Ona Guvenemiyorum

tomvejerry

Love is.. <3
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
6.828
4.295
373
Merhaba hanimlar.
Derdimi size acmaya karar verdim. 4,5 aydir gorustugum biri var. Ben 25 o 33 yasinda. Basta hersey harikaydi. Ilgili, sevecen, niyetinin ciddiligini belli eden vs vs. Ben 3.5 senelik iliskimi yeni bitirmis oldugumdan iliskinin basinda biraz dengesizdim. Bazi hatalarim oldu. Sacma seylere sinirlenip, cekip gitmek, sonrasinda bence biz yapamayacagiz diye mesaj atmak gibi.

Bana guvensizlik veren seyler vardi. Ornegin iliskimiz hic bir zaman "sevgililik" mertebesine ulasmadi. Hep "konusuyoruz, gorusuyoruz" da takili kaldik. Bu durumu o kadar kafama taktim ki her hareketinden anlam cikarmaya calisir oldum. Tahammulsuzlestim. Sevmiyorsa defolsun gitsin havasina girdim..

Ve en sonunda yine bir gun yapamiyoruz, ben seninle hep guvensiz hissediyorum, hala sadece takiliyor olmak istemiyorum, dedim ve ayrildim. Icten ice bana yalvarmasini bekliyordum ama o da bunun en dogru karar oldugunu dusundugunu ve bir sure ayri kalip arkadas olmayi denememizi onerdi. Kabul etmedim. Yani arkadas kalmayi kabul etmedim.

Simarik bi cocuk gibi davrandigimi biliyorum. Hepsi tecrubesizligimden ve belki de biraz simardigimdan. 5 gun sonra tak mesaj attim buna. Sert tavirlarim icin ozur diledigimi, ve ona karsi hic bir kotu hissim olmadigini belirttim. O da bana beni cok ozledigini, beni biraz rahat birakmak icin yazmadigini ama bana mesaj atmak istedigini falan soyledi.

Biz yine konusmaya basladik. Gorustuk falan. Ama hala sevgili degiliz. Adimiz yok yani. Ama bu adam bana 4 ay sonra sunu yapariz, yaslaninca bunu yapariz diye hep gelecege yonelik laflar ediyor. Ama bu guvensizlik beni bitiriyor. Sizce bu iliskide umut var mi yoksa vakit mi kaybediyorum. Ne yapmaliyim? Lutfen bi akil verin.

Her şeyin adı mı olur

Eşimle 16 yıldır birlikteyim ne sevgili olalım diye konuştuk ne evlilik teklifi oldu vs vs

Bazı şeyler ille de kelimeler ile ifade edilmez ki

Dun konusurken sevgili olmanin onemini kendisi soyledi ama. Biz seninle sevgili oldugumuzda benimle ilgili hic bir sadakat suphen olmasina gerek yok. Ben tek kadina baglanirim falan dedi. Yani belli ki onun gozunde sevgili olmakla, sadece takilmak arasinda bir fark var.

Bence oturup kendinle uzlaş önce güvenmiyorsan,Sana güven vermiyorsa ne yapman gerekir?
Geri mesaj atma nedeninin altında neler var?
Kendine sorular yönelt ve bunları dürüstçe cevapla...
Yaşadıkların seni kararsız ve karmaşık yapmış olabilir yadırgamam..
Dilerim hayatın için hangi seçim doğru ve güzel olacaksa onu yapman...

daha 4 ay olmus.biz ne olacagiz demek yerine iyice tanimaya calismalisin bence.zaten zamanla anlarsin ciddiyetini veya ciddiyetsizligini.zamana birak.gerektigi yerde soguk davran seni kaybetmekten korksun.bakalim.o zman nasil davranacak.ama olurunuz varsa surekli herseye ayrilma huyundan vazgecmelisin.ayrilincada geri donmemelisin

O zaman ne zaman sevgili olacağız olmayacaksak bileyim deseydiniz

Böyle gider bu ilişki.
Evlenseniz bile istediğin tepkileri hiçbir zaman alamayacağın bir adamla evleneceksin.
Duyguları olan adam donuk olmaz,illa belli eder heyecanını vs.Sevgimi belli edemem ci adamların çoğu ikinci kadınlara gayet güzel belli ediyorlar çünkü.
Sevmiyor,siz ayrılıp siz özür dilemişsiniz,o sadece size he demiş.

Iliskiye illa isim koymaya gerek yok. Kendiliginden gelismesi en guzeli yani napacaksiniz hadi bugun sevgili olalim mi diyeceksiniz? Bu iliskide surecte ortaya cikar bence buyusu boyle.

Diger taraftanda sizin icinize oturmamis bazi seyler en onemlisi guvenmiyorsunuz o yuzdende sizden bir sey olmaz. Guven iliski icerisinde olusur. Siz onca gorusmeden sonra zart diye guven duygusunu hissedemezsiniz

Ya aslında şımarıklık değil de güvensizlik senin ki.Tam sevgili moduna da girmemişsiniz zaten işgillenmişsin .Şüpheli durumlar olmuş biraz.Kaybetme korkun olmuş geçmiştw terkedildiysen.Ama yine de güvensizlipini yenmeye çalıl belki rahat bırakırsan sana daha iyi sarılır.Böyle itersin.

Ben tam olarak bu ad koyma kısmını anlamıyorum bu nedenle ciddi ciddi soruyorum. Arkadaslariniz sizi biliyor mu? Yani onun çevresi sizi biliyorsa saklanma durumu yoksa isme gerek yok ki?!?
Biz de sevgiliyiz diye ilan etmedik hatta bir teklif de yoktu, yavaş yavaş ortamlara beraber girince elele olunca bir çift olduğumuz anlaşılmisti. Belli bir yaştan sonra yani üniversite de fln teklif meklif kalmaz ki...

Bu ayriliktan sonra tekrar konusmaya baslayinca gecmiste yaptigim bazi seyleri yapmamaya basladim. Mesela o bana gelmezse, ben ona gitmiyorum.

Kendimi kaptirmamaya calisiyorum ama gercekten zor. Cunku ben ondan gercekten cok hoslaniyorum. Bakalim neler olacak.

Ailesi ve arkadaslariyla tanistim evet. Ama simdiden sonra ne olur bilmiyorum. Araya bi ayrilik girdi. Ikimizin de birbirimize karsi guvensizligimiz var. Kendisi de soyledi bu ayril barislarim yuzunden bana karsi guvensiz oldugunu. Guzelim potansiyeli olan bi iliskiyi bka sardim diye cok uzuluyorum

Sen niye kendini suçluyorsun ki şımarık çocuk lafları falan?

Zaten iliskiye isim koyulmaz ki, zamanla arkadasliktan baska boyutlara gecerse gecer, gecmezse ya arkadas kalir ya da iletisimi kesersiniz. oturup biz simdi neyiz diye tartismak 16 yasa ozguymus gibi geliyor bana.
Eger kurtarmak istiyorsaniz bidaha bu konulara girmeyin, biraz zamana birakin, olacagi varsa olur zaten.

E siz o zaman zaten sevgiliymissiniz ki.
Ne bileyim bu çıkma teklifleri ilanı aşklar fln daha ufak yaşlarda olur, olayı kacirmissiniz ondan olmuş.
Şimdi gec olmadan farkına varin işte ne güzel. Su an barisan bir ciftsiniz, isim koyalım diye gezmek yerine ilk zamanların tadını çıkarın.
Cidden bu isim koyalım ben ciddi ilişki istiyorum diye ilk aşamadan baskıyla başlayan ilişkiden hayır gelmiyor.
Biz mesela dort sene önce arkadas ortamından tanıştık gayet öpüşerek sevgili olduk, ortak arkqdaslar bizi el ele görünce anladılar ve iki sene takıldık eglendik ciddi fln demeden cidden eglendik sonra evlendik.
Bu baskılar hem kadını ilişki başında mutsuz ediyor en heyecanlı güzel zamanlarını mahvediyor hm erkeğin. Cidden ilişkinin en güzel zamanlari bosverin adını madini yaşayın soyle doya doya

Bence adını koyalım böyle olmuyor dediģiniz vakit size bir açıklama yapmalıydı. Mesela henüz yeni tanıştık seninle bir yola girmek istiyorum ama henüz erken oldugunu düşünüyorum. Birbirimizi iyice tanıyalım elbet herşeyin bir sırası var. Ben sana güven vermek istiyorum, sana güvenmek istiyorum. Şimdiden bunları kafana takma. Daha yeni tanıştık vsvsvsvs
4.5 ay biraz erken bir süre olabilir. Belki adamında sizde sorguladığı seyler vardır. Sizi tanımaya, duygularınızdan emin olmaya calisıyordur. Sizde yeni bir iliskiden cıkmıssınız bunu biraz aşın istiyor olabilir.
Dediginiz gibi şuan tam duygularinızı yansıtamamış olabilirsiniz. Karşınıza alıp açık ve net bir konuşma yapabilirsiniz. Kendi beklentilerinizi isteklerinizi vs anlatan bir konuşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…