o alacak cnm belli bişi..mektubu o salak kiz almasa bari.eline koz gecer yoksa.
herseyi erdem ogrensede kurtulsak artik.
Kızlar bugünkü bölümü izleyemedim.Neler oldu özetleyebilirmisiniz?Ömür köprüden atlıyodu atladımı?
ömürün ablası defalara söylemedi.tam düğüne bir gün kala söyledi.aslında en büyük suç o kızın bu dizide.kız kardeşinin kendi öldükten sonra bu kadar sıkıntıya gireeğini tahmin ediyordu töreler gereği.baştan hiç nişanlanmıyaaktı.kilis gibi bir yerde tabiki ağa adam düğüne bir gün kala nişanlısının başkasına gitmesine razı olamadı.daha öne söyleseydin vazgeçerdik dedi adam da.
o alacak cnm belli bişi..
atladı cnm yaa.. gitti gül gibi kız:gitme:
erdem ömürü ailesine karşı savundu hastenede.. ömür de erdeme sarıldı herkesin hayatını mahvettim fln diye.. ondan sonra erdemi polis aradı ,eşinizin kaçırıldığı gün mobese kayıtlarında bi bilgiye ulaştık diye..gitti baktı ,cesurun arabasına binerken görüntülenmiş akannehir hemde olaydan yarım saat önce ..ondan sonra ömürü de cesuru da eve çağırdı. bağırdı ikisne arkamdan neler çeviriyosnuz diye.. ömür tam söylicekti herşeyi,cesur susturdu...yalan uydurdu hemen.babasının hapisten çıktığını biliyodum onu söylicektim fln dedi.. erdem de bağırdı neden benmle paylaşmadınz belki şu an ablam bu durumda olmazdı fln diye çarptı kapıyı gitti.. o arada ömür fenalaştı. cesur onu hastaneye götürdü.. bebek için tabi :mymeka: pis herif.. neyse ömür ultrasna girdi.. bebek iyi .cesur doktorla konuşmak için odaya geçti ,doktor bi daha böyle bişi yaşarsa çocuğu kaybedebilir fln diyodu ..ömür o arada diğer odadan kaçtı.. otele gitti. erdeme haber verdi cesur. hepsi aramaya koyuldular. ömür bi mektup yazdı erdeme.herşeyi döktü kağıda çantasına koydu ayrıldı otelden..sonra boğaza gitti işte.. çantasını bıraktı.. o arada o uyuz kadın varya erdemle yatan, o taksiyle geçiyodu..ömürü gördü indi..o arada ömür atladı.. kız koştu oraya bitti
ayyy ömür kendinimi attı vay be bilgimiz boğazdan atladı yani ee nası kurtulucak ordan normalde ölmesi lazım ordan atlayan kurtulur mu ki
yok beyaaa boğazdan değil haliç köprüsünden atladı hoş ordan bile atlayıp kurtulması onu bırak bebeğini bile düşürmemesi onuda geçtim bu soğukta o sulara atlayıp zatüre bilem olmaması ayy biii hapşırmaması bile enterasan kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?