• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ona mesaj atmamam lazım..

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
yakın zamanda sevgilimden ayrıldım kızlar.
gayet ciddi bi ayrılık yani. geri dönmek istemiyorum kesinlikle.
aklımda bitirdim ilişkiyi ama kalbimde bitiremedim henüz.
seviyorum, özlüyorum.
o da mesajlar atıyor.
cevap vermiyorum ona ama çok da konuşmak istiyorum.
mesaj atmamalıyım asla, ama nasıl engel olacağım kendime...
biliyorum bir gün dayanırım iki gün dayanırım en fazla bir hafta ama sonra mesaj atıyorum yaa..
atmak istemiyorum. hattımı da değiştiremem, kaç kez değiştirdim zaten arkadaşlarıma ulaşamam.
siz nasıl başarıyorsunuz mesaj atmamayı? :ssz:

mesaj atmamayı başaran var mı bilmiyorum :) ben atıyorum yanı en fazla 2 gün dayanıyorum :D barışınca niye mesaj atmadın oluyoruz. canım sonunda atacaksan şimdi at. :) madem atıyor mesj sende cevap ver belki gene birlikte olursunuz :)

diyorum ya.. bana kalsa 1 saniye durmam :)
ama oluru kalmadı artık yani. bitmesi en hayırlısı.
güvenmediğim biriyle olmaz, her an paranoyak gibi yaşamak istemiyorum.
ah ah.. :)

guvenmediğim biriyle olmaz.... ne kadar doğru demişsin guvenmediğin insana mesaj atmaya bile değmez inan. bende zamanında çok ama çok zor tutmuştum kendimi. eğer guven söz konusuyssa sende tut asla ve asla arkana bakma

Ne kadar garip ki aklimizin sozu kalbimizin sozu ile asla bagismaz sadece ve sadece guclu bir itibarin varsa.
kalb her guzel gordugu seyi sever, akil size karsidan sana gelecek zarari veya faydayi olcerek seni yonlendirir. Oyuzden kalbinin sozunu dinlemeden once aklinin sozunu dinle! ne kdr zor olursa olsun mutlaka bir gun huzura erersin!
kendi denegimlere dayanarak soyluyrm, kalbin ne kdr aci cekse bile sabir et ve dogru olandan sasma sonra iyiki sabir ettin diye sukur edersin!

zaten sorun da bu ya, sabır... insan dayanamıyor ki... sesini duymak için , belki bi kez daha yüzünü görüp , nefesini hissetmek için ölürken ne kadar zor.. Gurur diyoruz.. gururlu ol.. olmayacak duaya amin deme.. aaah işte ne yazıkki gönül ne ferman dinliyor ne gurur.. ilacım olsa başıma sürücem valla :))

zaten sorun da bu ya, sabır... insan dayanamıyor ki... sesini duymak için , belki bi kez daha yüzünü görüp , nefesini hissetmek için ölürken ne kadar zor.. Gurur diyoruz.. gururlu ol.. olmayacak duaya amin deme.. aaah işte ne yazıkki gönül ne ferman dinliyor ne gurur.. ilacım olsa başıma sürücem valla :))

allah yardımcımız olsun :)

konu sahibi çözüm bulabildiysen bana da söyle 1 saat oldu
dayanabiliyor gibiyim ama bugün nasıl bitecek hala kestiremiyorum:50:

Kendini: ben yazarim, dayanamam, yapamiyorum ...vb diye niye kasiyorsunki anlamadim ?
Böyle düsündügün sürece yazacaksin, cünkü kendini öyle sartlandirmissin.

Yazmam icin sebeb yokki , sonu olmayacakki, ona güvenmiyorumki, GERCEKTEN BITTI diye tekrarla mademki illa birseyi tekrarlayacaksin, bunlari yap.

Son düzenleme:
içindekileri yazıp tam göndere bastıktan sonra karnında bir ekşime olacak kalbin de heralde 500 defa falan carpar sonra deli gibi telefonuna bakıp durursun..o mesaj attığına göre demek ki hala bitirmemiş büyük olasılıkla da sana beklediğin bir mesaj atacak ama bunun sonrası var..güvenmiyorum demişsin o halde sen onu değil ona duyduğun sevgiyi tanımadın ve guvenmediğini canını tekrardan acıtacağını bildiğini bir insan ile neden irtibatta kalmak istersin ki? 3 gun canın sıkılacak sonra hoop hayat ne tuhaf vapurlar filan dersin :) ne güzel demişler birini unutmak istiyorsan yasadıklarını değil yasattıklarını düşün diye ..

hepiniz çok çok haklısınız kızlar :)
çok sağolun şimdi hiç mesaj atmak geçmiyor içimden, çünkü evet SONU YOK, GERÇEKTEN BİTTİ..
mesaj atasım gelirse açıp burayı okurum tekrar. :)

Back
X