- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Mevzuda karşılaşma gibi bir durum yok işte bile bile geldi sanırım gidip boynuna sarılmamı bekledi önünden geçip görmezden geldim.Bana göre birlikte davet edilmek baskı gerçi eşim gidelim demiyorda hep sonradan senide çağırmıştı diyor.Kendinizi uzak tutup mesafeyi koruduktan sonra karşılaşsanız ne olacak ki bu kadar neden büyüttünüz? Baskı mı görüyorsunuz konuşmanız için
Bile bile geldi ama biliyor ki her cuma oradayım tanıdığı insanlarla bile konuşmadı çok anlamsız değil mi resmen mide bulandırmak amacı.Fazla takmışsın kafaya.
Senin için değersiz birini uzaktan gorsen ne olur
onun kocası çok mükemmel bir kere neden boşasın kiKadın yok olsun istiyorsunuz galiba.
Zaten görüşmüyormuşsunuz. Daha ne yapsın? Şehir mi değiştirsin, ülkeyi mi terk etsin, atomlarına mı ayrılsın?
Komple kurtulmanızın tek yolu kocayı boşamak. Yapacak başka bir şey yok.
Bile bile benim olduğum ortama gelip girmek mide bulandırmaktır.Kadın yok olsun istiyorsunuz galiba.
Zaten görüşmüyormuşsunuz. Daha ne yapsın? Şehir mi değiştirsin, ülkeyi mi terk etsin, atomlarına mı ayrılsın?
Komple kurtulmanızın tek yolu kocayı boşamak. Yapacak başka bir şey yok.
Çok olay varAnlattıklarından bu kadar nefret edecek bişey çıkaramadım. Başka olaylar mı var bu kadar rahatsız oluyorsun?
Siz her cuma ordasiniz diye kendisi oraya davet edildiği halde 1 kez olsun gidemeyecek mi ?Bile bile geldi ama biliyor ki her cuma oradayım tanıdığı insanlarla bile konuşmadı çok anlamsız değil mi resmen mide bulandırmak amacı.
Allah allah millet kizina besik alirkende gelinine soracaksa demek kibence sorun şu
senin düğün zamanı kv ona beşik alması
Davet edildiği yok herkese açık üç buçuk sene sonra mı aklına gelmiş.Onun böyle yerlerde işi olmaz sırf ki abisine kız bakmak için geliyormuş önceden zatenSiz her cuma ordasiniz diye kendisi oraya davet edildiği halde 1 kez olsun gidemeyecek mi ?
Anlasin sizde her cuma gitmeyin 1 o gitsin 1 siz.
Sizin için kendini kisitlayacak değil
Kızına beşik alıp paramız bitti düğün yemeğini sen karşıla diyen aile benim gözümde bir hiçtir çocuk beş ay sonra doğacaktı el insaf.Allah allah millet kizina besik alirkende gelinine soracaksa demek ki
O zaman düğünde yemek vermeseydiniz onların şanı sonuçta. Tabj elinizi bu düğün mevzusunda cebinize attiysaniz. Şimdi bilemiyoruz ceyiz nasıl oldu düğün kina ne oldu parasal olarakKızına beşik alıp paramız bitti düğün yemeğini sen karşıla diyen aile benim gözümde bir hiçtir çocuk beş ay sonra doğacaktı el insaf.
Herkese açıksa size soracak değil işte gelip gelmeyeceğini sanki sorun siz gibi geldiniz. Kadindan nefret ediyorsunuz gibiDavet edildiği yok herkese açık üç buçuk sene sonra mı aklına gelmiş.Onun böyle yerlerde işi olmaz sırf ki abisine kız bakmak için geliyormuş önceden zaten
Allah biliyor sen rahat ol şanlarına gelince çok güzel rezil ettiler kendilerini.O zaman düğünde yemek vermeseydiniz onların şanı sonuçta. Tabj elinizi bu düğün mevzusunda cebinize attiysaniz. Şimdi bilemiyoruz ceyiz nasıl oldu düğün kina ne oldu parasal olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?