

Canım bunun için no1 mi almalıyım dersin?
Bi de önce uçlarını tarakla boyayıp biraz bekleyip sonra üstlerine krepe yapıcaz sanırım?
Ben seni yanlış yönlendirmeyeyim. : ( ama koyusunu alırsan sarı olmayacağına eminim. Yapılış şekline de videolara bak risk alma. Ben henüz yaptırmadım çok bi bilgim yok krepe yapılışı için.

ombre fiyatları yaklaşık olarak nedir ? omuzların biraz altındaki saç için.

200 mü yok artık marka kuaförlerde bile boya o kadar.200 e açma işlemi yapacak sadece niye o kadar demiş.saç uzun mu ama?
Bana da çok saçma geldi yani saçın dibini bile boyamıyor sonuçta yapacağı şey uçları açmak alt tarafı... yoo saçımın fotosu yukarda canım gayet de kısa sayılır aslında. Belki de beni keklemek istedi bilemiyorum

keklemek için gibi geldi bana da.çünkü kısa saç röflesi 200 250 en iyi yerlerde.röfle de baya uğraştırıcı bir işlem.bakalım olmadı bende sizinki gibi evde yaparım.çok güzel olmuş bu arada.bayıldım saçınıza.boya markası ve numarası verebilir misiniz?

çok teşekkür ederim canım <3
loreal ombre set no 2 ile yaptım:)

Yaa muhteesem olmus ^^ Ellerine saglik saclarindan daha once boya var miydi yoksa dogal sacin miydi?

Canim harika olmus saclarin. Elin baya yatkin galiba

Yaa muhteesem olmus ^^ Ellerine saglik saclarindan daha once boya var miydi yoksa dogal sacin miydi?

Canlarımmm çok teşekkür ederim:) Evet elim yatkındır cidden, herkes bana boyatır saçlarını:)
Doğal saçımdı ve çok zor elde ettim doğal saçımı... Permayla yanmıştı lastik gibiydi 1 sene sabrettim

Sabrın sonu selamet dememisler bosuna :) ben cok begendim valla gaza geldim bende mi yapsam diye..Sadece ucunu acacak 300 lira istiyor Kuafor musriflik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…