Ona çok kırgınım

sternoklavikular

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2023
1.034
-301
38
28
Anneme çok kırgınım boşanmak istiyorum başka bir yere taşındım normalde bekarken ayrı evim vardı orda yaşardım evlenince o ev dağıldı...şimdilik boşanıp tayin olana kadar belki evine ya giderim ya gitmem bi boşanıp gelme evime diyor gelirken kocandan izin alıp gel 2 gün kal diyor eski kafalı neden boşanmak isteğimi sormuyor bile artık nefret ediyorum ondan boşanmak ve yeni tayin taşınma süreciyle uğraşmayıp direk intihar edersem mutlu olurlar diye düşünmekten kendimi alamıyorum

Anneme çok kırgınım boşanmak istiyorum başka bir yere taşındım normalde bekarken ayrı evim vardı orda yaşardım evlenince o ev dağıldı...şimdilik boşanıp tayin olana kadar belki evine ya giderim ya gitmem bi boşanıp gelme evime diyor gelirken kocandan izin alıp gel 2 gün kal diyor eski kafalı neden boşanmak isteğimi sormuyor bile artık nefret ediyorum ondan boşanmak ve yeni tayin taşınma süreciyle uğraşmayıp direk intihar edersem mutlu olurlar diye düşünmekten kendimi alamıyorum
intihar asla bir çozum yolu diyil sadece kurtulacaginizi duşunuyorsunuz ama sonucu sizin için daha kotu biter
Anneniz malesefki size destek çikmasi gerekirken yaptigi çok kirici malesef bazi aileler kizlarini kocaya vermek için buyutuyor sanki git gelme filan evlen bitti yani bu berbat duşunce kizda erkekde ikiside senin evladin herkesin ailesinde sorun oluyo biri boşanir birisi daha iyi yaşar senin gorevin o.çocuga sahip çikmak bakamiyicaksaniz dogurmayin kardeşim sonra sonuçlarini kendimiz çekiyoruz boyle ailelerimiz yuzunden
Asla pes etme madem çoçukda yok daha rahatsin çaliş parani kazan birşekilde hayata tutunmaya çaliş bir pislik yuzunden hayatini mahv etme aksine bu onu dahada onemli bir varlik gibi hiss etmesini saglar kadin isterse herseyi başara bilir eminim sende başaricaksin zor olsada🫶

Sen öleceksin onlar 40 gün sonra hayatına devam edecek sen ise nefesinin kesildiği ve toprak altına girdiğin ile kalacaksın. Boşan ve annenle görüşme bu kadar basit. Hayat güzel, hele ki cocuksuz bir boşanma ise anında yenisini bulursun bitanecim. Böyle şeyler düşünme.

Artık ailenizden ayrısınız. Evet keşke arkanızda olsa sizi desteklese fakat herkesin huyu iyi olamayabiliyor. Siz kendinize yetersiniz. Bakın bir mesleğiniz varmış. Çevreniz de vardır. Yine kendi yuvanızı kendiniz kurarsınız. İntihar falan düşünmeyin öyle. Artık ailenizle göbek bağınız bir değil bunu unutmayın.

Back
X