• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

omuzumdaki yük. ..

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.482
408
Bu saat oldu uyuyamiyorum. .
sagimda eşim hiç uyanmadan uyuyor sabaha kadar benim ise her günüm kötü rüyalar la geçiyor uyuyamiyorum hayatım i kendi ellerimle bu hale getirdim. .. bazen çok pişman oluyorum ağır geliyor evlilik. ..omuzlarimdaki yükü tasiyamiyorum. .
sen ne yaptın diyorum kendime ne b....k yedin neden evlendin ne vardı kendini bu kadar zora sokacak. ..
eşim iyi bi insan ama olaylar karşısında sorumsuz vurdum duymaz biri. ..
bi problem olduğu zaman hiç umrunda olmaz onun için küçük problem benim için büyük bir problem dir. ..
herseyi ben düşünmek zorunda kalırım. ..
dayanamıyorum artık tasiyamiyorum bu yükü hayatım in anlamı kalmadı. ..
Kendimi cikmazda hissediyorum. ..
eşimi seviyorum bu aralar hersey kötü gidiyor. .. eşim işten atıldı cunku is yeri kapandi..ve biz yeni ev alıp borca gitmiştik. ..
hiç bişey için hevesim kalmadı bu ev beni boğuyor. ..
Bütün sorumluluk benim üstümde kendimi ülke yönetiyor gibi yorgun hissediyorum. ..
bigün pes etmekten çok korkuyorum. ..
daha 4 yılda yoruldum ne kadinligim belli ne insanligim. ..
allahım bana güç ver sabrimi kaybetmekten korkuyorum. ..
ben bu yükü tasiyamiyorum..
:KK43:

Son düzenleme:
Sonuçta eşiniz isteyerek işten çıkmamış ki.
E iş arıyordur zaten.
Evlilikte bugünler için yemin ediliyor.
Yoksa güzel günlerde insan zaten birlikte kalır, yemine gerek yok.
Yani onu böyle bırakmak ne derece etik bilemeyeceğim.

Tabii, bahsettiğiniz küçük olayları da anlatmalısınız. Gerçekten küçük mü yoksa büyük mü?

Zor bir durum. Allah yardımcınız olsun.

İlginç, en parasız anımızda bile sarılıp öpüşürüz o andan daha değerlisi yoktur. trilyonlarımız olsa o an' ı satın alamyız. borç sa borç olacağına varır. kendinize eşinize işkence etmeyin. sarılın uyuyun. daha güzel bir zaman yok.

Ortadaki tek sorun esinin isten atilmasi ölmek isteyecek ne var su an issizlik maasi aliyodur ise de girer sakin ol

sagimda eşim hiç uyanmadan uyuyor sabaha kadar benim ise her günüm kötü rüyalar la geçiyor uyuyamiyorum hayatım i kendi ellerimle bu hale getirdim. .. bazen çok pişman oluyorum ağır geliyor evlilik. ..omuzlarimdaki yükü tasiyamiyorum. .
sen ne yaptın diyorum kendime ne b....k yedin neden evlendin ne vardı kendini bu kadar zora sokacak. ..
bi problem olduğu zaman hiç umrunda olmaz onun için küçük problem benim için büyük bir problem dir. ..
eşimi seviyorum bu aralar hersey kötü gidiyor. .. eşim işten atıldı cunku is yeri kapandi..ve biz yeni ev alıp borca gitmiştik. ..
Bütün sorumluluk benim üstümde kendimi ülke yönetiyor gibi yorgun hissediyorum. ..
Bizler bazen en ufak birseyi cok büyütüyoruz sanırım . Allah yardımcın olsun .

ölmek istiyorum demedim tövbe hasa. ..
sadece çok yorgun hissediyorum bütün yük bende eşim hiç bişey i kafaya takmiyor..
herseyi ben düşünmek zorunda gibi hissediyorum. . kötü olaylarda bile soğuk kanlı adam.. Bu beni çok yipratiyor o dusunmeyince ben düşünmek zorunda kalıyorum. . üstüme yük taşıyor gibi hissediyorum. .. piskolojim bozuldu artık. .
sanki hersey üstüme üstüme geliyor. ..

ölmek istiyorum demedim tövbe hasa. ..
sadece çok yorgun hissediyorum bütün yük bende eşim hiç bişey i kafaya takmiyor..
herseyi ben düşünmek zorunda gibi hissediyorum. . kötü olaylarda bile soğuk kanlı adam.. Bu beni çok yipratiyor o dusunmeyince ben düşünmek zorunda kalıyorum. . üstüme yük taşıyor gibi hissediyorum. .. piskolojim bozuldu artık. .
sanki hersey üstüme üstüme geliyor. ..
Allaha sıgın bol bol dua oku

siz de eşiniz gibi yapmaya çalışın.takmayın.o da sizin nasıl olsa bir şeyler yapacağınızı bildiğinden rahattır bence.siz de takmayın,o sorunlarla ilgilenmeye başladığında beraber çözüm ararsınız.

Çünkü biz kadınlar en ufak şeyi düşünürüz. Biz yastığa başımızı koyduğumuzda düşünceler birbirini kovalar hindi gibi takar düşünür dururuz. Ama erkekler o sırada uyumak için yatmıştır ve yatar uyur düz mantık. Sıkıntılarınız inşallah biran önce çözüme kavuşur kendinizi bukadar yıpratmayın. Erkekler hepsi bir olmasa da bizim kadar didinen yapıları yoktur her konuda

evet okuyorum çok okuyorum. ..
Şeytanın vesvese sinden uzak tut beni allahım diye yalvariyorum ...bu aralar hiç iyi değilim. .. bazen bedenimi hissetmiyorum bile çok yıprandım...
4 senelik evliligimde sürekli maddi manevi sorunlar yaşadım bide burda çok yalnızım. .kimsem yok. . bi allah bi eşim bide ben. ..
sahipsizlik çok zor bisey. ..

Bende ôyleyi esim hix birseyi takm
evet okuyorum çok okuyorum. ..
Şeytanın vesvese sinden uzak tut beni allahım diye yalvariyorum ...bu aralar hiç iyi değilim. .. bazen bedenimi hissetmiyorum bile çok yıprandım...
4 senelik evliligimde sürekli maddi manevi sorunlar yaşadım bide burda çok yalnızım. .kimsem yok. . bi allah bi eşim bide ben. ..
sahipsizlik çok zor bisey. ..
Cocugunuz yokmu ?

Kuzum nasıl imtihan olacağız , zaman zaman malımızla , zaman zaman sağlığımızla kimi zaman evlatlarımızla , arkadaşlarımızla ,sıkıntılar değişir ama asla dert bitmez.
Başımıza gelen iyi işler bile aslında derdimizdir .
Hiiiç sıkma canını herşey olacağına varır , sadece kendini hasta edersin böyle inan değmiyor değmiyor..

Kuzum nasıl imtihan olacağız , zaman zaman malımızla , zaman zaman sağlığımızla kimi zaman evlatlarımızla , arkadaşlarımızla ,sıkıntılar değişir ama asla dert bitmez.
Başımıza gelen iyi işler bile aslında derdimizdir .
Hiiiç sıkma canını herşey olacağına varır , sadece kendini hasta edersin böyle inan değmiyor değmiyor..
Haklısınız değmiyor ama insanın elinde degil .

Aynen benimkide cok vurdumduymaz kavga etsek hc bozuntuya vermez baskasnada fazla caktirmaz yemesne icmesne devam eder ama bnm istahm kesilir aglarm ruhu duymaz bile

Dünya ya gelirken dertlerimizle mi geldik yoo öldüğümüzde bizimle gelecekler mi hayır.
Ee o halde düşünme demiyorum , üzülme diyorum.
Aynen benimkide cok vurdumduymaz kavga etsek hc bozuntuya vermez baskasnada fazla caktirmaz yemesne icmesne devam eder ama bnm istahm kesilir aglarm ruhu duymaz bile
Cok kötü birsey o iste biz ne yaparsak kendimize yapıyoruz

Evet bnde bnu farkettim ama elimde degil inadim ve gururum hic bsey olmams gbi davranmama engel oluyo

Back
X