• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

omuzumdaki yük. ..

Kimseye anlatamiyorumda bu durumu patlicaktim nerdeyse bigun oldu knusmuyoruz daha

Bn daha hazir degildim anne olmaya ama oldu iste allah sizede nasip etsin esinizide islah etsin bnimki cocuklara duskun allahtan ama bn pek sicak bakmiyorm bna hc olmasada olurddu:KK43:

Bn daha hazir degildim anne olmaya ama oldu iste allah sizede nasip etsin esinizide islah etsin bnimki cocuklara duskun allahtan ama bn pek sicak bakmiyorm bna hc olmasada olurddu:KK43:
Olsun demeyin ôyle rabbim vermis . Esim istiyor da bilmiyorum pek belli etmiyor duygularını

Simdi cok seviyorum ama dunya tatlisi masallah bu kadar tatli olcagni dusunmemistim annelik cok guzel bi duygu allah herkese nasip etsin

Keske bizde szin gbi evliligin tadini ckarp gezip tozup sonra cocuk sahibi olsydik diyorum bizimki aceleye geldi

Nerden bileblirdinki allah kimine veriyo kmine vermiyo bn yne olur dye korkuyorum valla

Can sikintisi oglumu uyuttum uyanir brazdan oda olmasa hic cekemezdim valla ona bakip gozyasimi ole dindiriyorum

Back
X