omuz aksesuarı yardım eden olur mu??

meraklitursucu

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
351
111
323
34
kızlar herkese merhabalar, öncelikle sağlık ve mutluluk dolu yeni bir yıl diliyorum hepimize..
Kına gecemde straplez elbisemin üzerinde aksesuar olarak kullanmak için bir omuz aksesuarı arıyorum, ama hiç bir yerde bulamadım. resmini de ekliyorum, gören duyan bilen varsa yardımcı olabilir mi (

merhaba bende sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum. omuz aksesuarlarını gelinlikçilerde bulabilirsin diye biliyorum. int. sitesi olarakta http://tr.aliexpress.com/w/wholesale-accessories-shoulders.html

Canim ben izmirde yasiyorum oradada izmirde kizlaragasinin irdaki tum gelinlik aksesuarcilardan buldum aldim.gelinligim straptez benimde cok duz geldi aksesuarla farklilik katayim diye benimki cagla sikellin gelinliginin kollari gibi aldim.ama evde denememle daha dugun bile olmadan o metal kisimlar koptu.goturdum yaptilar ama icime dertomdu dugundede olur diye.baska bi ciceklerden olusan kol aldim.sanada tavsiye etmiorum canim o metal kismlari hemen kopuyor ayriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…