ömrüm bitti kpss puanları hala açıklanmadı

ayy valla ruhum bunaldı kpss beklemekten...

ilk ve son girişim olsun inşallhhhhhhhhhhll:Saruboceq:

Aynen.İnşallah.Evde herşey birbirine girmiş durumda.Ha açıklandı, ha açıklanacak derken pc paşından kalkamıyorum, kahvaltı masası bana bakıyor hala.Pff ne zormuş beklemek.
Tercih dönemi ve sonrasının stresini düşünemiyorum bile.Allah yardımcımız olsun, sabır ve iyi sonuçlar versin inşallah.

o süreç daha zor

şu dertlerden bir an evvel kurtuluruz umarımakannehir

uff acıklansın artık ,onun yuzunden reglım bıle sastı kendımı hamıle sandım kaydirigubbakcemile3

en az 10 tane kpss birincisi cıkar bence eyvahedigeldismile

Kızlar LYS tercihleri var ya o yüzden açıklamamış olabilirlermiş bizim sonuçları.Sistem kilitlenmesin diye.
Tercihler de bugün bitti ama gece 12.00'ye kadar değiştirme hakları varmış heralde o yüzden bugün yattı.
İnşallah pazartesi açıklanır da en azından durumumuzu görür yolumuza bakmaya çalışırız.

arkadaşlar malum sınava daha önce giranler de var.

ben bir duyum aldım. tercih vermemiz için mezuniyet tarihi belirtmemiz gerekiyormuş. bizim üniversite de mezuniyet işlemlerini ağustos ayında yapıyor. ben daha işlemleri yaptırmadım. ramazan üstü teeee vandan istanbula gitmek işten değil yani....

sorum şu;bu haber ne kadar doğrudur..
lütfen bana bilgi verin

uyduruk sbs bile tv lere cıkar hatalı sorular üzerine tartışılır ama kpss de kimsenin sesi çıkmaz en az 10soruda problem vardı eğitim bilimlerinde ama hiçbir şey olmadı..ortalık zaten şebeke dolmuş 2 milyara beş milyara şebekeden kopya alan bir yığın hak yiyen insan var hakkımız haram olsun diyorum ösym ye de şaşıyorum doğrusu ...

katılıyorum canım hakkımız haram olsunnn

Aynen ya, sanırsın MİT'e adam seçiliyor gizliden.
Bir haber ver de ki ayın 3'ü ya da 23'ü açıklanacak, herkesin sinirleri yıprandı, bekle bekle.
Bu arada diğer atamaları bilmiyorum ama öğretmenlik için 1 Eylül'de eğitim yılı başlamıyor mu?Kalmış 20gün.Daha puanları duyuracaklar, tercih için zaman verecekler sonra tercihleri değerlendirecekler, sonra atayacaklar sonra atananlara tebligat yapılacak, hazırlanması, ev tutması vb işler için süre verecekler bu arada eylül ayında da sözleşmelilerin boşalttığı kadrolar için 2. alım yapılacakmış.Tüm bunlar 20 günde nasıl bitecek merak ediyorum.

öyle ama bizim atama okullarına gidip göreve başlamamız ekimi bulacak gibi gözüküyor

Bu gidişle öyle ama okullar 13 eylülde açılıyor diye biliyorum.Atandığımızda ekim ortası okula gidip direk "çıkarın kağıtları üleeeyn sınav yapıyorum" falan diyeceğiz sanırım, neredeyse bir ay geçmiş olacak.

Bu kısma kadar yavaş gitse de bence tercih açıklamasını kısa tutacaklar.Cuma tercihleri yazacağız misal, pazartesi anya Konya ortaya çıkacak.

Umarım pazartesi açıklarlar, en azından ilk adımı atmış olurlar.

bildiğim kadarıyla panlar açıklanır açıklanmaz tercihler başlımıyormuş. tercih rehberi ve kadroların açıklanması lazım. resmen referanduma kurba gidiyoruz. kaynadık arada.

bende çatlamak üzereyim arkadaşlar.. ama pazartesi günüde açıklanacağını sanmıyorum.. Kpss den önce dgs yapılmıştı, o bile açıklanmadı daha.. milleti kanser etmeye uğraşıyolar resmen yaa

öyle ama bizim atama okullarına gidip göreve başlamamız ekimi bulacak gibi gözüküyor

meb iş takvimine bakarsanız yaklaşık tarihi görebilirsiniz.
2 ağustos-15 eylül kılavuzun hazırlanması,başvuruların alınması,atamaların yapılması...ekimi bulmaz

öğretmen olarak canm

eğer derslerini geçtiysen şu an bile verirler mezuniyet belgeni. okulunu ara öğren canım. mezuniyet belgesiz başvuramıyorsun. ya diploma ya mezuniyet belgen gerekiyor.

eğer derslerini geçtiysen şu an bile verirler mezuniyet belgeni. okulunu ara öğren canım. mezuniyet belgesiz başvuramıyorsun. ya diploma ya mezuniyet belgen gerekiyor

mesele o değil çıkış belgesi işlemleri tamamlayana veriyorlar da gidip bizzet yapmanı istiyorlar. beni iice strese soktu bu durum. şimdi kalkıp istanbula git-gel tercih dönemim yollarda yorgunlukla geçecek hep.

mesele o değil çıkış belgesi işlemleri tamamlayana veriyorlar da gidip bizzet yapmanı istiyorlar. beni iice strese soktu bu durum. şimdi kalkıp istanbula git-gel tercih dönemim yollarda yorgunlukla geçecek hep.

iyide güzelim. tercih dönemine girmeden yaptır al gel. bu işler meşakkatli işler. okulu okumak için 4-5 yıl gittin geldin. diplomanı almaya da zevkine git:dance:

bu kadar büyütme olayları. tercih dönemini nasıl atlatacaksın:içelim:

branşın neydi :uhm:

gidicem zaten el mecbur da ben teeee vanda otuyorum. ondan zor geliyo bana. artıkın yollar beni bekler...

branş pdr bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…