Merhaba hanımlar, bu sefer kendimle ilgili değil ama yakın bir arkadaşımın sıkıntısı hakkında size danışmak istedim belki aramızda psikoloji bilgisi olanlar vardır ya da her şeyden önemlisi hayat tecrübesi. Neden şimdi sormak istedim çünkü çok fazla aynı şeyleri yaşıyor hayatına giren insanlarla. Onlara hemen her şeyini anlatıyor, yanında oluyor ama hiç beklenmedik zamanda karşıdaki insan ondan soğuyor, geri adım atıyor hatta bir daha konuşmak istemedijlerini de açık açık yüzüne söylüyorlar. Şimdi peki neden böyle oluyor diyeceksiniz onun cevabını arkadaşım bulmaya çalışıyor. Benim biraz tahminim var ama ona söylediğimde ben böyleyim yani değişemem ki diyor. O nasıl biri, şöyle çok sevgi dolu, herkesle hemen samimiyet kurar her şeyini anlatır paylaşır ama karşı taraftan aynı ölçüde ilgi göremeyince çok üzülür. Bir de benim tahminim çok fazla kırılıyor, duygusal tepki veriyor, üzücü ve negatif konulardan bolca konuşuyor(rahatlamak için sanırsam) sanırım bu da insanları sıkıyor. Ama arkadaşım değişmek istemiyor gibi yani onun normal insanların aslında yüzeysel olduklarını, onu anlamadıklarını söylüyor. Bu çok fazla kez oldu ve ben de ona destek olmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum