Ömre Bedel Fox Tv

yaa hamile kalcak o kesin zaten dizi öyle yürücek de..merak etme bulurlar ona da bişey..ayy bu erdem öldürüyo beni....her oynadığı dizide iyi kalpli..yazık yaa...yanlız ömür e çok ağlıcam ben belliii

ay cok güzel bir dizi.
büyük bir heyecanla izledim.
umarim hep böyle heyecanli bir sekilde devam eder

evet ya ablası bilmiyormuydu o töreyi o ölürse kardeşinin o adamla evlenmek zorunda olduğunu:mymeka:

biliyordur bence de.ama kendi ölümüne intihar süsü verilceğini düşünmemiştir.cesur beni öldürürse aradaki kanda alınmış olur diye düşündü belki.

yalnız şaşırdığım karı koca bir plan yaptılar işte arabayla snei aldırırım filan dedi erdem
ama cesur nerden biliyordu da araba yolladı
kapıdaki görevli eşiniz yolladı dedi
mantıksız değilmi

ay türk erkekleri de böyle olsa erdem gibi noluuuurdu yani çok tatlıydı eşini
uyandırması offffffffff offffffff hangi erkek ilk gün böyle yapıyo eşine
cesurda ahlaksızın teki ya

biliyordur bence de.ama kendi ölümüne intihar süsü verilceğini düşünmemiştir.cesur beni öldürürse aradaki kanda alınmış olur diye düşündü belki.

cesur gibi bi pislikten onu da beklemesi lazımdı bence...ben ablaya çok kızdım izlerken...ömürün ne suçu var yaniii....

adam 6 aydır plan yapıodu cnm atlarmı hiç bir ayrıntıyı....

kızlar bende dün akşam tekrdı vardı o zaman izledim
gerçektende çok güzel bir dizi konusuda değişik
bakalım önümüzdeki bölümlerde neler olucak

ya omur ne karar verecek cok merak edıyom o pıs herıfle bırlıkte olmaktan baska caresı yok gıbı ama...
ayyy cok heyecanlı valllaa

bende çok beğendim diziyi
hoşuma gitti
cesuru oynayan oyuncunun adını bilmiyorum ama mutluluk filminde izlemiştim ordada doğulu karakterindeydi
sabırsızlıkla yeni bölümü bekliyorummmmmmmmmmmalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…