Ömre Bedel Fox Tv

mektubu o salak kiz almasa bari.eline koz gecer yoksa.
herseyi erdem ogrensede kurtulsak artik.

mektubu o salak kiz almasa bari.eline koz gecer yoksa.
herseyi erdem ogrensede kurtulsak artik.
o alacak cnm belli bişi..
Kızlar bugünkü bölümü izleyemedim.Neler oldu özetleyebilirmisiniz?Ömür köprüden atlıyodu atladımı?

atladı cnm yaa.. gitti gül gibi kız:gitme:

erdem ömürü ailesine karşı savundu hastenede.. ömür de erdeme sarıldı herkesin hayatını mahvettim fln diye.. ondan sonra erdemi polis aradı ,eşinizin kaçırıldığı gün mobese kayıtlarında bi bilgiye ulaştık diye..gitti baktı ,cesurun arabasına binerken görüntülenmiş akannehir hemde olaydan yarım saat önce ..ondan sonra ömürü de cesuru da eve çağırdı. bağırdı ikisne arkamdan neler çeviriyosnuz diye.. ömür tam söylicekti herşeyi,cesur susturdu...yalan uydurdu hemen.babasının hapisten çıktığını biliyodum onu söylicektim fln dedi.. erdem de bağırdı neden benmle paylaşmadınz belki şu an ablam bu durumda olmazdı fln diye çarptı kapıyı gitti.. o arada ömür fenalaştı. cesur onu hastaneye götürdü.. bebek için tabi :mymeka: pis herif.. neyse ömür ultrasna girdi.. bebek iyi .cesur doktorla konuşmak için odaya geçti ,doktor bi daha böyle bişi yaşarsa çocuğu kaybedebilir fln diyodu ..ömür o arada diğer odadan kaçtı.. otele gitti. erdeme haber verdi cesur. hepsi aramaya koyuldular. ömür bi mektup yazdı erdeme.herşeyi döktü kağıda çantasına koydu ayrıldı otelden..sonra boğaza gitti işte.. çantasını bıraktı.. o arada o uyuz kadın varya erdemle yatan, o taksiyle geçiyodu..ömürü gördü indi..o arada ömür atladı.. kız koştu oraya bitti

Ömürün ablası düğünden önce kuyumcuya cesurun yanına gittiğinde demedimi 'sana daha öncede defalarca söyledim bu iş olmaz ben sana yar olamam zorla güzellik olmaz diye' ...Cesur yalan söylüyor yani daha önce söleseydin vazgeçerdik diye...babasının durumunu kullanarak kıza ve babasına sürekli şantaj yaptığını ilk bölümde kızla babasının konuşmalarından anlıyoruz...ama töre konusunda bende ablayı haksız buluyorum ..cesurun ailesine eziyet edeceğini tahmin etmeliydi abla...film işte...nasıl uzatacaklar...

ay çok kızdım bu bölümde yine ömüre.
niye konuşmuyusun be kadın şu cesur pisliğini dinliyosun hala.
atıverdi kendini soğuk sulara.
kesin bebeğini kaybedecek. üzülsekmi sevinsekmi :uhm:

Tşk ederim canım ya sayende izlemiş kadar oldum valla..Tüh kötü yerde bitmiş dizi..Ya şu Ömür , ömür kız valla kaydirigubbakcemile3 niye anlatmıyo hala kocasınada bu kadar sıkıntı çekiyo ilerde nasıl olsa herşey ortaya çıkacak.

ayyy ömür kendinimi attı vay be bilgimiz boğazdan atladı yani ee nası kurtulucak ordan normalde ölmesi lazım ordan atlayan kurtulur mu ki

ayy ogrensin artik erdemde kurtulak su iskencedenkötükedihüso .bu ne boyle kardesim ya.

o uyuz kadın içine başka bişi yazdı.. görün bak.. erdem okur ya da söyler.. ömür de şaşırır. ben öyle bişi yazmamıştım diye.. işler sarpa saracak yine..off :bbo:

ayyy ömür kendinimi attı vay be bilgimiz boğazdan atladı yani ee nası kurtulucak ordan normalde ölmesi lazım ordan atlayan kurtulur mu ki

yok beyaaa boğazdan değil haliç köprüsünden atladı hoş ordan bile atlayıp kurtulması onu bırak bebeğini bile düşürmemesi onuda geçtim bu soğukta o sulara atlayıp zatüre bilem olmaması ayy biii hapşırmaması bile enterasan kafamçokkarıştı

kız ne alem kızsın gece gece güldürdün beni :)

artık izlemiyorum bu diziyi:umursamaz: zıvanadan çıkan diziler arasında çok saçmaladılar ...sevmiyorum artık...

herşey sarpa sardı valla.
Ama ben cesurun annesine (adını unuttum)çok üzüldüm.
kızının evinde sığıntı,kendi evine gidemiyo,:hulya:eşinden boşandı.
dert üstüne dert.

Şu demetede gıcık oldum.
Ezeldeki mıymıntı bahar,buradakide mıymıntı demet.:ecrin_bebek:
tek fark biri iyi, biri kötü.

aman salı günleride izleyecek bişi yok.
şu zırva diziye kaldık.

ya bu cesur ömüre aşık mı oldu şimdi erdem sevgilim hayatım derken direksiyonu sıkıodu zoruna gitti galiba :))

cesur dün bir durgundu yahu , ömüre aşık olup bebek sevgisile yeşeriyor anlaşılan...o eski hırçın adam gitmiş yerine mülayim biri gelmiş ama ömür yazık yaa bir o kadar da aptal...

aylin in de hırçınlığı bazen saçmalıyor..kız baya biriktirmiş :)) ben bir de demet in o soğukkanlı hallerine sinir oluyorum

ben seviyorum bu diziyi ama erdemin ömüre sürekli bebeğim bebeğim demesine sinir oluyorum ayyy bi gıcık geliyo bana sürekli sürekli ne öylelmaz:

valla mektubu yazıpta sonra çantasını oraya bırakıp atlamak ancak bi dizide olur,insanı sinir ediyorlar resmen,bebek odası sahnesine çok duygulandım erdemin o kadınla yatmak dışında bi falsosu olmadı tabi oda büyük bi falso ama dün yaptığı sürpriz bence çok güzeldi bayıldım,cesurda ömüre aşık ama ne yapacağını bilemiyor artık dediğiniz gibi biraz duruldu ama bebek doğunca ne yapar onu görücez

ya benek dogdugunda cesur onu nasıl alıcak yani sırf bebek için ömürle birlikte oldu ee bebek dogdu nolcak sonra tohum tohum dedi al sana tohum gelio :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…