Ömrümce görmek istemediğim tek insan birde baktım karşımda...



Edit; ahh tatlım sen şu kv'nin verdiği 2 narı ve 2 poşet kıymayı 1 kilo bile etmezdi diyen reddeden kızsın. He ayrıca onların tahsis ettiği evde yaşıyordun galiba canııım fazla sirke küpüne zarar.
 
Fazla takıntılısınız
Anlattıgınız kadarıyla sorun sizde kadının yaptıgı bişey yok
Bebegine beşik alınmıs dügünüde siz ödeyin denmiş te burda kadının sucu ne;
Beşiği alan kv git ona trip at
yemegin parasını ödemeseydiniz hatta yemek vermeseydiniz
Kadın bide size adım atmıs onu bile elinizin tersiyle itmişsiniz
Sırf adı görümce diye kötü olmak zorunda değil ama siz baya baya kötü davranıyorsunuz en azından düşüncelerinizle
Veya burda anlatmadgınız gercekten elle tutulur seyler varda biz bilmiyoruz
 
Bu kadar olumsuzluklar yaşamak zor gelmiyor mu size? Başka konularınızı da beraber düşününce söylüyorum. Böyle yaşamak en çok size ağırlık verir.
Sıyrılın kin, nefret duygularından. En çok size iyi gelecek bu.
Geldiyse geldi görmek istemediğiniz insan. Belki canı özellikle sizi rahatsız etmek istedi. Olsun, dünyanın sonu mu sankı. Görmezden gelmişsiniz bitmiş gitmiş.
 
nefrette bir duygudur. Bir insanı hiç görmek için nefretnde üstü gerekir ama siz hiç deseydiniz bu kadar takilmazdiniz
Amma bilenmissiniz kadına ya valla cok merak ettim neler yapmış bu kadar
Melek görünüp şeytanlık yaptı hepsi bu.
 
Benim suçum uzak durmakmış başka hiçbirşey söyleyemedi çünkü yok evet hal hareketinden hoşlanmadığım insanlardan uzak dururum ki o aralar görümceme karşı hep ılımlıydım iyi niyetliydim buna rağmen beni uzak görmüş suçlamış
 
Kin ve nefret farklı şeyler benim ona karşı olumsuz duygularım var ama hiçbir zaman beter olsun mutsuz olsun ayrılsın gibi düşüncelerim olmadı olamaz.Benim sinirimi bozan tekşey onu görmek yoksa muhatabım bile değil.
 
Sizi orda mı buldular
Hayır komşumuz oraya gitmiş birkaçkez komşumuz getirdi onları birkeresinde annem böyle bahsedince görümcem cirkefleşip orada bulduklarını iddaa etti hatta anneme karşı en çokta buna kızıyorum o kimki anneme öyle konuşabilir saygısız terbiyesiz.
 
Benim abimin düğünü varsa ve benim bebeğim beş ay sonra doğacaksa ben o gelen beşik hediyesini kabul etmem vicdanım elvermez tamamiyle zihniyet meselesi.Yemek verildi sağolsun dede verdi ama neden öyle olsun ki dede olmasa ne olacak düğün için en kötü yeri tuttular görenler şok oldu tek çocuk durumları var yer burası mı diye yemek dediğim zaten pilav üstü kavurma ve tulumba akla ne geliyor bilmiyorum ama.Adım atan bendim o değil tek sebepse eşimin bir kardeşi diye ama değmedi.Bende görümceyim çok şükür ki yengemin bana karşı böyle düşünceleri yok ne kadar iyi olduğumu yüzüme söylemişliği çoktur hiçbir zaman görümce kaynana önyargısı olan bir insan değildim.Elle tutulur şeyler herkese göre değişir bana göre benim gördüklerim onu benden itmeye yetti.
 
Bi beşik dediginiz ne kadarki düğün yemeginiz cok cok daha pahalı tutmus olması lazım
Dedigim gibi görümce almamıs veya zorla aldırmamıs kv almamalıydı sizin mantıgınızla
Ben hala görümcenizin yaptıgı bişey oldugunu düşünmüyorum
Ya kardes gibi yada hic görüşmeyiz diyen o sanmıstım buarada o yüzden adım atmış demiştim
 
Kurtulmanizin yolu yok. Kadin ölmemis ve hayatta,yasiyor yani nasil kurtulacaksiniz? Kocayi bosasaniz da bir yerlerde eski gorumceyi gorebilirsiniz. Niye bu kadar taktiniz kafaya hala mi nuh nebi zamanindaki kina,dugun,cerez,besik meseleleriniz?
 
Aynı fiyattı biliyorum ikisi denk geliyordu.Ben görümceme inanın hiçbirşey kondurmadım bütün davranışlarına sözlerine rağmen onu masum gördüm hatta doğacak bebeğine hediyeler hazırladım ama tamda o esnada gerçek yüzünü kabullendim eşime hediyeden ayrı bebek küpesi resmi atmıştım o bile hatırlar benim niyetimi.O sözü söyleyen oydu evet ama adımları atan hep bendim adımı attığım içinde kardeş gibi olmam gerekmiyordu.
 
Kurtulmanizin yolu yok. Kadin ölmemis ve hayatta,yasiyor yani nasil kurtulacaksiniz? Kocayi bosasaniz da bir yerlerde eski gorumceyi gorebilirsiniz. Niye bu kadar taktiniz kafaya hala mi nuh nebi zamanindaki kina,dugun,cerez,besik meseleleriniz?
O zaman yaşanılanlar hiçbir zaman çözülmedi ailecek yapıp edip unutma huyları vardır bir bende bir eşimde yok o en son gözüme gözükme ahirette görüşeceğiz demişti iki kez denk geldik onlarda neyse dedim geçtim olabilir ama dün ki bile bile gelmekti.
 
Aldirmayin. Hayatta hic bir seyi de bu kadar kan davasi gibi devam ettirmeyin esinizle beraber. Bir seyleri unutabilirseniz mutlu olursunuz cunku. Yoksa hep mutsuz olursunuz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…