ona hislerimi söyledim ve

ga3mze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
10
2
86
İstanbul
1 yıl önce tanıştık. Kisa bir flört dönemi yaşadık. benim bir çok hatamdan dolayı (yani öyle olduğunu düşünüyorum) aramıza mesafe girdi ve ben buna engel olamadım. Bir yıl sonra bugün faceden doğum günümü kutladı ve ben de "geçen yıl bu zamanlar benim için değerli olduğunu hissettiremedigim herşey için Üzgünüm. Kendimce zamanı geri getirmeye çalıştığım içinde Üzgünüm yazdım" cevap vermedi.Bir gün sonra koymuş olduğum dogumgunu resmini begendi.anlamiyorum nedir bu

Gerçek fikrimi söylemem gerekirse
İlgiin olduğunu anlamış sen onu yazınca o da sonra öyle bi şey yapmış ama onun için hemen hiç anlamı yok gbi:(
Sevse cevap yazardı gib:(

En azından bir arkadaş olarak değer verdiğini biliyordum.bir cevap verebilirdi.olumsuz bile olsa.cevap vermeyip fotoğraf begenmesini anlamıyorum kızıyorum :(

Ne acı bir yıl önce herşey çok farklıydı teyzesini bile benimle tanışmaya getirmişti.simdi bu söz geliyor aklıma. .. ilk güne götür beni. Seni tanıdığım güne bırak. Gülüşün içimde ukte kalsın. Keşkelerim güzel olsun sana dair. Bir daha hiç karşılaşmayalım. Tanıştığımıza memnun olalım ve ötesine geçmeyelim. Sen yoluna git, ben yoluma.

Back
X