Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ona geçmiş olsuna gittim beni şımartıyorsun diyor manyakmı bu adam neden şımarıyor?
tanıdığım bir erkek kendisi hastalanmıştı diye buna çikolata alıp geçmiş olsuna gittim beni görünce sevindi beni şımartıyorsun diyor manyakmı bu adam neden geçmiş olsuna giden bir kıza böyle der bir erkek ?
tanıdığım bir erkek kendisi hastalanmıştı diye buna çikolata alıp geçmiş olsuna gittim beni görünce sevindi beni şımartıyorsun diyor manyakmı bu adam neden geçmiş olsuna giden bir kıza böyle der bir erkek ?
ay ne var bundaki? Siz bu erkekten hoslaniyorsunuz galibada bir sözüne bu kadar takmissiniz. Bence takilacak altinda arayacak birsey yok (geri kalan herseyi gözardi ederek)
kim ki bu adam? belkı sıze karsı bısı hıssedıodur, sizin bu dusuncelı hareketınız karsısında ole demıstır. yada hıc ortada bısı yoksa boşverın takılmayın