Ömrümce görmek istemediğim tek insan birde baktım karşımda...

Sizde bana hiç masum gelmediniz ya ..Bakalım sizin gözünüzden, sizin anlattıklarınız kadarıyla destekleneceksiniz..

Aynaya yansıttığınızı maalesef ki göremeyeceğiz

Kadın adım atmış hep davet etmiş gayet medeni. Köşe bucak kaçan sensin. Suçlu da sen ilan edilirsin. Düşmanını yakın tutçaksın. O akıllı aferin ona.
Hihi çok medenidir kendisi yalnız kaçırdığınız birşey var benden ona düşman olmaz hiçbirşey olmaz hatta.

Demek ki gorumceniz de davete katilmak istemis. Davet sahibi siz degilsiniz,dini sohbetler yapilan bir yerse gorumcenizin de oraya katilmaya hakki var. cani istemis gelmis,sizi gormeye gelmemistir. Bir kosede de o otursun ne var ki? El ele diz dize oturmak istememistir herhalde sizinle oyle degil mi? Birakin o da katilsin sizlik bir durum degil

Kendinin öyle bir grubu vardı bende cuma günü orada olmasına şaşırdım zaten.Geldi köşede oturdu ve gitti zaten.

Hayat, herhangi birinin - kanlı bıçaklı da olsaniz- aynı mecliste bir köşede oturup sonra da gitmesini kafaya takacak kadar uzun değil.. bu kişi sizin gelip saçınızı çekse ayağınıza çelme taksa bile gülüp geçin.. madem sizin için bu kadar değersiz üzerinde durmayin..

Benim üzerinde durma sebebim sanırım daha önce eşimin ailesi gibi insanlarla karşılaşmamış olmam yada beni bu derece inciten insanların olmaması umarım birgün bende sadece gülüp geçerim...

Konu başlığındaki ömrümce'yi görümce olarak okudum ....sonra konuyu açtım baktım harbi görümceymiş....sonra tekrar geldim senin konu baslıgını bu sefer örümcek diye okudum....bişi var bu konuda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…