Ona Allahda seni yıksın dedim

canım o kadar mutsuzum ki yemin ederim dünden beri hiçbir şey yiyemedim.Ne yapacağım ben şimdi diye düşünüp duruyorum.Bide ona bakıyorum profiline bir şeyler yazmış keyfi gayet yerinde.Hırslanıyorum içim içimi yiyor.Ben çok hassas kırılgan bir insanım.Kolay kolay toparlanamam beni öyle hale getirdi ki.Lanet olsun diyorum tanıştığım güne,hayatıma girdiği güne.Çok mutsuzum

canım valla olmuyor unuttum kapattım diyorum ağlamaya başlıyorum.Elim telefona gidiyor.Dediğin gibi onsuz hayat nasıl geçer diyorum.
Aşk acısı çeken kızları hep küçümserdim.Ailen yanında,hastalığın yok,derdin yok daha ne istiyorsun abartma diye düşünürdüm ama görüyorum ki hiç öyle olmuyormuş.
Bomboş kaldım.Sanki giderken her şeyi mi götürdü.o kadar kırgınım ki dokunsalar ağlıyorum.Hep yalvarıyorum Allahım unutayım o da çok pişman olsun diye ama hiç zaman geçmiyor.Hiç unuttuğum bir şey olmuyor.Kafayı yiyeceğim

bitanem seni öyle iyi anlıyorumkii.. tabiyki biz şuan ne söylesek boş.. sen daha olayın başındasın.... biz acımızı yaşadık ve ve anladık herşeyin artık düzeldiğini ve hiç birşey için üzülmeye değmediğini.. acını yaşamadan olmaz zaten bu zamanı ertelemek olur bundan kaçışın yok.. acını yaşıcaksın ve iyi olucaksın.. senin yaşadığın boşluğun hissettiklerinin aynısını bende yaşadım.. geri dönmek istermiki acaba diye.. pişman olsun istedim.. emin ol öyle pişman oluyolarki.. ama bazıları gelip af diliyor. bazılarıda gurur denen illet yüzünden içlerinde kalıyor pişmanlıkları.. ama emin ol her erkek birgün bu pişmanlığı yaşıyor.. şöyle düşün ; ben bu ayrılığı yaşadım ama neden yaşadım.. bu sorunun cevabını söyleyimmii.. allah herşeyin en iyisini bilir sevdiği kullarını çeşitli sınavlardan geçirir ve bunu atlatmayı başarırsak önümüze sonsuz mutluluk dolu bir umut kapısı açılır.. ilerde karşına nicelerini çıkartacak allah.. ve diceksinki iyiki bu ayrılı yaşamışım ... senin değerini bilen biri çıkacak ilerde mutlaka emin ol.. üzme kendinii.. allaha havale et onu..

canım benim yazdıkların o kadar iyi geldiki sağol.Elimde olmadan sürekli onu düşünüyorum yatıyorum kalkıyorum hep aklımda.Kalbim çok acıyor her defasında.Ona mesaj atmaktan çok korkuyorum.Artık pişman olacağını zannetmiyorum kendiside öyle dedi dün çok

Son düzenleme:

canım benim yazdıkların o kadar iyi geldiki sağol.Anlatabileceğim kimse yok burda konuşmasam çatlardım.Elimde olmadan sürekli onu düşünüyorum yatıyorum kalkıyorum hep aklımda.Kalbim çok acıyor her defasında.Ona mesaj atmaktan çok korkuyorum.Artık pişman olacağını zannetmiyorum kendiside öyle dedi dün çok kötü tartıştık.
offf canım valla hiçbir şey bilmiyorum o kadar mutsuz,o kadar umutsuzum ki.Keşke her şeyi baştan yönlendirebilseydm.Dediğin gibi kendimi sadece bundada bir hayır vardır diye teskin ediyorum.Beelki benim şer gördüğümün altında hayır vardır..
Özel olmazsa sana bir şey sorabilir miyim canım?Onu unutturan başka birisi miydi yoksa insan kendi kendine toparlanabiliyor mu?Sanki bir daha hayatıma kimseyi almayacak gibiyim o kadar soğudum ki..

Son düzenleme:

sen onun öyle söylediğine bakma canım tabiyki pişman olmam dicek o anda onun içinde olaylar yenii. yaptığı şeyin farkında deil daha onların jetonları köşeli olduğu için biraz geç düşer.. vee dınnn pişmanlıklar başlar.. ve sakın ha sakın mesaj falan atma bırak o seni merak etsin mesaj atarsan koz vermiş olursun eline.. sadece sakin kalman gerekiyor.. kafanı dağıtmaya çalış.. yeni hobiler edin.. onu düşünmemye çalış.. bende başta inanmamıştım ama inan işe yarıyor.. sakın arama onu sakın.... sürekli dua et süreklii... önüne bakcan kuzum.. geriye bakarsan o değerli zamanını boşa harcamış olursun.. bırak sen çabalama artık.. çabalıcaksa o çabalasın.. allah herşeyi görüyor zaten kuzum.. sen içini ferah tut..

inşallah canım benim bir an önce geçmişi silmek geleceğe bakmak istiyorum.Ben onun için çok fedakarlık yaptım karşılığını alamadım.Bir günde silindim Allah ona hak ettiğini verir

canım tabiyki sorabilrsin senin için varız burada.. biz ayrıldığımız gün çok kötüydüm taki 2 gün sonra başka birinden mesaj alana kadar.. arkadaşım vasıtasıyla görmüş sevmiş beni.. benden hoşlandığını beni sevdiğni söyledi bana.. kendimi en değersiz hissettiğim anda çıktı karşıma .. o kadar iyi geldiki bana.. tam olarak başka biri unutturdu diyemem ben kendi mücadelemle başardım çoğunu ama.. beni seven kişinin desteğide çok fazla. kendimi yeniden değerli hissetmemi sağladı.. işte sana bunu söylemeye çalışıyorum bitanem.. o çıktı hayatımdan allah bunu çıkardı karşıma ondan görmediğim dürüstlüğü sevgibi bundan görüyorum... başlarda tabiyki önceki aklında olduğu için haliyle buna umut veremiyosun sevemiyosun ama sonra sonra alışıyosun bunada hayatına girmesine izin veriyosun... dediğim gibi kuzum allah herşeyin en iyisini bilir.. değerini bilecek birisi mutlaka ama mutlaka çıkacaktır karşına..

ama canım senin karşına daha 2 gün sonra sana çok değer veren biri çıkmış.Ben şimdi düşünüyorum onun yerine kimseyi koyamam.sürekli karşılaşacağız yani hep aklım onda olacak hep bir ümit onu bekleyeceğim.Gerçi ben bu acıları çektikten sonra gelsede dönmem.O da gelmez zaten.her mesajı o kadar kalbimi yaralıyor ki bilemezsin.Sanki bunca zaman o kadar şeyi yaşayan biz değildik.Dün beddualarımdan sonra artık seni istemiyorum bunların üstüne imkansız dedi..
içim gitti..
nefes alamadım..
beni bu ramazan gününde o kadar ağlatıp üzdü ki Allaha havale ediyorum..

canım 2 gün sonra çıktı ama benim için bir şey ifade etmiyordu... sadece şimdi hayatımda o olduğu için.. o anı hatırlıyorum.. bir ay sonra da çıkabilir 3-4 ay sonrada... önemli olan öncelikle bu acıyı atlatmak.. daha yeni seninkii.. zaman geçtikce azalıcak acın bide bakmışsınki artık canın yanmıyor.. bir buçuk ay sonra konuşmaya başladım şimdki arkadaşımla... sadece yanımda şuan ve bana çok değer veriyor... herşey gönlünce olsun canım... allaha havale et boşver uğraşma.. istediği kadar yemin etsin dönmem pişman olmam desin.. o kadar büyük yemin edenden korkcan... kedi gibi oluyolar bi zaman sonra.. pişmanlıkları başlıyor çnkü... sadece taviz vermeden bekle.. arama dediğim gibi..

canım inşallah.Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki.O yok şimdi ben hiçbir şey yapamam.Ona ihtiyacım vardı onsuz nasıl gelirim üstesinden diyorum.Biraz bencillik,alışkanlık aslında
Allahım bana yardımcı olsun önüme güzel günler çıkarsın onu unutayım.Kalp ağrılarım bitsin artık.Belki benimde sonum seninki gibi olur.Her şeyin bir an evvel yoluna girmesini istiyorum artık:2:
o da ister pişm olsun ister olmasın.Gururludur da beyefendi asla söylemez.Unuttuğumda önüme yeni fırsatlar çıktığında zaten umrumda olmayacak biliyorum.

canım derdimi paylaştın,acıma ortak oldun.Konuştum güzel temennilerinle rahatladım çok teşekkür ederim tatlım çok ihtiyacım vardı.Allah seninde yardımcın olsun inşallah bir daha kimsenin üzmesine fırsat vermesin seni

oyyyy amin bitanem amin.. herkesin yardımcısı olsun allah inş.. şuan bunları hissetmen çok normal canımın içi.. ve çok doğal ibşey emin.. ol acı çekmekte iyi bişey aslında çünkü insan olgunlaşıp ilerde daha doğru kararlar veriyor tecrübe ediniyor.. acısını yaşamadan kötülerini görmeden önümüze çıkan iyi insanların değerini nerden bileceğizki kii.. bu yöndende düşün bence.. herzaman yanındayım bitanem ne zaman istersen.. kendini hiç yalnız hissetme bizler burdayız.. elimizden geldiğince yardımcı oluruz sana.. bırak ister pişman olsun ister olmasın... aman ben bunda bayağı inatçıyım galiba.. çünkü şimdi olmasada ilerde mutlaka pişman olurlar... bende göremedim daha eski sevgilimin pişmanlığını inş.. görcem.. onu günü bende bekliyorum ama hayatımada devam ediyorum aynı zamanda.. allah herkesin gönlüne göre versin inş.. bu anlattıklarım benim aynen yaşadığım olaylar canım tecrübeyle sabit ... o yüzden hiç sıkma canını bugünlerde geçicek...

canım benim valla bir zamanlar hiç bitmesin dediğim zamanlara şimdi keşke hiç yaşanmasaymış diyorum.Herkes atlatıyor öyle ya da böyle ben mi atlatamayacağım diyip cesaretlendiriyorum kendimi.İnsanlar 10 yıllık 3-5 çocuklu evliliklerine son verebiliyor.Güçsüzüm,yalnızlıktan çok korkuyorum,alışkanlıklarımdan kopmam çok zor,çok hassasım,bir bunalsam soluğu psikologda alıyorum..farkındayım bunların.Kendime güvenmiyorum ama Allaha güveniyorum hep ona yalvarıyorum bana unutturacak inşallah bugünleri.Bende sabah mutlu mutlu kalkacağım yataktan,gece o yastığa kafam bomboş bir şekilde rahat rahat yatacağım.Bir gün olacak bunlar inşallah..

bir de biliyor musun canım güvenim o kadar zedelenmişki.Ben onu hayatımın merkezine oturtmuşum.Hep mükemmel insan diye bakmışım.Sanki kim gelse beni terk edecek bir gün.
BAk sana profiline yazdığı şeyi göstereyim.Ben ne haldeyim o ne halde.Seven bir insan bunu mu yazardı?

Kız: Bugün kalp ameliyatı olacağım.
Erkek: Biliyorum.
Kız: Seni seviyorum!
Erkek: Ben de.
Ameliyattan sonra kız uyanır,babasına sorar.
......Kız: O nerede?
Babası: Sana kalbini kimin verdiğini bilmiyor musun?
Kız: Ne? (Ağlamaya başlar.)
Babası: Şaka lan, tuvalete gitti şimdi gelir. :)

canımm inan bana bak çok ciddi ve emin konuşuyorum .. bu sözlere hiç kanma sen. şuan emin ol o ne yaptığını bilmiyor.. erkeklerin hepsi böyle.. sevselerde pişman olsalarda asla belli etmezler.. çünkü bunu bir güçsüzlük belirtisi olarak görürler.. bu paylaşımıda yarısı üzüntü yarısındada durumu belli etmemek için şakaya vurmuş bence.. çünkü amaç belli etmemek.... erkekler çok dengesiz olurlar onlar bizim gibi duygusal düşünmezler. hep dalga peşinde olurlar.. arada eski sevg. hsb. bende girerim profilinde saçma saçma şeyler paylaşır.. bir duygusal şarkı paylaşır bide bakarımkii saçma saçma şeyler yazıp paylaşmışş.. duygusal olan şarkıyı komik hala getiriyor.. aklınca belli etmemeye çalışıyor işte.. onların akıllarıda buna eriyor malesef.. afedersin kuş beyinliler.. o yüzden takma canım bunları kafana.. bende ayrıldıktan sonra psikoloğa gittim annemgilin zoruyla.. o zaman bende kötü hissediyodum kendimii ilaç verdi kullandım biraz sonra bıraktım iyi oldum çünkü... ilaç doktor falan yalan bence.. insan kendi kendimi çokta güzel tedavi ediyor.. bişey diyimmi şuan senin için acı bir durum ama o dengesizden kurtulduğuna dua et bence şuan iyi gelen anıları belkide ilerde çok önemsiz hale getircekti.. alışkanlık şuan senin hissettiğin duygu.. buda geçer merak etme.

bütün erkeklerin köküne kibrit suyu bizi üzenleri sallayın gitsin mutlu etmeyin onları daha vazlaaa ayyy içim şişti yaaaaa

bilmiyorum onunlayken çok boğuluyordum kıskançlıklarından.Şimdi diyorum ki acaba ben mi çok rahat davranıyordum?Ayrıldık ama daha mutsuzum bide onun yanında olurda birisini görürsem çatlarım ben resmen.Güzel günler geçirdik ama hep ben alttan aldım,hep ben özür diledim,daha öncede ayrıldığımız oldu daha 2.günden hep ben mesaj attım.Ama bu defa düzelmeyiz.Benimki takıntı,alışkanlık.Ayrılıyorduk daha 1 gün geçiyordu nefes alamıyordum.Barıştığımızdada ne hissettiğimi bilmiyordum.Hep ondan biraz anlayışlı olmasını bekledim,bana geri kafalı geliyordu..

şimdi gözleri,aşkım deyişe aklıma geliyor.içim gidiyor.Diyorum ki bir başkasının gözleri,sözleri beni mutlu etmez ki.Sanki her şey ondaydı..

Bide biliyor musun mesela bizim arkadaşlarımız bizi hiç yakıştırmazlardı.Beni güzel bulup hayret ederlerdi.Bununla nasıl çıktın diye.Ben onun kalbine aşık oldum ya da alıştım demeliyim..Buna rağmen aşırı bir egosu vardı.Zaten bu bitirdi bizim ilişkimizi...

canım şuan bunları düşünmen çok normal.. sakın kendini suçlama lütfen senin bir suçun yok.. herşeyine tmm demişin zaten daha ne yapcaksın.. bu yüzden kendini çok değerli gördü malum kişi.. sen içini ferah tut çünkü sen elinden geleni yapmışın.. senin şuanki üzüntü sebebin bence biraz alışkanlık birazda seni terketmesini kendine yediremiyor olman.. şimdi çıksa karşına af dilese emin ol istemezsin.. çünkü zor olan değerli gelir insana ulaşılmaz olan.. o şuan ulaşılmaz geldiği için değerli gözünde.. hayatı akışına bırak boşver salla gitsin..

Canım bişeylerin farkında olman güzel.. Eğer bu acının bitmesini ve onu unutmak istiyosan ki bu en doğrusu, güzel anılarınız hatırlama kötü şeyleri düşün. Onunla devam edemiceğini düşün vs. vs.. Ama inan daha cok yeni. Bi kaç hafta belki ay belkide yıl. Süresini bilemeyiz ama acı cekeceksin.. Özliceksin.. En önemlisi alışkanlık olmuştur. O alışkanlık seni yıpratıcak. Fakat sonra işte sonra sana gün geçtkçe artıyo gibi gelen acı aslında azalıcak.. Kendini oyalıcak bişeylerle ilgilen ve zor ama hayatın tadını cıkarmaya calış ki eminim 1,5 yıldır hep kısıtlıydın.