Ömrümce görmek istemediğim tek insan birde baktım karşımda...

Aldirmayin. Hayatta hic bir seyi de bu kadar kan davasi gibi devam ettirmeyin esinizle beraber. Bir seyleri unutabilirseniz mutlu olursunuz cunku. Yoksa hep mutsuz olursunuz.
Benim kan davası yaptığım yok bir bende bir eşimde yok derken bir insana maddi manevi zarar verip unutma huyu yok bizde o anlamda yoksa ben eşimle görümcem hakkında hiç konuşmam eskiden çok derdim git görüş diye ama öyle yakın bir ilişkileri yok yapmıyor şuan o yokmuş gibi yaşıyorum bende.

Sen düşünmeye devam et benim boşanma kararımı vermek kimsenin haddi değil

Yokmus gibi yasiyorsaniz onu gordugunuzde etkilenmemeniz gerekirdi. Yokmus gibi yasamiyorsunuz,nefret ederek yasiyorsunuz. Maddi manevi zarar verip unutma huyunuz yoktur belki ama size yapilani unutma huyunuz da yok ve size zarari dokunan kisim burasi. Baskalarinin ne yaptigina bakmayin,kendi yaptiklarinizla ilgilenirseniz tahammul gucunuz daha fazla olur.

Evet benim iyi niyetimi kullanıp salak yerine koyup atılan kazıkları unutma huyum yoktur hele ki hiçbirşey yaşanmamış gibi davranılırsa hiç tahammülüm yoktur.Benim asıl kızdığım nokta insanlarının yüzlerinin utanmaması.Yani ben bir insana böyle şeyler yapsam değil kardeş gibi olmayı konuşmaya utanırım.Yüzüne bakmaya çekinirim gerçekten bu türlüsü arzıklık gibi geliyor bana.Kendi yaptıklarıma bakıyorum çok şükür bir zararım dokunmuyor kimseye yokyere üzmüyorum kimseyi yapmacık davranıp iyi görünmüyorum sevdiğimde sevmediğimde ortada.

Benim herzaman girdiğim bir ortama o gelip giriyorsa nasıl uzak durmak için uğraşabilirim.Biliyor ki ordayım lütfen yazdıklarınızı biraz anlam süzgecinden geçirip öyle yazın.

Napsinlar evlisiniz abileriyle/evlatlariyla. Bosanmadiginiz surece bunu degistiremezler. Sadece katlanmayi ogrenmisler. Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama karsilastiginda normal davranmak zorunda,saygisizlik etmeden insan gibi davranmak zorunda mesela. Onlarin yaptiklari da bu iste.

Kimkime katlanıyor şaka gibi yaBen ne kadar anlatsamda anlamayacaksınız belli.Aynı düşüncedesiniz diyecektim ki malesef onlar bizim düğünümüzde normal davranmayıp insan gibi davranmadıkları için bayağı saygısızlık ettiler.Herneyse herkes kendi yaşadığını bilir.Eyvallah

Benim herzaman girdiğim bir ortama o gelip giriyorsa nasıl uzak durmak için uğraşabilirim.Biliyor ki ordayım lütfen yazdıklarınızı biraz anlam süzgecinden geçirip öyle yazın.

O da daha önce geliyormuş oraya.
Orada olduğunuzu biliyor ve umursamıyor. Sizi görmekten rahatsız değil kadın. Neden gelmekten vazgeçsin?
"Ay gelin de beni görmek istemiyor, en iyisi uzak durayım. O oradadır, gitmeyeyim" diyecek hali yok.

Siz çok rahatsızsanız o ortamdan çıkıp gidecektiniz.
Ya da bundan sonra onun olma ihtimalini düşünerek gitmezsiniz, bu kadar basit.

Kadına bıçak çekip "seni bir daha buralarda görmeyeyim" diyecek haliniz yok.

Bence siz önce bu hayattan ve insanlardan beklentilerinizi gözden geçirin.
İnsanlar sizin beklentilerinize göre davranamaz.
Ne kayınvalide market alışverişinizi yapar ne görümce "gelin beni sevmiyor" deyip uzak durmaya zahmet eder.
Daha gerçekçi beklentileriniz olmadığı sürece böyle kendinizi yer durursunuz.

Çok fazla umursayıp kafana takıyorsn görümceni

banabenigeriver sen eşinle ne kadar mutlu olduğunu dusunsen de ailesini düşünmen,onlarla bir araya gelmen senin cidden enerjini alıyor...zihninde günlerce -aylarca bitmeyen diyaloglara yol açıyor.Acaba eşinle konuşsan ailesinin yanina hiç gitmesen mi artık... bence eşinin ailesi ile yılda 4/5 görüşmeyi bile kaldiramiyorsun...esin nasıl karşılar böyle birşeyi?

Herkes de birbirine katlaniyor. Onlar sizi sevmiyor abilerinin hatrina size katlaniyor. Siz de onlari sevmiyorsunuz esinizin hatrina onlara katlaniyorsunuz hepsi bu. Anlamayacak kadar zor ne var simdi bunda? Kimse karsi taraftan memnun degil/kimse kimsenin beklentisini karsilamiyor/abilerinin esi olarak sizin gibi bir kadini hayal etmemisler/siz de es ailesi olarak onlari hayal etmemistiniz,karsilikli frekanslar uymamis,beklentiler karsilanmamis ama birbirinizle azami de olsa gorusmeye mecbursunuz iste bu kadar basit. Su denklemi senelerdir kuramadiysaniz ne diyelim daha?

Eşimin zaten görüşmem gibi bir talebi yok dede beni sevdiği için giriyorum mutlu oluyor o olmazsa zaten ayda yılda ancak giderim

Benim bir mecburiyetim yok işte bundan bahsediyorum ben eşimin ailesine dede için gidiyorum beni seviyor özlüyor o sebeple yoksa eşimin kalk gidelim dediği yok ki ben gitmesem bile eşime derim git yoksa bensiz gitmeyi sevmez.

Bu kadar dert edecegın biri deil.En azından eşin senin yanında.Ne eşler var elini hiçe sayıp aılemmsana ne yaparsa yapsın saygı duyman gerekır dıyen.Bu kadar içinizde buyutmeyın hanımefendi.Hiç olmamış gıbı davranın.

Benim bir mecburiyetim yok işte bundan bahsediyorum ben eşimin ailesine dede için gidiyorum beni seviyor özlüyor o sebeple yoksa eşimin kalk gidelim dediği yok ki ben gitmesem bile eşime derim git yoksa bensiz gitmeyi sevmez.
Ee o halde bir derdiniz kalmiyor geriye. Sokakta gordugunuz herhangi birisi olarak bakin hepsine de.

Çok şükür eşim herkesin ne olduğunun farkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…