Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fikrini söyleyip yardımcı olmaya çalışan herkes çok sağolsun.Ama artık hiç bişey yapamam.Sevgilimden ayrıldım 3 gündür konuşmuyoruz görüşmüyoruz 4 yıllık ilişkim bitti.Bu saatten sonra söyleyemem söylesemde inanmaz.Zaten canım o kadar acıyoki değil başkasını kendimi düşünecek halim yok.[/
hayırlısı olsun tatlımcım üzme kendinii bu konu yüzünden mi ayrıldınız canımcımm
kol kırılır, yen ıçınde kalır. söylersın ıyılık yapayım derken herkes sana tavır alır, kuser, o kendıne baksın der iftira atar, kuzenın nışanlısını affeder, senınle bır daha asla konuşmazlar, senı herkese kötulerler, dugunune cagırmazlar, bızı ayırmaya calıştı bıle derler... Çok mu kötumserim acaba? yoksa cok mu tecrubelı? bence söyleme uzaklaş konudan, iş açıga cıksa bıle ben bılıyordum deme sakın. tecrube ıle sabıttır.
Şu an siz onLarın ilişkisinde "dış kapının mandaLısınız". Bu yüzden size söyLemek düşmez bence.........![]()