Yönlendirmeyi denedin miArkadaşlar selam bu konuyu konuşabileceğim kimse yok.. yeni evliyim eşimle çok mutluyuz bir sıkıntımız yok ama benim içten içe var.
Özür diliyorum anlattığım için ama tecrübesi olan ve yasi benden büyük olanlar belki yönlendirebilir..
Eşim beni hazırlamadan direkt ilişkiye girmek istiyor. Daha önce bu şekilde canımın acıdığınızda söyledim ama bu konu düzelmedi. Me yapmam gerek? Kırmadan nasıl anlatabilirim.
Kendi işi bitince de ben öylece kalakalıyorum.
tam olarak nasil yönlendireceğimi bilmiyorumYönlendirmeyi denedin mi
Daha önce kırmadan anlatmaya çalışmışsın anlamamış belki de kırman gerekiyor. Canının acıdığını söylemene rağmen aynı şeyi yapmaya devam etmiş sence o seni bu kadar düşünüyor mu? Çözüm araması gereken o olduğu halde çözümü de sen arıyorsun. Dümdüz söyle bence bu şekilde birlikte olmak istemediğiniArkadaşlar selam bu konuyu konuşabileceğim kimse yok.. yeni evliyim eşimle çok mutluyuz bir sıkıntımız yok ama benim içten içe var.
Özür diliyorum anlattığım için ama tecrübesi olan ve yasi benden büyük olanlar belki yönlendirebilir..
Eşim beni hazırlamadan direkt ilişkiye girmek istiyor. Daha önce bu şekilde canımın acıdığınızda söyledim ama bu konu düzelmedi. Me yapmam gerek? Kırmadan nasıl anlatabilirim.
Bencil. Kırman gerekiyorsa kıracaksın.Arkadaşlar selam bu konuyu konuşabileceğim kimse yok.. yeni evliyim eşimle çok mutluyuz bir sıkıntımız yok ama benim içten içe var.
Çok haklısınız teşekkür ederimHayatta bazen mutsuz olduğumuz şeyleri karşımızdaki insanı kırmadan söylemeye çalışmak bizi yıpratıyor konu ne olursa olsun, evlilikte rahatsızlıklarınızı açık bir şekilde söylemeniz ve kendinizi net ifade etmeniz gerekebilir yoksa düzelme ve anlaşılmayı beklemek kendinizen ödün vermeye dönüşebilir, katlanmak zorunda hissetmeyin kendinizi, normalde önce güzelce anlatıp empati yapması istenir, sonrasında sonuç alınmazsa sitem edip düşünce ve sınırlar net bir şekilde belirtilir, açıkça söylemeniz gereken bir durumdasınız çünki bu durum fiiksel ve ruhsal olarak sizi yıpratır.
Hanımefendi tek bir konu basligi ile bu analiz fazla. Ben evlenmeden önce de sonra da her konuda el üstünde tutulan biriyim.Kırmadan derken şunları düşündüğünüz kadar kendinizi düşünseniz sorun çıkmayacak
Hanımefendi tek bir konu basligi ile bu analiz fazla. Ben evlenmeden önce de sonra da her konuda el üstünde tutulan biriyim. Eşimde beni kırmak istemez, hatalı olsam dahi en güzel yolla beni üzmeden anlatır meramını. Bir konuda sorun yasiyorum ve karsimdakini üzmek istemiyorum diye değersizleşeceğimi de düşünmüyorum. Teşekkür ederim.Piremses e kiymayin ama o size kiysin.
Nede cok seviyorsunuz kendinizi degersizlestirmeyi.
kırmadan mı? Senin kırılman ne olacak? Karşına alıp anlatacaksın. Benim anatomik olarak uyarılmaya ihtiyacım var acı hissediyorum zevk almıyorum yaşadığım şey hoşuma gitmiyor. Sevildiğimi hissetmek zorundayım, hemen ilişkiye geçemeyiz de. En azından doğru düzgün bir kayganlaştırıcı alsın.Arkadaşlar selam bu konuyu konuşabileceğim kimse yok.. yeni evliyim eşimle çok mutluyuz bir sıkıntımız yok ama benim içten içe var.
Aynen el ustünde tutulduğundan mı 2 dk da işini görüp yatakta öyle kalıyorsun asıl el üstünde tutulman gerekn yer yataktırHanımefendi tek bir konu basligi ile bu analiz fazla. Ben evlenmeden önce de sonra da her konuda el üstünde tutulan biriyim.
Hanımefendi tek bir konu basligi ile bu analiz fazla. Ben evlenmeden önce de sonra da her konuda el üstünde tutulan biriyim. Eşimde beni kırmak istemez, hatalı olsam dahi en güzel yolla beni üzmeden anlatır meramını. Bir konuda sorun yasiyorum ve karsimdakini üzmek istemiyorum diye değersizleşeceğimi de düşünmüyorum. Teşekkür ederim.
Hayır yardımdı olacak bir cümle de kurmamışsınız, laf yani.
Negatifliğinizi alın ve gidin lütfen :))Aynen el ustünde tutulduğundan mı 2 dk da işini görüp yatakta öyle kalıyorsun asıl el üstünde tutulman gerekn yer yataktır
Teşekkür ediyorum açıkça ve çok net olarak konuşmadan hallolmayacak anlaşılan :)kırmadan mı? Senin kırılman ne olacak? Karşına alıp anlatacaksın. Benim anatomik olarak uyarılmaya ihtiyacım var acı hissediyorum zevk almıyorum yaşadığım şey hoşuma gitmiyor. Sevildiğimi hissetmek zorundayım, hemen ilişkiye geçemeyiz de. En azından doğru düzgün bir kayganlaştırıcı alsın.
İçine girmeye çalışınca kaçır kendini nazlı niyazla hazır değilim de. Öpsün sevsin ve vs.
Haklısınız teşekkür ederim benim daha net ve açık ifade etmem gerekir belkide :)Hayatta bazen mutsuz olduğumuz şeyleri karşımızdaki insanı kırmadan söylemeye çalışmak bizi yıpratıyor konu ne olursa olsun, evlilikte rahatsızlıklarınızı açık bir şekilde söylemeniz ve kendinizi net ifade etmeniz gerekebilir yoksa düzelme ve anlaşılmayı beklemek kendinizen ödün vermeye dönüşebilir, katlanmak zorunda hissetmeyin kendinizi, normalde önce güzelce anlatıp empati yapması istenir, sonrasında sonuç alınmazsa sitem edip düşünce ve sınırlar net bir şekilde belirtilir, açıkça söylemeniz gereken bir durumdasınız çünki bu durum fiiksel ve ruhsal olarak sizi yıpratır.
Dertlenip konu açan sensin ben niye gidiyorum hiç negatif değilim sana olması gerekeni soylüyoruz ama sen piremses kocan incinir diye bu güzel olaydan zevk almamayı normal karşıliyorsun devam et böyleNegatifliğinizi alın ve gidin lütfen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?