Ona kendimi yamıyormuşum...

Bir yılda kurtulabildiğiniz için direk gidin şükür namazı kılın ya bu nedir?
İlişkinin ardından yas falan da tutmayın bu bir ilişki değil bu sizin başınıza gelmiş bir badire. Atlatın geçin.

doktor olacak diyorsun ilk önce adam olmayı öğrensin o hiç üzülmem bile senin yerinde olsam. Sende aklı başında hukuku okuyan birisin neden ezdiriyorsun ki kendini.

Heryerden silmistim dun.. "gec kaldin hemen sil "yazmis. Agzima neler neler geliyor soylemek icin ama susuyorum.Sizce susmali miyim? Ama inanin ne desem muhalefet olur anlamaz...Simdide aramalara basladi.Ben ne muhatap olmak ne yazismak istiyorum.Yuzunu de gormek istemiyorum esyalarim bile umrumda degil.Varsin kaybim olsun bu yeni baslangicin yaninda... Ama nasil tepki vericm bilemiyorum

tepki vermeyeceksin.
işin anahtarı bu.
ama becerebilirmisin bilemem.
çok zaafın var gördüğüm kadarıyla.
ben diren dönme derim.
adam sana zerre değer vermemiş ki.
gözünde bir hiçmişssin gibi konuşmaları,aşağılamaları.
23 yaşındasın kendini kullandırtma harcatma

O adam dönüp kendi hayatına baksın kendisi bozuk ruhen senide bozmaya çalışmış böyle ruh hastaları var başkasının mutsuzlugu ona zevk veriyordur ...bu adamdan Kurtulmuşsun hem senin geçmişin sadece seni ilgilendirir ve hiç bir erkege yaşadıklarını anlatma gün gelir sana karşı kullanır ben hu bdv konularindan bunu öğrendim

Doğru bir karar vermissin.Yasadigin korku ise bir sonraki de bana aynısını yapar mı?durust olmalı mıyım?gecmisim karşıma çıkar mı yine?ben bu geçmişle mutlu olabilir miyim?......olursun önce okulunu bitir.Azicik da serbest fikirli biri olsun bulacagin kişi.Klasik Turk erkeği ile zor.Kiskanc da olmaması lazım.Paranoyasi varsa hemen ayrılmak lazım.Toparlanirsin daha yeni ayrilmissin.Bu namus derdine düşenlerin çok namuslu karıları boynuzluyor bunları sonra çok güzel oluyor :) üzülme hiç.

Diyor ki... insallah bozdugum pskljn duzelir sana fazla yuklendim uzdum insallah affedersin daha iyisini bulursun ozur dilerim bilmem ne.. saka gibi.
Bile bile yapiyor ve ozur diliyor.Cevap bile vermedim engelledim.Bitti gercekten artik kendime döndum.anneme acildim o bile bana kizdi zaten belliydi o adamin ne olacagi dedi.Icim rahat ve keske yapsaydim dedigim hicbirsey yok.O adam icin fazlasini yaptim olmadi kabul ettim bitti...Donmeyecegim ve mumkunse unutucam zamanla.

Bi de doktormus onun diplomasına... sen bu ayrılıktan dahada güçlenerek dogacaksin iyiki ayrıldın

Paranoyak ve sana değer vermeyen birinden kurtulduğuna sevinmelisin.
Geçmiş hayatını anlatmak dürüstlük değildir.O senin özelin sana kalmalı.

Cezalandırılmayı hakediyor. Ve böyle iğrenç tabular ve egoya sahip insanlara verilicek ceza, kale almayacak kadar aşağılık olduğunu hissettirmektir. Hiç muhattap olma, karşına çıkarsa fln konuşmaya değmezsin sen de ve geç..

Iyi ki ayrilmissin. O yansin senin gibi genc ve guzel kizi kacirdi. Buda sana ders olsun gecmisi anlatmak durustluk degil anlatmamakta yalancilik degil.

Yasadim bitti gecmis iste yeni gelene ne benim gecmisimden. Oturup ne var ne yok anlatmayin yasanmisliklari. Onlar sadece ogrenerek kafalarinda profil ciziyor.

Iyi ki ayrilmissin geri donersen hata.

annen bu yazdıklarını okusa kahrından ölür kendini bu adama mı layık görüyorsun

kimsenin begenmediğini baş tacı etmişsin

Konustuk..Bir sans daha istedi israrla..Birsey kaybetmezsn degisicem gercekten seni kaybedince anladim dedi..Bana inancin yok mu hic hazir degilim sensizlige dedi.Ben de once ikileme dustum ama sonra inancim yok hayirlisi olsn bu ayrilk demekle yetinebildim.Mantiken ben de hazmedemiyorum ama severken ayrilmak cok zormus.Allah kimseye yasatmasin.Cok zorlandm...

Buyuk bir gul demeti ve cikolatalar gondermis simdi geldiler... napayim

Buyuk bir gul demeti ve cikolatalar gondermis simdi geldiler... napayim
hatirlatayim istedim sen kendini yamiyormussun bu adama.

ya da konudaki ilk mesajina din ve sen kendin oku.

ne kaybedersin soyleyim su dunyadaki en oneemliseyleri zaman ve kendine guvenin. sen bilirsin.

Evet siz sevmişsiniz ama onun sizi sevmediğini düşündüm üzgünüm. Sizinle bir gelecek düşünmediğini açıkca söylemiş. Sadece bazı amaçlar için sizinle olduğu anlamına geliyor bu. Bana bu adamla bir yere varamazsın gibi geliyor malesef. Ben olsam affermezdim.

Birde unutmuşum eklemeyi. Yamamak nedir yaa. Terbiyesiz adam. Dönseniz bile bu adama sürekli önünüze bunu sunacak. Çok ağır şeyler söylemiş. Kaç kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…