Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre Uygulaması

qmshn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
97
3
28
Ankara
Merhaba herkese saçıma lorealin ombre serisini kullandım ve yaptığım işlemlerin resmini çektim sizlerle paylaşmak için. Öncelikle kendi saçımın resmini ekliyim.
Saçımın ilk hali: kendi saç rengim uzamıştı uçlarda bakırlık kalmıştı ve boyamaya karar verdim. Öncelikle saçımı Palettenin 6.65 rengiyle boyadım ve sonuç:
Ertesi gün kuzenim ombre setini uyguladı 2 numaralı ombreyi kullandık. Ve bunun sonucundada bu şekilde olduu sizce olmuşmu yorumlarınızı bekliyorumm :)

Umarım kızmazsın ama olmamış..bende evde yaptığımda kötü olmuştu bence ombre evde denenmemeli saç yıpranıyor.Kuaföre yaptırılmalı

Umarım kızmazsın ama olmamış..bende evde yaptığımda kötü olmuştu bence ombre evde denenmemeli saç yıpranıyor.Kuaföre yaptırılmalı
Yok neden kiziyim yipranmadi aslinda sacima bakim ypiorum sürekli biraz bekliyorum zaman gecsin biraz, daha acik rengiyle yapmayi dusunuyorum bu sefer bakalim

bende açıçası evde denemeye korkuyorum. önceki saç açma hüsranlarından sonra ombre setim var şuan elimde no:1 olan .kuaföre götürüp ombre setiyle yapmalarını istesem saçma mı olur?

Banada kızmayın kuaför olarak yorum yapıcam olmamış
saçlarınızın boya zamanı gelmiş gibi duruyor
ombre de saç rengi uçlara doğru yoğunlaşır

Banada kızmayın kuaför olarak yorum yapıcam olmamış
saçlarınızın boya zamanı gelmiş gibi duruyor
ombre de saç rengi uçlara doğru yoğunlaşır

Kuaförseniz bişey danışıcam :)
Ben saçımı 1.5 ay önce falan koyu kahveye boyamıştım..
Şimdi biraz daha açığını istiyoorum ama boyamdada akma var..
Saçımın uç kısımlarında kahve tonları var..
Boyasam birazda olsa açılır mı yoksa boyalı saç olduğu için tutmaz mı ??

Kendi saç renginiz çok siyah değilse boyanız tutar
diplerle uçları ayarlamanız için önce diplere sürün sonra uçlara tarayarak yedirin
15 20 gün için de ikinci kez tekrarlamanız gerekir tam rengini alması için

Kendi saç rengim siyah değil..
Koyu kestane tonlarında bi renk artık 2 yıldır o kadar boyadım ki kendi saç rengimden uzakta bi yerlerdeyim şuan
Ama 1.5 ayda saçım uzamasına rağmen sırıtan bi dibim yok hatta hiç yok diyebilirim :)
Koyu kahve şuan açıldı ama normal kahveye yakın ve kahve tonlarında saç uçlarım var..
Tutar mı ??
Kimileri tutmaz diyorlar ama bi yandanda sözüm var kendime Aralık- ocak ayına kadar boyatmıcam diye
Tutar mı

Koyu renk saça işlem yapmadan açık renk tuturmak biraz zor
alttaki boyayı kusturmak yeni tabirle silmek lazım ki renk istediğimiz gibi olsun
boyanın ne kadar aktığını bilmiyorum yani saç rengini görmedim evde yapacağınız için garanti vermiyorum

Peki en az hasarla nasıl çıkarım bu işin içinden :)

Kuaföre boyatmanızı öneririm tabi öncesinde açma işlemi yapacak mı bunu öğrenin
yapacaksada en az volumle yapmasını isteyin
istediğiniz renk olur umarım

Teşekkür ederim :)
Burada kuaföre gitmem :)
En iyi ağdayı kullanıyoruz diyip en dandik ağda kullanıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…