ömrüm bitti kpss puanları hala açıklanmadı

yaa açıklansın artık şu KPSS((( sıkıldım beklemektenn... ne olacagımzı bilelım önümüze bakalım yahu....

Bende bekliyorum ama osym nin sitesine girilemiyor kesin açıklandı...

arkadaşlar tamam açıklamıyo bu ösym bari nezman açıklanacağına dair bi bilgi versinde ogünü bekleyelim bekle bekle bişey yok ikide bir giriyoruz bazen meşgul diyo daha çok heyecanlanıyoruz

yeter artık ösym!!!!!!!!

bebelerin bile sınavlarının açıklanma tarihi önceden belli...

walla öss de bile böyle stres çekmedim yaa.... kimin nereyi kazandığı gün bile internettim evde yoktu. sonra bakarım diye umursamamıştım.

hayatımın stresini yaşıyorum şu günlerde:2:

2010-KPSS Lisans: Sonuçların Açıklanması

(10.08.2010)

10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS-Lisans) değerlendirilmesi çalışmaları tamamlanmış olup, sonuçlar 11 Ağustos 2010 Çarşamba günü saat 14:00'da açıklanacaktır. Adaylar sonuçları 11 Ağustos 2010 Çarşamba günü saat 14:00'dan itibaren http://www.osym.gov.tr internet adreslerinden öğrenebileceklerdir.

Kamuoyuna duyurulur.

Prof.Dr. A.Ünal YARIMAĞAN

ÖSYM Başkanı

Zahmet oldu yaptılar bir açıklama nihayet.Bunu bir hafta önceden belirtseler olmaz mıydı sanki? O kadar stres, sıkıntı yaptık.Hayırlısı artık.

bence cuma acıklanacak, acıklansında yolumuza bakalım tercihlerimizi yapalım off offf puanım düşük gelmez umarım yoksa bir sene daha hazırlanmak kabus gibiii :S

alt yazı gectı trt de de yarın saat 10.00 da acıklanacak dıye

acıklanmasııııııııııııııın ohaoldumsmile

alt yazı gectı trt de de yarın saat 10.00 da acıklanacak dıye

acıklanmasııııııııııııııın ohaoldumsmile

Trt bir zahmet ÖSYM sitesine girip baksaymış keşke :))

10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS-Lisans) değerlendirilmesi çalışmaları tamamlanmış olup, sonuçlar 11 Ağustos 2010 Çarşamba günü saat 14:00'da açıklanacaktır. Adaylar sonuçları 11 Ağustos 2010 Çarşamba günü saat 14:00'dan itibaren ÖSYM:::Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi internet adreslerinden öğrenebileceklerdir.

Kamuoyuna duyurulur.

Prof.Dr. A.Ünal YARIMAĞAN

ÖSYM Başkanı

açıklananınca rahatladık ohh beee 1 haftadır kpss açıklanacak diye bi iş yapamıyorum yarında girilmez artık ösym yoğunluktan neyse cnm bukadar bekledik biraz daha bekleyebiliriz

o değilde kızlar hala dgs açıklanmadı kpss den 1 hafta önceydi bi kaç gün içindede onu açıklarlar inşallah eşim girdi sonucunu çok merak ediyorum ve gerçekten bu konuyu açan arkadaşa katılıyorum

ÖSYM ÖMRÜMÜ YEDİN!!!!!

sonunda kara göründüüüüüü

sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…