Ömre Bedel Fox Tv

tamamen ilişkiler üzerine kurulmuş bir dizi...entrikalar içeriyor...bu da diziyi izleyenleri heyecanlandırıyor...ben beğenerek izliyorum... şakkıdı

ayy cok heyecanli bi bolumdu.Diger hafta omur intihar ediyor galiba.
Denize atliyordu...:1shok:

Bu haftaki bölüm gerçekten çok güzeldi ama artık Ömüre sinir olmaya başladım....herşey fazlasıyla sarpa sardı kocasına anlatsa bile bundan daha kötü birşey olamazdı zaten....bu haftada intihar ediyor heralde bencede etsin...babasının ablasının vede kendi hayatının katili olan bi adamın çocuğunu doğuracağına bencede öldürsün kendini daha iyi..salak o çocuğu aldırmayı beceremidiya vursun kafasını artık taşlaraya ne fayda..

ayline yazık oldu ama ya.bi insan yeri geldiginde susmasını bilecek gitti babasına anlattı baba dururmu yeni hapisten çıkmış.yazık oldu ayline şimdi.
ben 4 bölümdür izliyorum diziyide cesura kötü diyorsunuz ama cesurda çok yaralanmış.sevdigi kız ona ihanet etmiş ben başkasıyla beraber oldum diyerek gelmiş ve dügün sırasında söylemiş bunu çok kötü bir durum.ozaman kız kardeşi yani ömürle evlen demişler buna .
cesurun yaşadıklarıda az degil bence

aynen ben de ömüre sinir olmaya başladım artık....yaa git anlat erdeme...yazık değil mi aylinin hayatının mahvolduğunu gre göre susuyorsun....ayline çok yazık oldu,çok üzüldüm

Canm diziyi başından izleseydin böyle düşünmezdin...Ömürün ablası ona defalarca söyledi seninle evlenemem diye ama o anlamadı ve tehdit etti kızı ..yani zorla evlendi....Kimse ona git Ömürle evlen demedi ama o töre böyle diye tekrardan zorla Ömürü alıkoymaya kalktı... sonuçta kız Erdemle 1 yıl sonra evlenince Cesur bey bunu gurur yaptı ve evli bir kadına tecavüz ederek intikam almaya kalkıştı...sırf ondan bir çocuğu olsun diye ...iğrençliğe bakarmısın..üstüne üstlük olayı kayda alarak kızı sürekli tedit etti..bu adamın neresi iyi...izlemişsen adamın yaptığı diğer hainlikleride görmüşsündür...ama kızda salak kocasını öldürür diye hala göz yumuyor...kocası çocuğun ondan olduğunu ilerde duyunca ölmekten beter olacak haberi yok...bakalım bu bölümdde ne olacak...

aynen ben de ömüre sinir olmaya başladım artık....yaa git anlat erdeme...yazık değil mi aylinin hayatının mahvolduğunu gre göre susuyorsun....ayline çok yazık oldu,çok üzüldüm

bende sinir oldum ömüre aylinde cok guzel konustu ''aciklamalarin senin olsun artik gormek istemiorum seni ''dedi.uzuldum aylinede

Son düzenleme:
Ya ben kaçırdım, noldu DNA testinin sonucu? Bebek Cesurun muymuş?

evet malesef ki bbek cesurun ..kalabalıktı o akşam teyzem bi bağıdı susun bakalım çocuk kimin diyee öyle öğrendimm yoksa izlediğimden bişey anladığımdan değil..:lepi:

evet malesef ki bbek cesurun ..kalabalıktı o akşam teyzem bi bağıdı susun bakalım çocuk kimin diyee öyle öğrendimm yoksa izlediğimden bişey anladığımdan değil..:lepi:

Of ya ne saçma, bi gece evvel Erdem'le beraber oldu, onda tutmadı da gitti Cesurda mı tuttu bu bebek, allam yalebbim yaa..

valla ilk gece korunmuşlardır kaza olmasın diye ama cesur acımadı ..saçma bencede kimin şeyi kimin cebinde belli değil ilk bölümleri güzeldi nadiren teyzem falan izleyen olursa bakıyorum..ama ömür intihar ediyordu fragmanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…