• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

omuzumdaki yük. ..

Bnimki hala kiskancta blmyorum korkuyorum zamanla degisir diye

Aman allahim nasil katlaniyosun snn kiskancligin normal ozaman

Sen yine de esini geri cevirme hem erkek isteyipte kadın istemezse cok günahmıs
Bnim isteksizligim hassasligimdan yani kirkim daha yeni cikti kasiklarima flan agri gryo falan bhane bulyon hic kendin istekli olmuyon hep bni uzaklastryon kendinden bda sana yaklasmam istedigin oldu al iste dedi ama bn bole olsun istemedmki illa iliski sartmi yani ne var oturup sarilip muhabbet etsek canimli cicimli

Bnim isteksizligim hassasligimdan yani kirkim daha yeni cikti kasiklarima flan agri gryo falan bhane bulyon hic kendin istekli olmuyon hep bni uzaklastryon kendinden bda sana yaklasmam istedigin oldu al iste dedi ama bn bole olsun istemedmki illa iliski sartmi yani ne var oturup sarilip muhabbet etsek canimli cicimli
İliski sart canım erkek sonucta guzelce konusaydin sende anlatsaydin sıkıntını konusaydın keske

İliski sart canım erkek sonucta guzelce konusaydin sende anlatsaydin sıkıntını konusaydın keske
Konustum sende bni anlasan diyo sanki sureklimi diyoruz haftada bikere olsa yne raziym dyo

Back
X