ayy valla ruhum bunaldı kpss beklemekten...
ilk ve son girişim olsun inşallhhhhhhhhhhll:Saruboceq:
Aynen.İnşallah.Evde herşey birbirine girmiş durumda.Ha açıklandı, ha açıklanacak derken pc paşından kalkamıyorum, kahvaltı masası bana bakıyor hala.Pff ne zormuş beklemek.
Tercih dönemi ve sonrasının stresini düşünemiyorum bile.Allah yardımcımız olsun, sabır ve iyi sonuçlar versin inşallah.
ne olarak tercih yapacaksın
yani mesleğin ne:uhm:
uyduruk sbs bile tv lere cıkar hatalı sorular üzerine tartışılır ama kpss de kimsenin sesi çıkmaz en az 10soruda problem vardı eğitim bilimlerinde ama hiçbir şey olmadı..ortalık zaten şebeke dolmuş 2 milyara beş milyara şebekeden kopya alan bir yığın hak yiyen insan var hakkımız haram olsun diyorum ösym ye de şaşıyorum doğrusu ...
öyle ama bizim atama okullarına gidip göreve başlamamız ekimi bulacak gibi gözüküyor
öyle ama bizim atama okullarına gidip göreve başlamamız ekimi bulacak gibi gözüküyor
öğretmen olarak canm
arkadaşlar malum sınava daha önce giranler de var.
ben bir duyum aldım. tercih vermemiz için mezuniyet tarihi belirtmemiz gerekiyormuş. bizim üniversite de mezuniyet işlemlerini ağustos ayında yapıyor. ben daha işlemleri yaptırmadım. ramazan üstü teeee vandan istanbula gitmek işten değil yani....
sorum şu;bu haber ne kadar doğrudur..
lütfen bana bilgi verin
eğer derslerini geçtiysen şu an bile verirler mezuniyet belgeni. okulunu ara öğren canım. mezuniyet belgesiz başvuramıyorsun. ya diploma ya mezuniyet belgen gerekiyor
mesele o değil çıkış belgesi işlemleri tamamlayana veriyorlar da gidip bizzet yapmanı istiyorlar. beni iice strese soktu bu durum. şimdi kalkıp istanbula git-gel tercih dönemim yollarda yorgunlukla geçecek hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?