• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ona Aldatıldığını Söylemeli miyim?

bence sölemelisin ilerde öğrendiğinde seninde bildiğini farkederse çok kırırlır ki böle bir durum saklanmamalı kendini onun yerine koy böle bir durum saklansa hoşuna gidermiydi ve bunlar evlilik yolunda bir adım atmış kesinlikle sölemelisin...

Söylediniz mi bilmiyorum ama... Ya kendinizi yerine koyun kızlar evleneceksiniz yuva kuracaksınız hayalleriniz var.. Ya bu adamla evlenmeyi ister miydiniz.. Evlilik geri dönüşü çok zor bir olay... Bence bazı şeyleri bilmesi lazım.. Kaldı ki bunu ilerde bile öğrense içi sızlar nişanlıyken aldatılmışım düşüncesi yuvasını çatırdatır....

Fikrini söyleyip yardımcı olmaya çalışan herkes çok sağolsun.Ama artık hiç bişey yapamam.Sevgilimden ayrıldım 3 gündür konuşmuyoruz görüşmüyoruz 4 yıllık ilişkim bitti.Bu saatten sonra söyleyemem söylesemde inanmaz.Zaten canım o kadar acıyoki değil başkasını kendimi düşünecek halim yok.

kadinlar aldatildiklarini ogrendiklerinde bir cogu tiroid hastaligina yakalaniyor diye duymustum..belki kiz depresyona girer bunu duydugunda ALLAH korusun..hem sende kotu olabilirsin bu durumda herkes gibi kizda sevdigine inanacaktir..eskiden olsa soyle derdim ama bunlarida dusunmek gerekir..belkide cocuk vicdanina vurursa anlatir pisman olur af diler..cocugu uyarabilir sevgilin en dogrusuda bu sanirim..herkes hata yapabilir..ALLAH kimseyi yaniltmasin...:Saruboceq:

Benim eşimin en yakın arkadaşının hanımıyla bende çok samimiyimdir. Bizde birbirimizle anlaşmıştık. Eğer o eşim hakkında eşinden bişi duyarsa bana ben eşimden duyarsam ona anlatacağım diye. Ama sonra düşündüm eğer böyle bişi duyarsam çocuklu düzeni olan bi ailenin yıkılmasına sebep herkes bunu kişiye söyleyen olarak görür. Herkesin arası düzelir suç bunu anlatan kişiye kalır diye. Bence daha yol yakınken evlenip çoluk çocuğa karışmadan onun bunu bir şekilde öğrenmesi lazım ama sinidire sindire. Sonra hem hiç söleyemezsin hemde iş işten çoktan geçmiş olur. Sen direk söyleyemesende sevgilisinin açıklarını yakalamasına yardımcı olabilirsin.

Fikrini söyleyip yardımcı olmaya çalışan herkes çok sağolsun.Ama artık hiç bişey yapamam.Sevgilimden ayrıldım 3 gündür konuşmuyoruz görüşmüyoruz 4 yıllık ilişkim bitti.Bu saatten sonra söyleyemem söylesemde inanmaz.Zaten canım o kadar acıyoki değil başkasını kendimi düşünecek halim yok.[/

hayırlısı olsun tatlımcım üzme kendinii bu konu yüzünden mi ayrıldınız canımcımm

anlat bence canım hiç korkma çıksın ortayapislikleri keşke banada böyle anlatacak birileri olsa .....

canım siz neden ayrıldınız birden sebep neydi
anlatsan bi türlü anlatmasan bi türlü ben sadece sunu söyleyebilirim haberi olmasını sagla ama kendin direk yüzüne söyleme emin ol sonra sen kötü olursun benim basımada böyle bisey geldi bi arkadasımın ozaman esi biz il karsılastıgımızda bana hic samimi gelmemisti etrafına bakıp duruyo bana iltifatlar yapıyodu ben cok rahatsız oldum bu durumdan ve anlattım ne oldu biliyomusun inkar etti ben öyle seyler söylemedim dedi ve kızda ona inandi tabi sonra be yalancı oldum inanamadım yaa kötü ben oldum
yani herzaman dürüst olmak ise yaramıyo

bu kız yine doğruları yazmış yine.
sen kesinlikle karışma,nasılsa bi gün öğrenir.aqile biraz tuhaf sanki.bence onların tamamından sevgilin dahil,uzak kalman senin faydanadır.kafanı böyle şeylere yormazsın en azından
kol kırılır, yen ıçınde kalır. söylersın ıyılık yapayım derken herkes sana tavır alır, kuser, o kendıne baksın der iftira atar, kuzenın nışanlısını affeder, senınle bır daha asla konuşmazlar, senı herkese kötulerler, dugunune cagırmazlar, bızı ayırmaya calıştı bıle derler... Çok mu kötumserim acaba? yoksa cok mu tecrubelı? bence söyleme uzaklaş konudan, iş açıga cıksa bıle ben bılıyordum deme sakın. tecrube ıle sabıttır.

ayrılmışsın canım şimdi okudum.hayırlısı olsun.için bi süre daha acır ama geçicek bu günler inan.konu ne bilemem ama hayatta herşeyin hayırlısı

Bence canım güvenme sevgiline çünkü onun yapması gereken söyleyip uyarmaktı.sana da izin vermiyor... Tuaf bence

arkadaşım kendinizi onun yerine koyarsanız ne yapmanız gerektiğine hemen karar vereceksiniz, tabii ki bu yüzden tepki göreceksiniz ama vijdanınız rahat olacak en azından. bence uygun bi dille söyleyin en doğrusu bu, şu anda bunu yapan ilerde de yapacaktır. zararın neresinden dönülürse kardır cümlesine ben de katılıyorum. sevgilerimle.

Canım benim sewgilinden ayrılmana çok üzüldüm, ama belki de hayırlı olmuştur kim bilir? belki ilerde iyi ki de ayrılmışım diyeceksin:1hug: . Neyse konu hakkındaki yorumuma gelince ben beni uzaktan yakından tanıyan birinden böyle birşey duymak isterdim nişanlıyken. Çünkü beni uyutan , arkamdan iş çeviren biriyle evlenmeden yol yakınken dönmek isterdim en azından dikkatli olurdum. Evli birisine aldatıldığının söylenmesi.... Buna gelincede çevremde bir kadın vardı eşinin kendisini aldattığını düşünüyordu, şahitlerde kendisine aldatıldığını anlattılar ve kadın yıkıldı, hiçbir şey yapamadı daha çok yaralandı çünkü ekonomik özgürlüğü yoktu, gidecek bir yeri de yoktu. Bunu sineye çekmek onun hem gururunu kırdı, hem de çevrenin bu durumu bilmesi onu daha çok üzdü. o yüzden ewlilere böyle bir durumun söylenmesine pek sıcak bakmıyorum.

allahım böyle düşünenleri uzak etsin çevremizden ne biçim bir anlayış bu yaa.

arkadaşım bence söyleyip kötü olma eğer ıspat edemezsen kötü duruma düşersiin ama yok ıspat edebılıyorsan baya eğlenceli olurhihoyyyt

kız bu durumu öğrenmeli,yazık kıza daha nişanlı evlendikten sonra daha zor olur herşey,kızın özel numaradan arayıp söylesen olmaz mı adını vermeden?sevgilindende ayrılmışsın,boşver belki böyle daha hayırlıdır senin için.kuzenin o kıza yaptığını belki oda yapardı sana!

Son düzenleme:
Bence sevgiline söyle kuzeninin aldatıldığını senden çıksın yani. eğer o isterse anlatır anlatmazsada kendi bilir.

Şu an siz onLarın ilişkisinde "dış kapının mandaLısınız". Bu yüzden size söyLemek düşmez bence.........:delphin:

tamamen katılıyorum siz daha o aileye gelin gitmeden böle bişeye adınız karışırsa sonradan o aileye girdiğinizde adınız hiç ii anılmaz bi laf vardır ii olursa allahdan kötü olursa kuldan diye

biz millet olarak ne kadar da merakliyiz soylemeye herseyi...bunu yaparak karsimizdakine gercekten iyilik mi yapiyoruz orasida mechul...aldatan kendini aldatir..herkes aldatilmadigini dusunur sonucta:)) tanidigim birine de iyilik yaptigini,kocasinin kendini aldatmadigi,baskalarinin kocalarinin aldattigini dusunen bi bayan komşusuna kocan aldatiyo seni dedi ki yazik kadinda kocasina cok guvenir ve sever eee eline gecti huzuru kacti kadinin yetmedi sagligindan oldu yogun bakimda yatti hastalandi sımdı belkıde eşı her dışarı cıktıgında baska kadına gıttıgını dusunup omur boyu delırcek...kimsenin hayati bizi ilgilendirmez..iyilik yapacaksaniz karsinizdakini cok dusunuyorsaniz dua edin o kisi icin..mevlana nin su sozunu unutmayin;hatalari ortmakte gece gibi ol..:Saruboceq:

Back
X