Ona söyleme buna söyleme

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.933
119.041
598
35
Merhaba arkadaşlar.
Ben burda derdimi anlatmak istiyorum
Sorun şu;
Eşimle ailem arası mesele.
Ailem aramızı kocana anlatma aramızda kalsın.
Kocam da aramızı ailene anlatma aramızda kalsin bana anlat yeter de bileyim
Ben düşman olsun istemiyorum anlatmak da istemiyorum yoruldum gerçekten burnuma kadar geldi.
Çok sırlı biriyimdir herkese öyle pat söyleyen biri değilim düşünürüm bu kişiye güvenebilir miyim diye.
Onceden de acmissim konu içime ata ata hal oldum diye demek herşeyi içime atıyorum
Soleyemiyorum derdimi anlatamıyorum
Ne yaptığı ne ettiği baldan bala anlatamıyorum
Susuyorum daima. Anlat akşam kısa kesiyorum hep
Off çok yoruldum bu gidişle hasta olucam :KK43:
Eşimle ailem arası hiç iyi değiller yıldızları barışmiyor bende arada kalmaktan yoruldum sikildim bı yere kaçmak istiyorum yada ölmek istiyorum ya.:KK43:
Ne yapmam lazım :KK43:

Hic gorusmuyorlar mi yani iki tarafta bizim muhabbetlerimizden bahsetme mi diyor?

Bir kere isinamadilarsa bir daha zor ama sevmesen de saygi duy diyebilirsin bazi mecburiyetlerimiz var vs deyip guzelce konus. Esin ne diyor annenlerle hic gorusmeyelim mi diyor?

aman bızımkılerde basta ısınamadı kavga gurultu oldu ama sımdı rahatız sukur, farklı sehırdeyız karsılıklı tahamul edıyrlar bırbırlerıne :D

He he de geç iki tarafada.Zaten anlatmıyormuşsun.Mesele yok.Eşin de ailen de birbirini sana kötülüyor sanıyorum.Asıl onların uyarılması lazım.Tutsunlar içlerinde seni ortada bırakmak yerine.

Bence de eşinle yaşadıklarını ailene anlatma ailenle yaşadıklarını da eşine anlatma normalde olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum. Bende öyle yapıyorum aralarında bir problem yok ama iki tarafında herşeyi bilmesine gerek yok.
Ama eşinin de ailenin de tavrı yanlış sonuçta karşılıklı saygı lazım. İki tarafla da konuş bu benim eşim ya da bu benim ailem benden ne bekliyosunuz napim istiyosunuz de. Allah yardımcın olsun

Bence de eşinle yaşadıklarını ailene anlatma ailenle yaşadıklarını da eşine anlatma normalde olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum. Bende öyle yapıyorum aralarında bir problem yok ama iki tarafında herşeyi bilmesine gerek yok.
Ama eşinin de ailenin de tavrı yanlış sonuçta karşılıklı saygı lazım. İki tarafla da konuş bu benim eşim ya da bu benim ailem benden ne bekliyosunuz napim istiyosunuz de. Allah yardımcın olsun
Ben bunu yapmaya çalışıyorum da bu seferde eşim de benden bişey mi saklıyorsun diyor ya anlıyor beni herşeyi cinnet geciriyor

aman bızımkılerde basta ısınamadı kavga gurultu oldu ama sımdı rahatız sukur, farklı sehırdeyız karsılıklı tahamul edıyrlar bırbırlerıne :KK70:
Evet bizimkilerde aynen öyle tahammül edemiyorlar iki sırrını saklamak istiyorum söylemek istemiyorum bu sefer eşim bana anlat benden saklama diyor anlattigimda adeta onlara iyice düşman oluyor pişman ediyor beni
Anlatmak da istemiyorum bişey den uydurmaya çalışıyorum sevgi olsun diye yararlanamıyorum sanki yalan söylemiş gibi oluyor off bı ben mi beceremiyorum ya

He he de geç iki tarafada.Zaten anlatmıyormuşsun.Mesele yok.Eşin de ailen de birbirini sana kötülüyor sanıyorum.Asıl onların uyarılması lazım.Tutsunlar içlerinde seni ortada bırakmak yerine.
Keşke öyle olsa
Kime anlatacak bana anlatacak bende yoruldum
Napicam bilmiyorum eşim de saklama benden diyor

Back
X