Ona kendimi yamıyormuşum...

Sana bişey diyeyeim ama üzülme yarın başkasıyla evlenicektir ben daha 2 sene önce böyle bir ilişkiden enkaz halinde çıktım ve ardıma döndüm bi baktım evlenmiş benim namusumu sorgulardı hep başkalarının yanından geldiğimi ima ederdi hiç durmadan üzerime yürürdü bu konudan şimdi hala yarası açık ama geçiyor yıpranmaktansa hayatını kur boşver sadece sana olcak olan onun düşünceleri hiçbizaman değişmiycek

Eski sevgililerinle nasildi,basina ilk defa geliyormus gibi davranma dedi.Sen gelecekten bahsetme bende gecmisten bahsetmym diye ucuz pazarlik yapti. ( Bunları bana soyleyebilecek adamin ümmügünü sıkardim , sen bu adamı sevmekten bahsediyorsun ! Adam resmen sana ker.. kadını gibi muamele yapmış.. lütfen kendinizi bu kadar dusurtmeyin ya bu lafları söylemeye bile cesaret verdirtemezsiniz. Heleki böyle adamlar için sevmek tuylerim urperdi..

Haklisiniz.Basitce nezaketen guller ve cikolata icin tesekkur ettim sustum...

Sen delimisin arkadaşım ya.Hukuk okuyorum su gibi taze genceciksin . Eminim çokta güzelsin . Allahtan bela mı istiyorsun . Adam seni sevmiyor sorunlu biri.Yazık sana yapma bunu kendine

Ya beddua mı alıyorsunuz, ah mı tutuyor bilmiyorum arkadaş..
Bu nasıl bir gurursuzca sevmektir..
Adam resmen sizi yerin dibine sokup sokup çıkarmış siz hala seviyorum, bitiyorum..
Kendinize gelin. Yaşınız çok genç, hem hiç olgun görmedim sizi zamana bırakın okulu bitirip iş bulun.. o sırada unutup gidersiniz zaten...

Ayy aşkımm yaşın küçük adam da büyük diye seni parmağında oynatmış iyi ki ayrılmışsın. Ayrıca pskljk değil psikolojik :*

SANA YILDIZ TİLBEDEN SEN DE SEV AMA SEVİLME ŞARKISI GELSİN BOŞVER

Al bir okumuş adam olamamış daha..
Fazla okumak yaramıyor herhalde bunlara.
Psikolojini bozmuş ama yakında toparlarsın emin ol..
O dedi diye sen tanımadığın bir kişiye dönüşme kendine güven.
Kimsenin seni incitmesine izin verme.

Böyle birinden kurtulmanız için başka sebep olabilir mi bu yazdıklarınızdan başka. Sizi siz olduğunuz için sevmeyen insanla bir saniye bile vakit harcamaya değmez. Daha yaşınız küçük. Toparlanın, dünyanın sonu değil. Sürekli size kendinizi kötü hissettiren biriyle ömür geçmez. İnanın kendinize yazık edersiniz. Hayatınıza temiz bir sayfa açın ve sizi mutlu eden, mutlu edeceğine inandığınız insanları tutun hayatınızda. Hakkınızda hayırlısı olsun.

bu kadar hasta ruhlu birisinden gelecek beklemeyin
hakkınızda hayırlısı olsun

O size bunlari soylerken siz sustunuz mu? Bence ona guzel bi ayar verin gorsun dunya kac bucak

Canim sen daha kendi hakkini savunamiyorsun baskasinin kini nasil savunacan... bi silkelen kendine gel.. o anda sagli sollu girecektin dayaga laftan guzellikten anlamayanin hakki kötektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…