Ömrümce görmek istemediğim tek insan birde baktım karşımda...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Malesef görümcemden bahsediyorum.Evlilik sürecinde ne kadar kondurmasamda hani bir tabir varya yılanın başı o diye evet tamda bu tabire uyan bir insan o... Birkaçkez adım attım sırf eşimin tek kardeşi seviyelide olsa bir ilişkimiz olsun.Biryerde denk gelince hal hatır soralım en kötü bayram seyran önemli günlerde senede beş on defa görüşürüz dedim ama olmadı.Son olarak ya kardeş gibi oluruz(ki bu bağı bile abisiyle kuramamış iki yabancı gibi büyümüş insan) yada hiç görüşmeyiz dedi sen bilirsin Allah yolunu bahtını açık etsin dedim.Tabi sinirlenip saydı gözüme gözükme ahirette görüşeceğiz vs.Bu durum yaklaşık bir buçuk sene önce yaşandı.Ondan beri onu iki kez gördüm ki o gelip görüşmese insan içinde onu görmezdim bile ama o vazgeçmiyor iyi niyetli gibi gözükmekten.Gerçekten sıkıldım şu iki yüzlülüğünden.Eşimin yanında yüzüme gülüp hal hatır sormasından.Çocuğunun her doğum gününe ikimizide çağırmasından(evine adım atmadım eşimi zorla yolluyorum git diye),eşime yemeğe gelin demesinden zaman söylemeden,her sene aşure mevzusu çıkardı şükür bu sene olmadı.Bugünse benden önce annesiyle kız baktığı sohbet ortamına (yaklaşık dört sene oluyor gelmeyeli) yani benim her cuma bulunduğum ortama girdi onunla tanıyanlarla konuşmadı bana uzaktan yılan gibi baktı bir saat sonra sessizce çekti gitti.Gerçekten bu insandan nasıl kurtulurum görmem bile huzurumun kaçmasına sebep o suratsızlığının sebebi bana soruldu görüşmüyorum dedim geçtim.Gerçekten yok mu ondan kurtulmanın yolu?

Kendinizi uzak tutup mesafeyi koruduktan sonra karşılaşsanız ne olacak ki bu kadar neden büyüttünüz? Baskı mı görüyorsunuz konuşmanız için
Mevzuda karşılaşma gibi bir durum yok işte bile bile geldi sanırım gidip boynuna sarılmamı bekledi önünden geçip görmezden geldim.Bana göre birlikte davet edilmek baskı gerçi eşim gidelim demiyorda hep sonradan senide çağırmıştı diyor.

Fazla takmışsın kafaya.
Senin için değersiz birini uzaktan gorsen ne olur
Bile bile geldi ama biliyor ki her cuma oradayım tanıdığı insanlarla bile konuşmadı çok anlamsız değil mi resmen mide bulandırmak amacı.

onun kocası çok mükemmel bir kere neden boşasın ki

Bile bile benim olduğum ortama gelip girmek mide bulandırmaktır.

Bile bile geldi ama biliyor ki her cuma oradayım tanıdığı insanlarla bile konuşmadı çok anlamsız değil mi resmen mide bulandırmak amacı.
Siz her cuma ordasiniz diye kendisi oraya davet edildiği halde 1 kez olsun gidemeyecek mi ?
Anlasin sizde her cuma gitmeyin 1 o gitsin 1 siz.
Sizin için kendini kisitlayacak değil

Siz her cuma ordasiniz diye kendisi oraya davet edildiği halde 1 kez olsun gidemeyecek mi ?
Anlasin sizde her cuma gitmeyin 1 o gitsin 1 siz.
Sizin için kendini kisitlayacak değil
Davet edildiği yok herkese açık üç buçuk sene sonra mı aklına gelmiş.Onun böyle yerlerde işi olmaz sırf ki abisine kız bakmak için geliyormuş önceden zaten

Kızına beşik alıp paramız bitti düğün yemeğini sen karşıla diyen aile benim gözümde bir hiçtir çocuk beş ay sonra doğacaktı el insaf.
O zaman düğünde yemek vermeseydiniz onların şanı sonuçta. Tabj elinizi bu düğün mevzusunda cebinize attiysaniz. Şimdi bilemiyoruz ceyiz nasıl oldu düğün kina ne oldu parasal olarak

Davet edildiği yok herkese açık üç buçuk sene sonra mı aklına gelmiş.Onun böyle yerlerde işi olmaz sırf ki abisine kız bakmak için geliyormuş önceden zaten
Herkese açıksa size soracak değil işte gelip gelmeyeceğini sanki sorun siz gibi geldiniz. Kadindan nefret ediyorsunuz gibi

O zaman düğünde yemek vermeseydiniz onların şanı sonuçta. Tabj elinizi bu düğün mevzusunda cebinize attiysaniz. Şimdi bilemiyoruz ceyiz nasıl oldu düğün kina ne oldu parasal olarak
Allah biliyor sen rahat ol şanlarına gelince çok güzel rezil ettiler kendilerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…