• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ona tokat mı atmalı yoksa hiç buluşmamalı mı?

Haklısın öfkelendim çok.. Bütün hata benim aslında bu lafları etmesine ben müsade ettim. Hiç buluşmamak en iyisi

Onunla bulusmak yerine sinemaya git. Kafan dagilir.

Aksi ispatlanana kadar her erkek ask konusunda duzenbazdir. Ben artik hepsine bu gozle bakiyorum.

Bence hiç o sulara girmemeli, görüşmek istememeliydiniz.
Ama madem bişey yapacaksınız, görüşelim deyip gitmeyin.
Sonra bir mesaj döşeyin ve engeli basın.

Çünkü oraya giderseniz işler umduğunuz gibi gitmeyebilir.
Tokat atacam derken, siz tokat yiyebilirsiniz mesela. Neyinize güvenip gideceksinizki.

Bence hiç o sulara girmemeli, görüşmek istememeliydiniz.
Ama madem bişey yapacaksınız, görüşelim deyip gitmeyin.
Sonra bir mesaj döşeyin ve engeli basın.

Çünkü oraya giderseniz işler umduğunuz gibi gitmeyebilir.
Tokat atacam derken, siz tokat yiyebilirsiniz mesela. Neyinize güvenip gideceksinizki.
Haklısınız. Ben de böyle düşünüyorum. O bana bir şey yapamaz buna eminim. Ama benim içinde hoş değil. Buluşma ayarlayıp gitmemek ve o şekilde bir mesajla son vermek en güzeli olacak. Ama umarım yan çizmez. Eğer yan çizer buluşmazsa yine aon bir nesaj atıp her yerden engellerim. İçimde kalmamalı çünkü diyeceklerim.

Olan olmuş artık zamanı geri alamayız. Ama bunları söyleyen bir adama ister tokat at, istersen ağır sözler söyle hiçbir etkisi olmaz. Bir kulağından girer, diğerinden çıkar. O nedenle daha fazla görüşme. Bir anda kes irtibatı. Eğlenmek diyormuş ya, eğlenmek istediğinde illa ki arayacaktır, çok umurundaymışsın gibi yanaşacaktır. Cevap bile alamamak ona yapabileceğin tek şey. Bu da sana tecrübe olmuş olsun, ilk ciddi ilişkinmiş zaten. Bundan sonra daha dikkatli davranırsın, aşkta gurur yoktur sözü iki taraf da aşıksa geçerli, yoksa tamamen uydurma. Sinirlen, bağır çağır, ağla, dibe vur ama içinde yaşa. Ona ulaşma, yansıtma. Geçmiş olsun.

Evet hatanın çoğu bende aylardır peşinden koşarsam böyle olur. Ama sanki o lafı yememeliyim gibi geliyor. Ne bilim son bir söz son bir mesaj atmalıymışım okkalı gibi yani son sözüm görüşelim olmuş olmasın.
Sen ona en buyuk dersi engellemekle yaparsin hic srnden haber alamasin bir aciklamaya yapacak kadar degersiz oldugunu bile anlasin.Bir tokotla elinin kirlenmesine degmez canim bosver.

Geliyorum de. Yarım saate ordayım de. Yaklaştım de. Sonra da mesajlarına cevap verme beklesin dursun.
En son bi mesaj atarsın "ben seni gözümde çok büyütmüşüm. Neyini sevdiysem gözüm kararmış ama yeni yeni aydınlandım. Sana oyuncaklarınla iyi eğlenceler. Ayağın takılırsa kırdığın anlara sayarsın." De ve engelle.

Geliyorum de. Yarım saate ordayım de. Yaklaştım de. Sonra da mesajlarına cevap verme beklesin dursun.
En son bi mesaj atarsın "ben seni gözümde çok büyütmüşüm. Neyini sevdiysem gözüm kararmış ama yeni yeni aydınlandım. Sana oyuncaklarınla iyi eğlenceler. Ayağın takılırsa kırdığın anlara sayarsın." De ve engelle.

Sinsirella dan ayrilma dersleri part 1 :KK70:

Aynen böyle yapmalıyım

Bak bunu yapıcam zaten. Ama son sözüm eğlenmemize bakalım o halde. sakın beni ekme görüşelin senden haber bekliyorum demek oldu. O an buluşup tokat atma planım vardı çünkü. Şimdi son sözlerim bu mu olsun yani :KK43:/

Bu olsun.. düşünsün dursun kendi bulaşmak istedi ne oldu neden vazgeçti acaba.. sana ulaşamasın, soramasın..
Neden buluşmak istedin ki sen, barışmak için mi?

Bu olsun.. düşünsün dursun kendi bulaşmak istedi ne oldu neden vazgeçti acaba.. sana ulaşamasın, soramasın..
Neden buluşmak istedin ki sen, barışmak için mi?
Hayır aslında çok saçma bir.şey. ben yıllardır roman yazmak istiyordum. O da beni.hep desteklerdi. Hayatını yaz derdi. Şimdi başladım o da içinde olacaktı güya ve ona sayfaları okutacaktım. O romanı da yazmayacağım artık niye göstereceksem ona iletişim kopmadığı ve hala sevdiğimi sandığım için paylaşmak isteniştim

Hayır aslında çok saçma bir.şey. ben yıllardır roman yazmak istiyordum. O da beni.hep desteklerdi. Hayatını yaz derdi. Şimdi başladım o da içinde olacaktı güya ve ona sayfaları okutacaktım. O romanı da yazmayacağım artık niye göstereceksem ona iletişim kopmadığı ve hala sevdiğimi sandığım için paylaşmak isteniştim

:KK43: biliyorum çok üzülüyorsun.. bence
"Her şeye rağmen değerliydin benim için, bugün seni romanım hakkında konuşmak için çağırmıştım.. ne barışmak için, ne yalvarmak için sana.. gurursuz değilim.. bittiğini çoktan kabullendim ben zaten.. ama bugün senin ne mal olduğunu da anladım.. görüşmeye gerek kalmadı yani, haber vereyim dedim.. ben adam sanmışım seni, sen adamlığın erkekliğin daha tanımını bile yapamazsın.. tamamen def ediyorum şu andan itibaren seni hayatımdan.. rezil.." de ve engelle..

Ay bunları yazarken bi rahatlama geldi bana.. aynılarını benimkine söylemek istiyorum ama engelledim zaten.. gerek yok :KK70:

:KK43: biliyorum çok üzülüyorsun.. bence
"Her şeye rağmen değerliydin benim için, bugün seni romanım hakkında konuşmak için çağırmıştım.. ne barışmak için, ne yalvarmak için sana.. gurursuz değilim.. bittiğini çoktan kabullendim ben zaten.. ama bugün senin ne mal olduğunu da anladım.. görüşmeye gerek kalmadı yani, haber vereyim dedim.. ben adam sanmışım seni, sen adamlığın erkekliğin daha tanımını bile yapamazsın.. tamamen def ediyorum şu andan itibaren seni hayatımdan.. rezil.." de ve engelle..

Ay bunları yazarken bi rahatlama geldi bana.. aynılarını benimkine söylemek istiyorum ama engelledim zaten.. gerek yok :KK70:
Ya ben ona bu cümleleri bile çok görüyorum. Böyle diyen birine ne desem fayda etmez zaten. İçim de rahatlamayacqk ne dersem diyeyim Allaha havale ediyorum.

Niye böyle kendi nefsinin pesinde bi adamla bulusacanki siktir et gitsin sizde yeni asklara yelken acinn o pikopatada bi daha yüzünü gösterme serfzi bacisi anasi yok mu bunun keske onun olmak konusunda uzak dursaydiniz

Tokat çok saçma olur.bence gitme niye gelmedin diye arayıp sorarsa "ayy unutmuşum kusura bakma' de ve birdaha randevu ayarla ona da gitme.bu en güzel intikam olur herhalde.

Niye böyle kendi nefsinin pesinde bi adamla bulusacanki siktir et gitsin sizde yeni asklara yelken acinn o pikopatada bi daha yüzünü gösterme serfzi bacisi anasi yok mu bunun keske onun olmak konusunda uzak dursaydiniz
Ben bilemezdim onun böyle birine dönüşebileceğini. Gerçekten böyle biri değildi. Belki de ben uzak durmuyorum diye böyle yapmayı seçti. Ama bunu yapmamalıydı.

Ben bilemezdim onun böyle birine dönüşebileceğini. Gerçekten böyle biri değildi. Belki de ben uzak durmuyorum diye böyle yapmayı seçti. Ama bunu yapmamalıydı.
Anlıyorum ama artik kendi karakterini beli etmis serfsiz zaten evlenseydiniz yurumezdi simdi gecmise bi çizgi cek adini. Bas harifini bile agzina alma hayvan ne saniyor sizi hayat kadinimi valla edecem edecegimm kufru terbiyemm müsade etmiyorr

Back
X