Ona Allahda seni yıksın dedim

neyazsamkii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
188
0
46
Ankara
1.5 yıldır süren bir ilişkim vardı bu sabaha kadar..
Bitmek bilmeyen kıskançlıkları saçmalıkları artık beni yıpratmıştı.İkimizde çok yorulmuştuk ama birbirimizi çokda seviyoruz.Ayrılalım demeye cesaret edemiyordum.Ya pişman olursam,ya yine nefes bile alamazsam..
Dün gece bir erkek arkadaşımın beni aradığını söylediğimde tartıştık.Ona göre hepsinin gözü bende hiç biriyle konuşmamalıyım.Nete girmeme bile izin vermiyordu,evlendikten sonra çalışmamı istemiyordu.
Sahurda mesaj atmış ikimizde çok yıprandık,bu ilişkinin sonu yok,daha fazla üzmeyelim birbirimizi,uzatmayalım ben artık yokum falan filan..Yalvardım vazgeç nasıl diyorsan senin istediğin gibi olur her şey diye.Olmadı.Anladım ki bu defa gerçekten kararlı.Daha öncekiler kadar üzülmedim ya da daha çok taze farkına varamadım.Nasıl toparlanırım diyede çok düşünüyorum.Kızlar ben ne yapacağım onca mektubu,fotoğrafı,anılarımı nasıl unutacağım ve onu sürekli göreceğim.
O can acısıyla sana hakkımı helal etmiyorum, sen beni yıktın Allahda seni yıksın,benim yerime gelecek hatta evleneceğin kişi beni mumla aratsın dedim.Çünkü çok canımı yaktı ben her şeyi kabul etmeye razıyken bitirdi.Beni mağdur etti.Söylediklerim çok ağrına gitmiş.Hakkını helal et dedi.Hayır dedim.Karşılaştığımızda kaç benden falan dedi.O hakkı helal ettireceğim dedi.Önemli olduğunu bende biliyorum ama yapmayacağım.
Aslında böylesi daha iyi sonu yoktu biliyorum ama yıkıldım.Nasıl toparlanırım ben?Onun boşluğunu nasıl doldururum?Bugün benim doğum günüm bana böyle bir hediye verdi işte.1.5 yılın sonu kocaman bir hiç..

Son düzenleme:
zaten çok kıskançmış canım yaa boşver senin hakkında hayırlısı buymuş biraz zaman geçince alışırsın baksana seni çok sıkıyomuş hayatında o yokmuş gibi devam et unut gitsin o pişman olur belki ama ona koyan sadece o laftır pişman olcağını pek sanmıyorum bitirmek isteyen oymuş çünkü

biraz zamana bırak.
bence öfkeyle verilmiş bir karar.
aklınca seni cezalandırıyor.
sessiz kal, biraz sinirleri yatışsın. eğer daha fazla polemiğe girerseniz dönüşü olmayan cümleler sarf etmeye başlarsınız.
sessiz kal.. ve bekle.. dönecek. (eğer dönmesini istiyorsan)

pişman olsada artık olmaz.Bu dönem benim için çok ağır.Ona güvenmiştim hep şimdi yapayalnızım,güçsüz..Nasıl toparlanacağım bilemiyorum biliyorum toparlandıktan sonra çok iyi olacağım ama nasıl toparlanacağım..

hayır artık dönmesinin bi anlamı yok.zaten sonu yoktu.ama ben daha hazır değildim yıkıldım

hayır artık dönmesinin bi anlamı yok.zaten sonu yoktu.ama ben daha hazır değildim yıkıldım

sonu yoktu diosun. zaten beyninin hazır olması gerekiyor sonu yoksa?
sen bitiremedin diye hırsmı yaptın acaba?
gücünü toparla.. hayatta hiçbişey senden önemli değil. bu kadar basit değil hayatlarımız. kimsenin seni üzmesine izin verme.

Canım benim yaaa çok üzüldüm Bu erkekler nasıl yaratıklar böyle yaa nasılda canları yanmadan bir kalemde silip atabiliyolar Bence üzülme o seni bir kalemde silip attıysa sende onu at çünkü değmezzz... Eğer seni gerçekten sevse kolay pes etmezdi. Allah seni iyi insanlarla karşılaştırsın.. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım

Maalesef ki ben kaderciyim bu konularda biraz..Su akar yolunu bulur bi üre düşünmemey çalış kendine başka meşgaleler bul ilgini çeken sevdiğin şeyleri yap,kafanı dağıt..

1 ay sonra birlikte çalıştığımız tanıştığımız şehre gideceğim.Nasıl ayaklarım basacak oraya?Beni hep o karşılardı.Bazen yalnız kalmam gerekiyor evde.Korktuğumda hep onu arardım.O benim gözümde kahramandı.Her şeyi hallederdi.Arkamda koca bir çınardı.Şimdi o gitti ben yıkılmış gibiyim

1 ay sonra birlikte çalıştığımız tanıştığımız şehre gideceğim.Nasıl ayaklarım basacak oraya?Beni hep o karşılardı.Bazen yalnız kalmam gerekiyor evde.Korktuğumda hep onu arardım.O benim gözümde kahramandı.Her şeyi hallederdi.Arkamda koca bir çınardı.Şimdi o gitti ben yıkılmış gibiyim

canım bana çok dua et.Bneim duaya ihtiyacım var yoksa toparlanamam.Ağlayamıyorum bile.Allah yardım etsin bir an önce unutayım

ne münasebet
seninde ayakların var aklın var
oyle şeymi olur
allah kimseye muhtaç etmesin kimseyi.
insan kendi kendine yetmeyi bilmeli

bende doğru düzgün ne istediğimi bilmiyorum.Onu seviyordum ama hiç huzurum yoktu.Sürekli tartışma.Hep onun istediği oluyordu.Özgürlüğümün çok kısıtlandığını hissediyordum ondan ayrılsam rahat bi nefes alacağım artık diyordum.Çok bunalmıştım ama ayrılmayıda gözüm almıyordu.Sanırım bunun adı bağlılık,alışkanlık..

ne münasebet
seninde ayakların var aklın var
oyle şeymi olur
allah kimseye muhtaç etmesin kimseyi.
insan kendi kendine yetmeyi bilmeli

canım bildiğin gbi değil ben erkeklerin olduğu bir ortamdayım hiç kız arkadaşım yok bütün işlerime o koşuyordu.Bana çok güven vermişti

Kesinlikle seni arayacak ve büyük ihtimalle barışacaksınız.Ama barışsanda bu doğum gününü unutma olur mu?Canım kimse kimse için ölmüyor inan bana....Adam olsa kaç benden falan demezdi ya ne biçim cümle o öyle..

ilişkiler bir süre sonra alışkanlıklara dönüyor ve bütün hayatını kaplamaya başlıyor. bitince de insan kendini boşluğa düşmüş gibi hissediyor. önce sen hayatın için karar ver. o insanın anısıyla mı yaşamak istiyorsun yoksa yeni bir başlangıca merhaba demek mi istiyorsun. sonucuna göre yapman gerekeni az çok biliyorsun.

canım artık dönsede ben gitmem bu acıyı atlattıktan sonra.Korkmuyorum ondan tekrar tekrarda söyledim hakkımı helal etmeyeceğim diye.Kendimi çok yalnız hissediyorum,güvenim yerle bir oldu çok yıprandım.Yaralarımı nasıl saracağım ben ona üzülüyorum

aynen dediğin gibi çok büyük bir boşluktayım.Artık onu almam hayatıma hala seviyor olsamda.Çaresi zaman onuda biliyorum ama nasıl geçecek bu zaman?

bence hakkında hayırlısı olmuş... kaç yaşındasın bilmiyorum ama evlendiğinde daha da köşeye sıkışmış daha mutsuz hissedecektin zaten sonu da yoktu diyosun... seni mutlu eden şeyleri yap sevdiğin insanlara bir araya gel kafanı dağıt... inan hiç zor değil toparlanmak sen yüreğini ferah tut her şey güzel olur...:113: