Ona Aldatıldığını Söylemeli miyim?

Kızlar ben ne yapacağımı bilmiyorum.Sevgilimin kuzeni nişanlısını aldatıyor.Kızla çok samimi değiliz ama iyi anlaşıyoruz.En son görüştüğümüzde bana nişanlısını ne kadar çok sevdiğini,aralarında çok büyük bir güven olduğunu anlattı.Sanki suçlu benmişim gibi çok utandım karşısında.Sizce ona aldatıldığını söylemeli miyim?Sevgilim biz karışmayalım kimsenin sebebi olmayalım diyor ama benim içim rahat değil.Üstelik kuzeninin annesi yani sevgilimin teyzeside biliyor herşeyi ve hiçbir şey demiyor.Bunlar nasıl bir aile anlamıyorum.Ben onun yerinde olsaydım herşeyi bilmek isterdim.Zararın neresinden dönersen kardır demişler.Artık sevgilimede güvenemiyorum.Kafam o kadar karışıkki ne yapıcağımı şaşırdım.Bana bir akıl verin lütfen.Şu anda kızı arayıp herşeyi anlatmamak için zor tutuyorum kendimi.

ben aldatılan kızın yerinde olsan bana söylenmesini isterdim :delphin:
yol yakından arkasından tekme atmak varken niye bilmiyim dimi gamyoncuiremsu
sana da Allah yardımcın olsun :delphin:

ben anlatılması taraftarıyım ama insanlar çeşit çeşit sen iyilik yaomak isterken karşındaki insan bunu kötülük olarak bile algılayabiliyo malesef..

bu tarz bi konu bende açmıştım ,eşim bana,yakın arkadaşımı eşini aldattığını söylemişti bende bunu burda açtım arkadaşıma söyliyim mi diye.ama konu eşimin bana bunu neden söylediğine dönünce kapattım.evli olsalardı söyleme derdim fakat nişanlılar ama sen suçlu olabilirsin bu durumda.suçlu duruma düşmektense gerçeği kendisinin görmesini beklemek daha mantıklı sanırım

buna benzer bi olay bende yaşadım
altadıldığını bildiğim halde arkadaşıma eşinin onu aldattığını söyliyemedim.işin kötü tarafı birbirimize söz vermştik eşlerimiz hakkında bişey duyarsak birbirimize söylicektik ama söyliyemedim.benim sözümle ayrılsalardı.çok üzülürdüm .biz eşimle kocasını uyarmayı uygun gördük .ama arkadaşımla eskisi kadar samimi olamıyorum.suçluluk duyuyorum yani.

SÖyleme bencede ama onun analamsını sagla bİŞekıld e alttan alttan uyar onu nİŞanlısnın kızla yakalamasını saĞla

Eğer karışırsan, mutlaka sen kötü olursun. Kendi ilişkini de riske atacağına, anlamasını sağlamak için birşeyler denemelisin.

ben olsam bir şekilde,tesadüf ettirirdim,

yani kendi gözüyle görsün,göndericen üstüne,hem kız kurtulacak,hem benim başım ağrımayacak,bence en mantıklısı bu....

Son düzenleme:
cnm sen anlatıcaksın sonra erkek arkadaşı onu kandıracak, kendini affettirecek. kızda bir müddet sonra yumuşayıp her şeyi unutacak. kötü sen olucaksın.bence karışma.

böyle bir durumu bilen anne; susup sineye çekiyorsa senin söylemenin bir anlamı yok bence..

Back
X