Ömre Bedel Fox Tv

kızlar bu arda hemen 1 sene attı dizi
keşke 1 yıl içinde olanlarıda görseydik ömür birden sevdi kocasını azcık aşklarını izleyeydikte evleneydiler ya

kızlar bu arda hemen 1 sene attı dizi
keşke 1 yıl içinde olanlarıda görseydik ömür birden sevdi kocasını azcık aşklarını izleyeydikte evleneydiler ya

evet ya bir baktım 1 sene geçmiş ne çabuk anlayamadık sevgilerini falan kaydirigubbakcemile3

berde hoşuma giden zırt pırt reklam koymadılar :)
rahat rahat izledim :)
ömür blöf yapaccak lükste değildiki kızlar.
kaldıki cesur denilen kaknem herife güvenmi olur vurduruverir valla...

foxta oynuyor die korkuyorum böyle güzel bir dizi kanal kurbanı olmasın bayıla bayıla izledim. unutulmazın konusu gibi düşünüyordum o sırada takip etmeyim dedim abla vuruldu bir sene atladı muhteşemdi valla iki sevdiğim erkek oyuncuda var inşallah hep böyle güzel geçer

ben beğendim dizinin ilk bölümünü..bakalım ilerleyen zamanlarda anlarız gerçekten iyi mi değil mi...
şimdiiiiii öncelikle hızlı gidiyor evet..ama fox dizileri hep böyle sanırım yemin de öyleydi...bence bu iyi birşey yaprak dökümü gibi yaprakları dökememelerinden daha iyidir en azından di mi ama :)
cesur ne meymenetsiz ne sinir bi adam öyleeee.... ıyyy sinir etti beni,ama fragmanda da belliydi öyle biri olcağı...ömür napsın kızlar yazık...biliyo cesurun 2sn düşünmeden tel etceğini..ablasını öldürürken düşündü mü cesur...tek çaresi oydu..ama yazık yaaa tohum dedi cesur..bebek olmadan bırakmıcak kızın yakasını...ilk seferde olsa bari,ömüre de yazık...yanlızz dikkatimiçeken birşey oldu..madem böyle bir töre var bunu biliyorlar..o zaman ömürün ablası da biliyodu böyle olcağını..ne diye kardeşini o durumda bıraktı...kendi cesurun yatağına girmemek için kardeşini böyle bişeyin içine sürükledi...

Kesinlikle bayıldım diziye...böyle giderse çok akıcı ....bence reytingleri zorlayacak bir dizi...olaylar çok hızlı gelişti ama bence dizi yeni başlıyor aslında...abla hemen ölmeseydi keşke....Özlem Conker hem çok iyi bir oyuncu hemde diziye çok yakışmıştı....bakalım bundan sonrası ne olacak....

fragmanlarından güzel olacagı bellıydı ben de begendım
reklamsız heyecan dorukta akısıyla güzel gitti ilk bölüm
tek kusur bir seneyı bir anda atlatmasalardı boşluk oldu kafalarda bıraz
ama güzeldi güzel basladı güzel devam eder inşllah

ömürü o eve götürünce acaba ablası ölmedi mi onu mu göstercek diye düşündüm
adam çok seviyo belki kıyamamıştır, ama acısını da çıkarıyodur diye CADIARZU
ölümünü falan göstermediler çünkü

evet ya ablası bilmiyormuydu o töreyi o ölürse kardeşinin o adamla evlenmek zorunda olduğunu:mymeka:

Ya benim anlamadığım kız hamile kalsa bile çocuğu Cesura nasıl verecek?Kocasına bu çocuk onun çocuğu biz bi ara yattık mı diyecek...kız bunları düşünmedimi yatarken...Cesur başkasının karısından olan bi çocuğu ne yapacak? töreyide saptırmışlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…