On Sale :-))

ceyo16

Annesinin gülü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
6.858
1
156
Bursa
Arkadaşlar,hemen hemen bütün firmalar sezon sonu indirime girdiler,burada nerede ne ucuz ,nerede kampanya var paylaşırsak daha karlı alışverişler yapabiliriz diye düşündüm.
Ya da birbirimizi gaza getirip boollllca para harcarız
 
Hiç bilmiyorum Feride,olur büyük ihtimalle,ama o zaman da çoğu şey seçilmiş oluyor,beden kalmıyor falan.Ben de yaz sonu indiriminden 12 aylık 7li paketlerden almıştım,28,90 a.
 
Burada mothercare satan yer yok. Satsalarda biz bayi değiliz, indirimleri yapmıyoruz diyorlar. klava: Hastane çıkışı lazım % 50 indirim ne iyi olurdu.
 
wENıCE dEN bEN dE dAHA öNCE bıRKAÇ şEY aLMIŞTIM,bEDENLERı bıRAZ kÜÇÜK gıBı,12 aYLIK aLMIŞTIM,kÜÇÜK gELDı,sONRA gTTıM dEĞıŞTıRDıM,15-18 aLDIM.sıZCE dE öYLE mı?
 
canım bazı ürünlerde göz kararı aldım bende ama genel olarak küçük değil
daha doğrusu yeni sezon kıyafetlerini dar kalıp tercih etmişler bodyler felan hep dar kalıp benim sıkıntılıda giyemedi bende büyük aldım :)
 
wENİCE dEN bEN dE dAHA öNCE bİRKAÇ şEY aLMIŞTIM,bEDENLERİ bİRAZ kÜÇÜK gİBİ,12 aYLIK aLMIŞTIM,kÜÇÜK gELDİ,sONRA gTTİM dEĞİŞTİRDİM,15-18 aLDIM.sİZCE dE öYLE mİ?


evet ya ebnde gazıantepte wenıceden kızıma bı tsört almıstım üzerınde 1 yaş yazıyordu kızım minyon tipli ve 9 aylık olmasına ragmen dar geldi giyemedı cocuk..ama güzel indirinmleri var wenıcenın..
 
Sevgililer Gününe özel
Mothercare de
Pırlantalı ürünlerde %50 + %25 indirim
13-14-15 Şubat ta!!!
 
merhabalar,

benim sayemde demekten çekinmiyorum; birkaç mailleşme sonucu GYMBOREE internet sitesinin Türkiye'ye kargolama yapmasında uzlaştık. 20 dolar kargolama ücreti alıyorlar 15 gün içinde elinizde oluyor. kış sezonu şu anda indirimde gerçi pek bir şey kalmamış durumda ama ben şahsen çok özel şeyler aldım.

gap/old navy Türkiye'ye yollasın diye 50 tane mail attım ama umutsuzum açıkçası. böyle güzel markalar içinse ebayi tavsiye ediyorum. yeni/kullanılmış ben her türlü üründen yararlanıyorum çünkü benim çocuğum da bir elbisesini en fazla 7-8 kere giyebiliyor. özellikle yurtdışından alabilecek imkanınız varsa old navy süper ucuz ve kaliteli bir marka. badiler, elbiseler 5-10 dolar civarında..

bunların dışında size tavsiye edebileceğim markalar; carter's, children's place, b.t kids, lullaby club, little me, baby gap, gymboree, old navy, ralph lauren, calvin klein, juicy, absorba, oshkosh vs.

türkiye'de gap pahalı ama o kadar da değil! panço daha pahalı neye güvenip bu kadar pahalı satıyorlar anlamak mümkün değil. ceylan da keza öyle hiçbir şey yok ve ateş pahası. lcw desen bu yıl kışlıkları güzeldi ama yazlıkları rezil. zaten çok kalabalık oluyor bir şey beğensen onu da alamıyorsun.

mothercare için üzülerek söylüyorum ki türkiye'deki kreasyonları tamamen basit ve pahalı. ben umman'da hamileyken mothercare'den çıkmazdım süper şeyler vardı ve inanılmaz ucuzdu. mesela bir tane yeni doğan baya kalın-dışarda giymelik ve kaliteli bir tulumunu türk lirası 16 liraya almıştım. ayakkabılar keza öyle maksimum 10 liraya mükemmel ayakkabılar aldım. türkiye'de alabileceğin ancak 7li badileri o da şanslıysan.

ama iş zara'ya gelince gerçekten kafayı yememek elde değil. yüzde 50 indiriminde 100 liralık elbiseler 50ye indi ama tabi ki gene de pahalı. bir elbiseye o kadar veremem. son parçalar kaldığında tekrar indirim yapmışlar o canım elbiseler 20den falan gitmiş. son bir askı kadar indirimli parçalarını yakalayabildim. bir elbise bir etek bir gömlek bir de dünyalar güzeli kırmızı bir palto aldım toplam 70 lira ödedim. bu zamandan sonra zara'da indirimli bebek elbisesi bulmanız zor ama yaz sonu saldırmayı unutmayın:)

alışveriş manyağı annenin anıları :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…