- 24 Ekim 2015
- 701
- 120
- 18
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bagıslasın bende 1.5 yil oldu evleneli bende istiyorum yalnız esimde sorun cıktı onu bile takmıyorVar tabi daha bi bucuk aylik bide yeni evliyiz daha
Off o da cok kötü cok iyi bilirim ayni evin icindesin ama bir kelime bile etmiyorsun cok acı veriyorKimseye anlatamiyorumda bu durumu patlicaktim nerdeyse bigun oldu knusmuyoruz daha
Olsun demeyin ôyle rabbim vermis . Esim istiyor da bilmiyorum pek belli etmiyor duygularınıBn daha hazir degildim anne olmaya ama oldu iste allah sizede nasip etsin esinizide islah etsin bnimki cocuklara duskun allahtan ama bn pek sicak bakmiyorm bna hc olmasada olurddu![]()
Olsun hayırlı evlat olur inşallah . Bir de olmaması var bnde basta istemedim.korundum olmayacagini bilseydim korunmzdim hicKeske bizde szin gbi evliligin tadini ckarp gezip tozup sonra cocuk sahibi olsydik diyorum bizimki aceleye geldi
Bu saatte ayakta olusunuz bebek yüznden mi yoksa can sıkıntısı mı ?Keske bizde szin gbi evliligin tadini ckarp gezip tozup sonra cocuk sahibi olsydik diyorum bizimki aceleye geldi
Sen önlemini al olursa da rabbimin vardır bir bildigiNerden bileblirdinki allah kimine veriyo kmine vermiyo bn yne olur dye korkuyorum valla
Cocuk olmasa insan katlanıyor bazı seylereCan sikintisi oglumu uyuttum uyanir brazdan oda olmasa hic cekemezdim valla ona bakip gozyasimi ole dindiriyorum
Esim iste su an biliyor uyumadıgımıEsiniz kizmiyomu size fazla telefonla ugrasinca
Valla o aliyo yetmezmiki
Esimle evlenmeden önce bana nefes aldırmıyordu cok kıskancti simdi hic takmıyor hevesi gecti herhlde diye düsünüyrm güveniyorum sana diyorHmm ne guzel ya bnimki uyuyo blmyo ble