Tesekkur ederimm:))bence olmuş..güle güle kullann
Tesekkurler :)))Evde yapima gore basarili bence :)
Cok tesekkur ederimgüzel olmuş bence elinize sağlık
Yok neden kiziyim yipranmadi aslinda sacima bakim ypiorum sürekli biraz bekliyorum zaman gecsin biraz, daha acik rengiyle yapmayi dusunuyorum bu sefer bakalimUmarım kızmazsın ama olmamış..bende evde yaptığımda kötü olmuştu bence ombre evde denenmemeli saç yıpranıyor.Kuaföre yaptırılmalı
Banada kızmayın kuaför olarak yorum yapıcam olmamış
saçlarınızın boya zamanı gelmiş gibi duruyor
ombre de saç rengi uçlara doğru yoğunlaşır
Kendi saç renginiz çok siyah değilse boyanız tutar
diplerle uçları ayarlamanız için önce diplere sürün sonra uçlara tarayarak yedirin
15 20 gün için de ikinci kez tekrarlamanız gerekir tam rengini alması için
Koyu renk saça işlem yapmadan açık renk tuturmak biraz zorKendi saç rengim siyah değil..
Koyu kestane tonlarında bi renk artık 2 yıldır o kadar boyadım ki kendi saç rengimden uzakta bi yerlerdeyim şuan
Ama 1.5 ayda saçım uzamasına rağmen sırıtan bi dibim yok hatta hiç yok diyebilirim :)
Koyu kahve şuan açıldı ama normal kahveye yakın ve kahve tonlarında saç uçlarım var..
Tutar mı ??
Kimileri tutmaz diyorlar ama bi yandanda sözüm var kendime Aralık- ocak ayına kadar boyatmıcam diye
Tutar mı
Koyu renk saça işlem yapmadan açık renk tuturmak biraz zor
alttaki boyayı kusturmak yeni tabirle silmek lazım ki renk istediğimiz gibi olsun
boyanın ne kadar aktığını bilmiyorum yani saç rengini görmedim evde yapacağınız için garanti vermiyorum
Kuaföre boyatmanızı öneririm tabi öncesinde açma işlemi yapacak mı bunu öğreninPeki en az hasarla nasıl çıkarım bu işin içinden :)
Kuaföre boyatmanızı öneririm tabi öncesinde açma işlemi yapacak mı bunu öğrenin
yapacaksada en az volumle yapmasını isteyin
istediğiniz renk olur umarım
Bilmediğiniz bir kuaföre gitmeyin hiç bir zamanTeşekkür ederim :)
Burada kuaföre gitmem :)
En iyi ağdayı kullanıyoruz diyip en dandik ağda kullanıyolar
Bilmediğiniz bir kuaföre gitmeyin hiç bir zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?