Ona Vurdum!

Haksızsın!
Ona güvenmediğin için haksızsın!
İşyerinde ona vurup kendini küçük düşürdüğün için haksızsın!

Kendinemi güvenin yok,sevgilinemi!
Kızın görselliğinin vermiş olduğu hasetliğin sinrini sevgilinden çıkarmaya devam edersen ayrılığınız yakındır...

Çok doğru bir tespit olmuş.
Bende aynı şekilde katılıyorum "Durumaya" arkadaşımıza.
Malesef ki, haksız durumuna düşürmüşsün kendini.
:19:

Haksız değilsin ama yaptığın şey yanlış..
Evet bir anlık tepki bu yaptığın..
Ama sevinen ve sevinecek olan o kız olacak galiba sonunda.
Senin yersiz hatalarından dolayı..
Sinirli olabilirsin, o kızı sevmiyor da olabilirsin..
Ama tepkini erkek arkadaşına göstermen yanlış..
Tokatı haketmemiş..
Eminim o sözü şaka olsun diye,
Seni kızdırmak için öylesine demiştir yani..
Tokat yerine çekip gitseydin..
Hem haklı olurdun, hemde özür dileyen Sen olmazdn..

Bunun sevgılıye guvenle falan alakası yok olaftan sonra o tokat az bile erkek aralarında bısey olmucagını söylemiş miş tabi öyle sölucek yok sevgılım belki olur k.bakma mı dicek bazı bayanlar bu şekilde yorumlar yapmış gerçekten ilginç o tokat az olmuş zaten kımse görmemiş etmemiş iş yerınde yada evde olmanın ne farkı var .

Cok kizmis olabilirsin ama is yerinde o tokat cok agir olmus.. Ustelik sana aralarinda bisey olamayacaginida belirtmis. Bu tur seylerde erkekler baskiya gelemiyor... Kizin art niyeti varsada boyle davranarak onu sevindirmis oldun, cunku illa duyulmustur bu olanlar...

Aralarında bişey olmucagını belirmiş mi ? ne dicek ti adam kusura bakma belki aramızda bısey olurmu dicekti tabiki öyle söylucek yani :)))))))))))))))))...

Aralarında bişey olmucagını belirmiş mi ? ne dicek ti adam kusura bakma belki aramızda bısey olurmu dicekti tabiki öyle söylucek yani :)))))))))))))))))...

Kizla bisi yasamak isteyen adam oyle seyler soylemez hele oyle bi ''saka'' hic yapmaz... Her birseyde erkekleri suclamaya calisiyoruz ama donup te bi kendimize bakmiyoruz... Bi erkek kiza calistigi yerde tokat atsa ortaligi ayaga kaldirmayacakmisiniz? Bu durumda bir erkege is yerinde tokat atiliyor. Ofkeyle kalkan zararla oturur

Kizla bisi yasamak isteyen adam oyle seyler soylemez hele oyle bi ''saka'' hic yapmaz... Her birseyde erkekleri suclamaya calisiyoruz ama donup te bi kendimize bakmiyoruz... Bi erkek kiza calistigi yerde tokat atsa ortaligi ayaga kaldirmayacakmisiniz? Bu durumda bir erkege is yerinde tokat atiliyor. Ofkeyle kalkan zararla oturur

Aynen katliyorum. "is yerinde benden hoslanan sevgilimin nefret ettigi bi adam vardi dun gomleginin dugmelerini acik birakmis karin kaslari gorunuyormus. Ben bakmadim bile sevgilim rahatsiz olmasin diye ama adam odadan cikinca sevgilim bagirip cagirmaya, beraber calismak zorunda oldugumuzu bildigi halde gorusmeyeceksin demeye basladi. Bi de utanmazin baklavalari gorunuyor dedi. Bende ortamin ciddiyeti dagilsin diye ' aa ben gormedim gosterseydin ya' diyince suratima kendi is yerimde tokadi patlatti!!"

Heh alin olayin kadin versiyonu. Simdi herkes boyle bir psikopatla nasil cikarsin diye ayrilik onerilerine baslasin...

haksızsın niye göstermiyosun adama bak pek bi meraklıymış...
tokata gelinceeeeeeee yine haksızsın ne vuruyon elin çocuğuna....

şaka bi yana biraz sakin olman lazım..
refleks diye bişey var ya o da sana vursaydı haydaaaaaaaa birbirinizemi gircektiniz elin kızının çamaşırı yüzünden..

Kızmakta haklısın. Aaa bana niye göstermedin dediğinde normal olarak sinirlendin ve kendini tutamayıp vurdun bence bundada çok çok haklısın. Ama sana o lafı etmeseydi sadece kızmakta haklı olurdun. O lafı ediyor bi de konuşmıcam diye oldu sen öle bi laf et sonra konuşmıcam de. Walla kim ne derse desin bende senin yaptığını yapardım o lafa karşılık !

bi ilişkide bu seviyeye gelinmemeli, geliniyorsa da bitirilmeli o ilişki
çünkü bi yerden sonra ipler kopar..
siz tokat atarak bi kapıyı aralamış oldunuz bence, bunun arkası da gelecektir
ve malesef gün gelip de o da aynı şeyi yapabilir
saygı bitmemeli bi ilişkide

eskiden o kızdan hoşlandığını söylemiş fakat kız kabul etmediği için beraber olmamışlar bence erkek o kızın kendi etrafında olmasından hoşlanıyor.

Bu konuda haklısınız vurmamalıydı

Kızmakta çok haklısın bence eğer bide kıskanç biriyse o anda sinirden ne yapacağını bilemez duruma gelebiliyorsun.
Tokat atman yanlış bir tepki olmuş sadece keşke sessiz kalsaydın biraz.

Kızmakta çok haklısın bence eğer bide kıskanç biriyse o anda sinirden ne yapacağını bilemez duruma gelebiliyorsun.
Tokat atman yanlış bir tepki olmuş sadece keşke sessiz kalsaydın biraz.

Tokat az bence. Aynı şakayı ki şakalar komik olur buna şaka bile diyemicem, sen yapsan ne tepki verirdi acaba bir erkek hakkında.
Sonuna kadar haklısın bence. Ben olsam bırak tokadı, o lafın üstüne 1hafta konuşmazdım. Biraz nerde ne diyeceğini bilmeli insan ya. Sen onun askerlik arkadaşı değil sevgilisisin.
İyi ki atmışsın o tokadı, içimin yağları eridi valla.

Back
X