Ona kendimi yamıyormuşum...

Geçmişini kimseye anlatma ,sorgulatma.Sen geçmişini hata olarak tanımlarsan o da gelip seni yumuşak karnından böyle vurur.
Paranoyağın birinden kurtulmuşsun şükret.
31 yaşında ve bu zamana kadar hep osbire mi takılmış bu ayol. Elleri de yüreği de nasırlaşmıştır onun,uzak dur.

Eşimden önce sevgililerim oldu.Bir kez bile geçmişimi sorma cüretini göstermedi. Eşimin sevdiği kadın olmamı sağlayan en önemli şey geçmişim.

İşte erkekler bu yüzden geçmişte yaşanılanları öğrenmeyi haketmiyor. Çünkü onlar rahatça anlatabiliyorlar erkektir yapar oluyor, ancak bayan yaptığını anlatınca kafasına kakılıyor sürekli. Kusura bakmayın erkekler, kandırılmayı hakediyorsunuz.

8 yaş çok fazla zaten

bir de doktorlar talipleri çok diye az totosu kalkık oluyor sürekli biz neyiz geleceğimiz ne olacak diye takıldıkları kızlar baskı yapıyor bu yüzden artık önyargılı oluyorlar herhalde bi süre sonra.

demek ki gerçekten değer vermemiş ki bu kadar öküzce konuşmuş bence üzülmeye değmez biriymiş.

eğer cinsel ilişki yaşadıysanız geçmiş vs diyip sana imada bulunması da çok çirkin. madem yanlış buluyor kendi de yanaşmasaymış o zaman.

Tesekkur ediyorum...

sakın yalvarmalarına kanıp bu adamla evlenmeyin. hayatı zindan eder size. merak etmeyin bu konuları aşmış birçok erkek var artık, karşınıza düzgün biri çıkacaktır bütün erkekler bu kadar takıntılı değil.
benim yeğenim 18 yaşında bir kızla birliktelik yaşadı. artık bu kız namusumdur asla başkasına bakmam vs dedi. iki sene sonra kız yeğenimin kıçına bastı tekmeyi, 1 ay sonra başka erkekle facebookta pozları vardı. demem o ki bekaret kavramı eskisi gibi değil. hayat sizin, canınız nasıl istiyorsa öyle yaşarsınız.
örümcek kafalılara yol verin gitsin.

Okumaklada adam olunmuyormuş adam bildiğin basiretsiz ne işin olurki böyle adam senide ömrünüde bitirir

Okumaklada adam olunmuyormuş adam bildiğin basiretsiz ne işin olurki böyle adam senide ömrünüde bitirir
şoyle ki.. ben daha iliskimizin %1ni anlatiyorum..Bana seni dipten cikardim..annem seni kabul etmez istemez vs diyordu zaten.Yani arkamda durabilecek kabileyette bir insan deildi.Okumakla adam olunmuyor cidden.31 yasindaki adam annesine karsi sorumluluk duyuyor ve beni istemiyor.Hernasilsa ayrilmiyordu da... Yani okumanin bir anlami yok.Keske okumasaydida huzur verseydi sevdigi kadina sahip cikabilseydi.Once kendi lafzina karsi...

Üzülerek okuyordum ki ayrıldığınızı duyunca içtem bi ohhh çektim. Paranoyak falan değil. Siz kötü hissedin ona bağımlı olun ama geleceği sorgulamayın diye aklınızla oynamış. Bi zaman sonra seviyorum adı altında ama sadece alışkanlıktan geri dönmek isteyecek inanmayın.

Ama hata sende ilk sana söylediği
anda ne münasebet sen beni aşağılama çabalamıyorsun deyip ona yüz vermeyecektin ne sanıyorki kendini baştan belli etmiş ondan bi cacık olmayacağını def et başından sen daha iyilerine layıksın yaşında çok genç daha neler çıkar karşına Allahım hakkında en hayırlısını eş sana nasip etsin inşallah amin canım

Cok sagolun..Amin ..insAllah hepimizin karsisina Allah her konu da iyi insanlar cikarir..

I
Iliski icerisindeyken dusunmek cok zor oluyor ama dediginiz cok mantikli bir ihtimal.. Tesekkurler..

I

Iliski icerisindeyken dusunmek cok zor oluyor ama dediginiz cok mantikli bir ihtimal.. Tesekkurler..
Evet içindeyken anlamıyor insan
Benimde karşıma böyle biri çıkmıştı orda biliyorum deli gibi aşık kafasındaydı. Ciddi düşünüyordu falan. Ama aynı anlattığınıza benzer şekilde konuşmuştu. Ben aşık falan değildim sadece bi sevgi saygı vardı ona karşı ama o an bitti o hislerde. Benim sana değil senin bana ihtiyacın vardı ben sana yardım etmeye çalışıyordum deyip bitirmiştim. Defalarca dönmeye çalıştı evlenme teklifi falan etti kabul etmedim bir ay sonra başkasıyla nişanlandı:) sonra ondan da ayrılmış emson kuzeniyle birlikteydi. Böyleleri normal çıkmıyor canım

Arkan bakmadan kaç

O neymiş ya öyle?

Sen gelecekten bahsetme bende geçmişten.

Laflara bak hele egoist narsist müşkülpesent seniiii. .

Yaptığı meslek konumu durumu hiç ilgilendirmez önce kişinin kendisine saygısı yok ki sana olsun.

Ve paranoyak haller suçlamalar falan filan.

Hiç çekilmez valla

En iyisi okuluna odaklan karşına kaliteli kıymet bilenler de çıkacaktır emin ol.

Allah kurtarmis sizide...Iyi ki taviz vermemissiniz

Amin sagolun..Bundan sonrasi Allahin takdiri..Biri olsun olmasin cok dert deil ve mumkunse bir sure olmasin.Allah hayirlisini gecte olsa nasip eder ins.

Amin sagolun..Bundan sonrasi Allahin takdiri..Biri olsun olmasin cok dert deil ve mumkunse bir sure olmasin.Allah hayirlisini gecte olsa nasip eder ins.
Herşey gönlünce olsun. Benim şansım aşık değildim işte. Olsaydım o an akıl tutulması yaşayabilirdim aşkta bu var çünkü Allah iyi insanlarla karşılaştrsın böyle tipler yüzünden yaşadıklarınızı hata görmeyin lütfen. Yaşadığımız herşeyi iyisiyle kötüsüyle yaşamak zorundaydık ki yaşadık bugün ki olmamız gereken kişi olabilmemiz için bunların olması gerekiyordu çünkü. Sevgiler.

Öncelikle gecmis olsun arkadasim
1 sene ile yirttigina sükretmelisin gercekten, daha cok gencsin ömrünü böyle biriyle gecirdigini düsünsene
Iyi olmus, sevgine layik biriyle karsilasirsin insallah

O gitsin önce kendini sorgulasin, kisi kendinden bilir isi. Cok edepsiz biriymis, kurtulduguna sükret

23 yaşında,hukuk okuyan,aklı başında bir kızsın. Neden kendini başkaları için değiştiriyorsun? Geçmişin ve geleceğin sadece seni ilgilendirir. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Türkiye'de zaten kadınların büyük kesimi kendini ezdiriyor,salak adamlara kul köle oluyor. Koskoca hukuk okuyan ,geleceğin avukatına yakıştıramıyorum bu durumu. Kadınlarımızın haklarını sen koruyacaksın . Daha kendi haklarına sahip çıkamazken nasıl olacak bu? Lütfen rica edicem doktor moktor diye cibiliyetsiz adamlara yüz vermeyin. Hele kendinizi hiç ezdirmeyin.

Allah'ın sevdiği kuluymuşsun da gözlerin görmüş anlamışsın... ne demek bataktan çıkarttım??? Ne çirkin bir söylem bu...
Karaktersiz herif...
Bırak bekareti, 2,5 sene evlilikten sonra boşanıp bekar adamla evleniyorum, ilk buluştuğumuz gün böyle bir durum var dedim, bir daha ne o ne ailesi bir kere sormadılar, bırak bekareti neden boşandın demediler ki adamın ailesi zengin 7 göbek İstanbullu hepsi okumuş kültürlü insanlar... ellerini sallasalar benden iyisini bulacakken beni baş tacı ettiler...
Yani bunu önemsemeyen insanlar ve hatta sana sen olduğun için değer verecek insanlar var. Kimseye düşmez ne yaşadığını eleştirmek ya da seni yargılamak. Önüne bak kardeşim lütfen.
Kıymetini bilen çıkacak ve çok şanslısın şimdiden görmüşsün şükret...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…