- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
- Konu Sahibi p3ngu3n225
-
Tesekkur ediyorum...Öncelikle geçmiş olsun, gerçekten büyük bir facianın eşiğinden dönmüşsün. İnsanın birini sevmek için, sevdiği kişinin varlığına ihtiyacı yoktur. Üzerinden biraz zaman geçip kendini toparlamaya başladığında ve olanlara zamanla dışardan bakmaya başladığında, nasıl da doğru bir karar verdiğini anlayacaktın. Öncelikle sosyalleşerek toparlan, şöyle biraz egonu tatmin et, özgüvenini yerine getir. Arkadaşlarınla vakit geçir. Bunun yanında tüm yaşadıkların doğrusuyla yanlışıyla sana ait. Bunu taşıyacak kadar güçlü olmak "zorundasın". Yaptığın her hata seni sen yapar, hatanı da gururla taşı. Neysen osun arkadaş, kendini kabul ediceksin. Saygı duyucaksın kendine, sonra da kontrolü eline alıcaksın. Muhteşem bir avukat ve kadın hakları savunucusu olucaksın.. O adam hakkında konuşmak bile istemiyorum çünkü değmez...
şoyle ki.. ben daha iliskimizin %1ni anlatiyorum..Bana seni dipten cikardim..annem seni kabul etmez istemez vs diyordu zaten.Yani arkamda durabilecek kabileyette bir insan deildi.Okumakla adam olunmuyor cidden.31 yasindaki adam annesine karsi sorumluluk duyuyor ve beni istemiyor.Hernasilsa ayrilmiyordu da... Yani okumanin bir anlami yok.Keske okumasaydida huzur verseydi sevdigi kadina sahip cikabilseydi.Once kendi lafzina karsi...Okumaklada adam olunmuyormuş adam bildiğin basiretsiz ne işin olurki böyle adam senide ömrünüde bitirir
şoyle ki.. ben daha iliskimizin %1ni anlatiyorum..Bana seni dipten cikardim..annem seni kabul etmez istemez vs diyordu zaten.Yani arkamda durabilecek kabileyette bir insan deildi.Okumakla adam olunmuyor cidden.31 yasindaki adam annesine karsi sorumluluk duyuyor ve beni istemiyor.Hernasilsa ayrilmiyordu da... Yani okumanin bir anlami yok.Keske okumasaydida huzur verseydi sevdigi kadina sahip cikabilseydi.Once kendi lafzina karsi...
Cok sagolun..Amin ..insAllah hepimizin karsisina Allah her konu da iyi insanlar cikarir..Ama hata sende ilk sana söylediği
anda ne münasebet sen beni aşağılama çabalamıyorsun deyip ona yüz vermeyecektin ne sanıyorki kendini baştan belli etmiş ondan bi cacık olmayacağını def et başından sen daha iyilerine layıksın yaşında çok genç daha neler çıkar karşına Allahım hakkında en hayırlısını eş sana nasip etsin inşallah amin canım
Iliski icerisindeyken dusunmek cok zor oluyor ama dediginiz cok mantikli bir ihtimal.. Tesekkurler..Üzülerek okuyordum ki ayrıldığınızı duyunca içtem bi ohhh çektim. Paranoyak falan değil. Siz kötü hissedin ona bağımlı olun ama geleceği sorgulamayın diye aklınızla oynamış. Bi zaman sonra seviyorum adı altında ama sadece alışkanlıktan geri dönmek isteyecek inanmayın.
Evet içindeyken anlamıyor insanI
Iliski icerisindeyken dusunmek cok zor oluyor ama dediginiz cok mantikli bir ihtimal.. Tesekkurler..
Allah kurtarmis sizide...Iyi ki taviz vermemissinizEvet içindeyken anlamıyor insan
Benimde karşıma böyle biri çıkmıştı orda biliyorum deli gibi aşık kafasındaydı. Ciddi düşünüyordu falan. Ama aynı anlattığınıza benzer şekilde konuşmuştu. Ben aşık falan değildim sadece bi sevgi saygı vardı ona karşı ama o an bitti o hislerde. Benim sana değil senin bana ihtiyacın vardı ben sana yardım etmeye çalışıyordum deyip bitirmiştim. Defalarca dönmeye çalıştı evlenme teklifi falan etti kabul etmedim bir ay sonra başkasıyla nişanlandı:) sonra ondan da ayrılmış emson kuzeniyle birlikteydi. Böyleleri normal çıkmıyor canım
Herşey gönlünce olsun. Benim şansım aşık değildim işte. Olsaydım o an akıl tutulması yaşayabilirdim aşkta bu var çünkü Allah iyi insanlarla karşılaştrsın böyle tipler yüzünden yaşadıklarınızı hata görmeyin lütfen. Yaşadığımız herşeyi iyisiyle kötüsüyle yaşamak zorundaydık ki yaşadık bugün ki olmamız gereken kişi olabilmemiz için bunların olması gerekiyordu çünkü. Sevgiler.Amin sagolun..Bundan sonrasi Allahin takdiri..Biri olsun olmasin cok dert deil ve mumkunse bir sure olmasin.Allah hayirlisini gecte olsa nasip eder ins.
COK YORULDUM...
23 yasindayim o ise 31 yasinda. 1 yillik birlikteligimiz vardi.Surekli beni sorguluyor soylediklerime inanmiyordu.Hayatimda yedekte biri oldugunu dusunuyor ya da eskiden birine donme potansiyelim oldugunu dusunuyordu.Paranoyakliklari da vardi.Onun yuzunden gecmisime o kadar takintili oldum ki pskljk problemlerm basladi.(birinin iliskimze zarar vermek isteyecegi gibi surekli dusunmekten uyuyamaz oldm)Kendimi soyutladim.evet gecmiste hatalar yaptim ve de soyledim durust davrandim boyle bir gaflete dustum.Ama en son..niyetin ne diye sordugumda evlilik dusunmuyormus..Bana hak mi bu dedim?Eski sevgililerinle nasildi,basina ilk defa geliyormus gibi davranma dedi.Sen gelecekten bahsetme bende gecmisten bahsetmym diye ucuz pazarlik yapti.Nihayetinde onu kafalamaya calisiyormusum.Ondan faydalanmak icin birlikteymisim..
kendimi gurursuz ve cok ucuz hissettim.Belli bir guzellikte iyi niyetli akilli bir kizim.Ve Allah sahit onun 1 lirasina talip olmadim talep dahi etmedim.Ben hukuk okuyorum o doktor diye aramizda bir denkszlik olacagini dusunmedim kaldi ki olsa ne olacak sevdi...
Ama o bana bunlari catir catir soyledi.O kadar emek verdim o kadar dil doktum sevdim..Sevilmeyecek birini sevdim.Zira sevmek kisiden bagimsiz olabiliyor.Suan bosluktayim.O kadar kendimi kisitladim hayatimi degistirdm pskljm alt ust ve hak ettigimse bu kelimeler oldu...Ayrildim fakat nasil toparlanirim nasil bilmiyorum..Kendimi sorgulasam altindan kalkamam.Cok eksildim cok yiprandim..Uzun oldu ama okudugnz icin teskkr edrm..
Allah'ın sevdiği kuluymuşsun da gözlerin görmüş anlamışsın... ne demek bataktan çıkarttım??? Ne çirkin bir söylem bu...şoyle ki.. ben daha iliskimizin %1ni anlatiyorum..Bana seni dipten cikardim..annem seni kabul etmez istemez vs diyordu zaten.Yani arkamda durabilecek kabileyette bir insan deildi.Okumakla adam olunmuyor cidden.31 yasindaki adam annesine karsi sorumluluk duyuyor ve beni istemiyor.Hernasilsa ayrilmiyordu da... Yani okumanin bir anlami yok.Keske okumasaydida huzur verseydi sevdigi kadina sahip cikabilseydi.Once kendi lafzina karsi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?