Ömre Bedel Fox Tv

ben murathanı çok itici buluyorum yhaa... ama yinede izledim ve çok güzeldi dizi.. inş yayından kaldırılmazda izleriz..

bende tekrarını izledim süper film tabi arada kaydırmazlarsa diziyi
başbelası olan töreleri anlatıyor
umarım diziyi kaldırmazlar

bende gece 2 de sahuru beklerken tesadüfen gördüm
güzel bir dizi yalnız ahlaksız teklif, kızın koşturması yollarda, banyoda ağlaması kıyafetleriyle falan bana başka bir diziyi hatırlattı
sizcede o kısımlar binbirgeceye benzemiyormu .sonradan cıvıtmazlar inşallah onun gibi
abla intihar etmedi bence kılıf uydurdular o şekilde kız değildi utançtan canına kıydı diye hemde haklı konuma çıktı meymenetsiz cesur
kızıda çok beğendim esmer güzeli yaa

abla intihar etmedi zaten cesur öldürdü...

Bende bu akşamı iple çektim valla....bakalım neler olacak....Ömür çok hoş kız bu arada diğer dizilerde bu kadar dikkatimi çekmemişti....

diziyi ilk gördügümde hah bi sıla vakası daha düsündüm biraz izleyince anladımki heyecanlı bi diziyle karsıkarsıyayım.izlerken tvnin içine atlayıp o cesuru hırpalamak geldi içimden..bazı önsezilerim var diziyle ilgili,bence erdemin kardesi cesurla evlenme noktasına gelcek pek baygın bakıyodu ve ömür krsı cıkcak kimse onun bu tepkisine anlam veremiycek hatta esi yoksa benle geldiğine pişman mısın falan olcak uf bide gebelik olursa seyreyle gümbürtüyü izleyip görelim beraber..

arkadasım eger birlikte olmazsa kocasının yanında cay getirip götüren adamın onu öldürecegini söyledi ve telefonla dogruladı bunu ömürde oldu işte.murathan senden nefret ettigim andır ettin gül gibi çiftin içineklava:klava:gitme:

erdem nasıl aşık kıza keşke bizede öyle deli gibi aşık olan birileri olsa keşke:asigim:

bu kadar sacma igrenc bir diizi gormedim.
yapimcilarini ve bu seneryoyu yazani da siddetle kiniyorum.
igrencti ya tek kelime ile bu bolum.
boyle tore mi var mis??
anadolu halkini iyice ahlaksiz torelere sahip gibi gosteriyolar.
rezillik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…