- Konu Sahibi neyazsamkii
-
tanı işte canım ... helal et hakkını bi msj at bence ona bütün haklarım helal olsun bende artık seni hayatımda istemiyorum çok büyük bi hata yapmışım de başka da bişi deme defolsun gitsin
bende doğru düzgün ne istediğimi bilmiyorum.Onu seviyordum ama hiç huzurum yoktu.Sürekli tartışma.Hep onun istediği oluyordu.Özgürlüğümün çok kısıtlandığını hissediyordum ondan ayrılsam rahat bi nefes alacağım artık diyordum.Çok bunalmıştım ama ayrılmayıda gözüm almıyordu.Sanırım bunun adı bağlılık,alışkanlık..
canım olanlara üzüldüm keşke böyle kesip atmasaydı.ama sen de şunu düşünecektin ben telefon meselesine takıldım.şu açıdan bak.sevdiğin senin bi başka erkekle telefonda(ne kadar masum olursa olsun,ki bence masum değil) konuştuğunu bile bile nasıl bunu irdelemez?bence bayanlar bazı konularda bencillik ediyor.aynı şeyi erkek yapsa kıyametler kopuyo ama bayan yapınca çok üstüme geliyo oluyo.seven adam her türlü kıskanır ama bu kadar çabuk bitirmesi sevgisinin o kadar da büyük olmadığını göstermiş ve kıskançlıkları da kalbini senin aşkının doldurmasından değil takıntısındanmış.hakkında hayırlısı olsun canım
iyi ya işte tebdil-i mekanda ferahlık vardır. değişiklik iyidir korkma. yalnız kalacaksın ama yalnızlıktan ölmezsin değil mi? :)) birkaç güne geçer bu hırsın. aslında sen de yolunda gitmeyen şeylerin farkındaydın bitiren sen olmalıydın ama o bitirdi. terk edildin diye hırslanıyorsun ama inan böylesi daha iyi. Belki sen bitirseydin başına bela olacaktı off kurtulamıyorum diyecektin bu sefer de?? 1 ay sonra gideceğim diyorsun. yarın ne olacağını bilmiyoruz ki, kim bilir neler olacak 1 aya kadar.. Yerinde olsam, o mesaj çekerse, içinde hiç hırs barındırmayan bir cevap yazarım. mutluluklar dilerim hatta. Bir daha da asla muhattap olmam.
canım yanlış anlama ama sizinki aşk değil alışkanlık olmuş. bir ilişkide nasıl güven olmaz ya.. bende ultra kıskancımdır, ama sevdiğime güvenmesinide bilirim. yaşam tarzın ve standartların nasıl bilmiyorum ama, yok işte evlendikten sonra çalıştırmaz, nete bile girmemeliyim, vs gibi şeyler açıkcası benim yapabileceğim şeyler değil. normalde sende böyle yaşamıyorsan sende kaldıramazsın. hem o kimki ona yalvarıyorsun sen. şu mübarek günde tek çıkış kapısı var. oda Rabbim... içinde fırtınalar kopuyor, eminim buna. bizde tam 18 gün önce ayrıldık. içimin yangını daha yeni geçiyor, geçmedi bile. günlerce ağladım, içim öyle yandı öye yandıki... bizim ayrılığımıza sebep insanlar kendi canlarının dertlerine düşsün diye ah ettim. ama seninde onunla yemişliğin içmişliğin vardır, 1,5 yılınız geçmiş iyi kötü. manevi hakkını helal edermisin bilmem ama maddi hakkını helal et canım. 1 lokma ekmeğin bile hesabı sorulucak... kendini çok yıpratma, çokta küçük düşürme, herşey senin istediğin gibi olsun diye... ne demek yani, bu ilişki iki kişilik neden onun istediği gibi olsun.. aşk dediğin seni yormamalı, bu çocuk resmen seni çileden çıkarmış. aşk dediğin huzur vermeli, görüyorumki sende sinir stres hüzün var... iyi düşün canım.. Rabbim yar ve yardımcın olsun...
iyisiyle kötüsüyle bi ilşki yasadınız ve btti ne grek var beddualra flan beddua başa dolanır drler boşvr grek yok böyle sylere sen ztn ilerde anlaşamayacaktın böyle biryle kıskanclıgı hstalık haline getrmiş esir kampındamısn cnm bunlrla devm edemeyecektn ztn bttigni kabllenmen grekrken bde üstne bunlrı söylüyosun kmsenin yeri doldurulamaz dye bşiy yok insan zamnla hrseye alısır önceden o mu vardı haytnda olmuyosa zorlamayacaksın ilerde dgru kşiyi buldgnda bu yaptklrın içn üzüleceksn yda glüp gececeksn ben bnun içnmi kndimi üzmşüm diyecksin eminm :)
Benim halimden anlıyorsun canım.O kadar içim yanıyorki.Kendimi çok kötü hissediyorum
Beddualarımın nedeni onun kendisini kötü hissetmesiydi.Ben ne hale geldim ama o hala mutlu ve ayakta.Kaldıramıyorum bunu
insana en çokta bu koyuyor. aynı aşkı yaşadık, aynı zamanı geçirdik, ben nasıl böyle acı çekiyorumda o umursamazca mutlu diyorsun kendi kendine. inan bende yediremiyorum hala. birgün geçicek, böyle avutuyorum kendimi. demekki o gerçekten aşık değilmiş diyorum, belkide karşımıza kıymetimizi bilicek daha iyi biri çıkıcağı için böyle bir ayrılık yaşıyoruz. geleceği bilemeyizki... ama ne olursa olsun asla isyan etme..
Zamanında bende eski erkek arkadaşım tarafından aynı senin gibi bi mesajla terkedildim, içimden pişman olsun, benim yaşadıklarımın aynısını yaşasın, beni mumla arasın, kapıma gelsin, şu olsun bu olsun dedim, ahım tuttu geri geldi, çok yalvardı, sürekli arıyordu, mesaj atıyordu, bende telefon numaramı değiştirdim bulamadı tabii, sonra şimdiki erkek arkadaşımla tanıştım, Allaha şükürler olsun evlilik yolunda ilerliyoruz
Kimsenin ahı kimsede kalmıyor ama onca karanlık günlerin ardından yine güneş doğuyor, o acılar kabuk bağlıyor, geçip gidiyor, inan insan sonra çok daha mutlu oluyor yeter ki kalbinin kapılarını asla kapatma derim :78:
kardesim canin cok yandigindan tepkilerin boyle. sabirli ol.. bu durumda sabir en iyisi .. seni cok iyi anliyorum.. hayirlisi icin dua et.. hakkimizda nasil hayirliysa oyle olsun de.. bazen ayriliklar taraflarin aklini basina getiriyor.. egerki bana hayirliysa yeniden donsun degilse tamamen yok olsun hayatimdan de... beddualar iyi seyler degil.. n olursa olsun affetmek buyukluktur.. farzetki duan tuttu mutsuz oldu sen mutlumu olacaksin.. bi donem egon tatmin olur sadece.. unutma Allah bizi bazi olaylarla sinar hic bisey tesaduf degildir.. bu da senin imtihanin ,sabirli olma ve onune bakma zamani simdi..
rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin.. untmamamiz gerekende; her an hersey olabilir herkes gidebilir.. bir iliskide neysen onu koy ortaya .. onun icin sekil degsitirmeye calisma.. gercekten seven seni oldugun gibi sever zaten.. gideceksede hayirlisi bu demekki.. onunda yolu acik olsun..
canım sağol içimi açtın ama ben nasıl beddua etmyeyim bu defada msnmi çalmış.Allahım unuttursun onu bana .Artık yüzünü görmek istemiyorum.Allah onunla geçirdiğim günlerimi aratmasın daha güzel günler yaşatsın.Dediğin gibi bu bir imtihan Allah bana sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?