- 24 Ekim 2015
- 701
- 120
- 18
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz esimle resmen rolleri dwgistik simdi ben asırı kıskancm hastalk olack diye korkuyorumBnimki hala kiskancta blmyorum korkuyorum zamanla degisir diye
Aynen bnde yasiyorum o duyguyu dovmek geliyo icimden o derece kiskaniyorumBiz esimle resmen rolleri dwgistik simdi ben asırı kıskancm hastalk olack diye korkuyorum
Aynen bnde yasiyorum o duyguyu dovmek geliyo icimden o derece kiskaniyorum
Aynen bende ôyle diyorum hatta pisman oluyorum evlendigime bir taraftanda cok seviyorumAma bole kuslukler olunca ne hali varsa gorsun diyorum
Ne olacak bizim gibilerin bu hali blmyorumAynen bende ôyle diyorum hatta pisman oluyorum evlendigime bir taraftanda cok seviyorum![]()
Ne olacak bizim gibilerin bu hali blmyorum[/QUOT
Esim baslarda beni cok üzdü aldatma faln oldu benm kiskancligm bu yuzden sanirn
Simdilik katlanmak zorundayım nAman allahim nasil katlaniyosun snn kiskancligin normal ozaman
Aman allah korusun ole bsey yapsa bnimki bn kalpten giderm vallaSimdilik katlanmak zorundayım n
Ama korkuyorum yapar diyedeAman allah korusun ole bsey yapsa bnimki bn kalpten giderm valla
Ama korkuyorum yapar diyede
Yapmaz insaAma korkuyorum yapar diyede
Ama korkuyorum yapar diyede
Valla bu msjlari gorurmu esim blmiyorum aslinda bn isteksizim diye brazda oyuzden kizdi kustuk kusura bkmayin ozel oldu braZama erkekler buyuzdende bskasina bakabilyomusYapmaz insa
O konu da esimi hic geri cevirmem evet biraz da erkekler o yuzden disari gidiyorValla bu msjlari gorurmu esim blmiyorum aslinda bn isteksizim diye brazda oyuzden kizdi kustuk kusura bkmayin ozel oldu braZama erkekler buyuzdende bskasina bakabilyomus
Sen yine de esini geri cevirme hem erkek isteyipte kadın istemezse cok günahmısValla bu msjlari gorurmu esim blmiyorum aslinda bn isteksizim diye brazda oyuzden kizdi kustuk kusura bkmayin ozel oldu braZama erkekler buyuzdende bskasina bakabilyomus
Bnim isteksizligim hassasligimdan yani kirkim daha yeni cikti kasiklarima flan agri gryo falan bhane bulyon hic kendin istekli olmuyon hep bni uzaklastryon kendinden bda sana yaklasmam istedigin oldu al iste dedi ama bn bole olsun istemedmki illa iliski sartmi yani ne var oturup sarilip muhabbet etsek canimli cicimliSen yine de esini geri cevirme hem erkek isteyipte kadın istemezse cok günahmıs
İliski sart canım erkek sonucta guzelce konusaydin sende anlatsaydin sıkıntını konusaydın keskeBnim isteksizligim hassasligimdan yani kirkim daha yeni cikti kasiklarima flan agri gryo falan bhane bulyon hic kendin istekli olmuyon hep bni uzaklastryon kendinden bda sana yaklasmam istedigin oldu al iste dedi ama bn bole olsun istemedmki illa iliski sartmi yani ne var oturup sarilip muhabbet etsek canimli cicimli
Bnim isteksizligim hassasligimdan yani kirkim daha yeni cikti kasiklarima flan agri gryo falan bhane bulyon hic kendin istekli olmuyon hep bni uzaklastryon kendinden bda sana yaklasmam istedigin oldu al iste dedi ama bn bole olsun istemedmki illa iliski sartmi yani ne var oturup sarilip muhabbet etsek canimli cicimli
Konustum sende bni anlasan diyo sanki sureklimi diyoruz haftada bikere olsa yne raziym dyoİliski sart canım erkek sonucta guzelce konusaydin sende anlatsaydin sıkıntını konusaydın keske