Ona kendimi yamıyormuşum...

Kendimi yamayacak bi sen ni kaldın dünyada,kendini cok yukarda göruyorsun der bir de suratına tükürürdüm.hadsiz!

23 yaşında gençliğınin baharında bu adamın kahrımı cekilir allah sen.Bırak gez toz eğlen okuluna bak eğitimine özen göster. Ah 23 yaşim geldi aklıma ne guzel günlerimdi...Derin Bir nefes al ve okadar haklı bisey yapmışsın kı kurtulmuşsun bunu düşün..

Keşke ilk ithaminda ayrilsaydiniz..
Yuz bulup bu kadar ustunuze gelemez,ezemezdi sizi.
Ayni hatayi gecmiste yapmistim ve ben tekmeyi bastim.iyiki yapmisim cekmemisim.
Şimdi evliyim ve kocami cok seviyorum.suan çalışmıyorum ve iyi bir kazancı olan kocam birakin demeyi ima bile etmedi eski sevgilinizin size dediklerini.
Ayrıca kendinizi küçümsemeyin.hukuk okuyorsunuz az mi?
Meslegi iliskiye tasiyan insandan hayir gelmez .su saatten sonra sizin yerinizde olsam kendimi okuluma verir iyi bir hayat kurmak icin ugrasirim.bu hem ozguveninizi yerine getirir hem de onu unutmanizi hizlandirir

Kurtulduğna şükret,bu tipler özgüvensiz karşısındaki kişiye güvenmeyen insanlardır..
Daha 23 yaşındasın bundan sonrada karşına çıkacak kişiye herşeyini anlatma sakın..

Hak etmiyorsun tabiki hele de geçmişinle yargılanmayı hiç hak etmiyorsun,lütfen bu ucuz kafalı erkeklere prim vermeyin,sizi nasıl da değersizleştirmiş.....

arkana bakmadan kaç sana uzak allaha yakın olsun. akıllı bir kadına benziyorsun ayrılmışsın ne güzel şu gereksiz adamı kafana takmana dahi değmez.

gercekten sizin gibi gencleri anlamakta zorlanıyorum...23 yaşında dalında bir çiçeksin...ne işin var 31 yaşında biriyle...hemde psikolojinizi bozan biriyle...gercekten anlamıyorum...

insan en cok kendine karsi hata yapar. ve kendine karsi bukadar acimasiz olma. seni suclamasina izin verdigin konularda bir omur boyunca ezik hissederain kendini. yasadigin seyker ya da tabirinle hatalar seni dogru yola yonlendiren yol levhalari. zamanla hersey oturacak. git sacini basini yaptir Yeni bikac bisey al. kendini kutla. arkadaslarinla takil hatta onun icin uzaklastigin arkadaslarini arayip bulus oturup onunla dalg gec.
kendine hicbir ozguveni olmayan bir insanmis bu adam sana da bunu asilamaya calismis. gecti gitti.
simdi guzelce dinlen ki yorgunlugun gecsin. hayatin tadini cikar. bugunlerini arayacaksin..

ya başlığı okuyunca yuh demişim kendi kendime.... sen avukat o doktor olunca aranızdaki potansiyel denksizlik ne olabilir ki onu anlayamadım
bence bu adamı boşver, çünkü sorgulamaları sonsuza kadar bitmeyecek gibi... ne gereği var uğraşmanın daha çok gençsin

Son düzenleme:
1 yilin verdigi aliskanlik var saniyorum.Ilk gun uyaninca bir bosluk yasadim bugun ama cok surmedi sizin mesajlariniz doldurdu.Daha iyiyim daha direncliyim. Beni kendime getirdiniz ,yol gosterdiniz ,umut verdiniz .Her sey icin cok cok tesekkur ediyorum...

Ne olur o aptal egoiste dönme...
Ben mahvettim hayatımın 5 senesini 2 senesi evlilik olmak üzere... Sen kıyma kendine. Aynı şeyleri anlatıyorsun, kendine yeni bir hayat kur lütfen. Çok gençsin emin ol seni el üstünde tutanlar çıkacak.

inan bana çok daha iyisi karşına çıktığında senden ayrıldığı için ona minnet duyacasın, mutluluk bir seçimdir. Şuan mutlu olmayı seç . Üzdülüğün kendine zarar,

daha 23 yaş ne ki ya

Cok cok daha iyileri cıkar birde sevdim diye eyvallah etme ya bosver böyleleri dışarda ezilen egolarını pohpohlamaya ugrasırlar

Valla böyle egoist bir insanla yollarınızı ayırdığınız için sevinmelisiniz bence.İllaki zor olacaktır ama zamanla alışırsınız yokluğuna

Yaşın genç eğitimin gayet yüksek. Akıllı kız duyduğu anda s.ederdi bu iti aklından da kalbinden de. Sakın hatırlama o konuşmayı bir daha, zaman ver kendine. Seni sevgini hak edecek biri illa çıkar böyle dangıl heriflerle yıpratma kendini. İlişkilerinin de sınırları senin elinde. Toparlan ve ayağa kalk. Değersiz olan ucuz olan o it.

Güzel kardeşim
Bu adamı tüm KK dan özellikle de benden selamlarla s.ç sıva, en sinkaflı küfürleri hak etmiş çünkü
Kendini hiç kötü hissetme, kendi yetersizliklerini kapatmak için sana saldırıyor
Senin hatan geçmişini sorun eden bir adamla ilişkini sürdürmeye çalışmak olmuş
Hiç bozma moralini, 23 yaş var ya dağları devirecek bir yaş
Ne hatalısın, ne de kusurlu pırıl pırıl bir gençsin, kendini böyle üç kuruşluk itlere yedirme bu sana ders olsun
Önüne bak, moralini bozma, böyle bir adamla olacağına hiç olmasın zaten
Daha neler çıkar karşına, dik dur bir gülümse bakim =))

23 yaşındasın hukuk okuyorsun belli güzelliktesin daha ne istiyorsun yol ver ona o kim ya bu kadar yermeye hakkı var mı? Hayatta çok güzel şeyler var yolun başında ve herkesin oşmak isteyeceği yerdesin inan karşına çok daha iyileri çıkacak sadece küçük bir tavsiye geçmişini tabiki anlat ma yeteri kadar her ayrıntıya girmene gerek yok

Senden buyuk oldugu icin bu triplere girmis bende 24um nisanlim 34 okdr paranoyaktiki geceleri evimin onune gelir camdan kntrl ederdi herseyden kiskanirdi deli gbi sen eskiden basina gelen bazi seyleri soylemekle hata etmissin snradan boyle oluyolar

Canım benim anladığım kadarıyla sen biriyle ilişkiye girdin eski sevgilinle ve şimdiki sevgilin sana guvenmiyor ve evliliği dusunmuyor tamam seviyorsun ama o adam sana zarar veriyor psikolojim bozuldu diyorsun niye psikolojini bozan bir adamla beraber birlikte oluyorsun evlilik okadar kolay değil o adamla bir omur boyu geçirmek istiyor musun hadi sen istiyorsun o adam bunu bile istemiyor niye seni istemeyen adamla berabersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…