Ona yaptıklarımdan dolayı vicdan azabı çekiyorum..Yardımınıza ihtiyacım var.

Siz ona ne yapmışsınız onu anlayamadım.

Yazdığı mailde de zaten sizin ona yaptıklarınızdan değilde,

onun size yaptıklarının pişmanlığını ve üzüntüsünü yaşadığını dile getirmiş.

Sizi sevdiğine dair bir mana çıkaramadım,farkındaysanız farklı düşünceleri var.

Yeniden barışmak niyetinde falan değil, bence sizde bu düşünceden uzak durun.

canım umut abi diye kimden bahsediyor..

çok üzüldün bir an önce Allah acil şifalar versin annesine..

Canımm bir süre kendi haline bırak belki tekrardan yazar ,belli ki çok bunalmış yasadıklarından..

Öncelikle çok teşekkür ederim yorumunuz için.Umutluyum çünkü benim için çok çabaladı.Vazgeçeceğini düşünemiyorum..

canım umut abi diye kimden bahsediyor..

çok üzüldün bir an önce Allah acil şifalar versin annesine..

Canımm bir süre kendi haline bırak belki tekrardan yazar ,belli ki çok bunalmış yasadıklarından..

13 senelik arkadaşı daha doğrusu yaşça büyük abilik yapmıştır her zaman.Ulaşamıyorum zaten iletişim kuramıyorum.Yazacak mı bilmiyorum çok guruludur.. ve yaşadıkları çok ağır gelmiş belli üzülüyorum onun adına vicdan azabıda çekiyorum..bunaldığını dile getirdi zaten umarım en kısa zaman da tekrardan iletişime geçer...Yorum için teşekkür ederim.

Canımmm mesajından bende sana karşı boş olmadığını dusunuyorum fakat senin vicdan azabı çekcek bi durumun yok bence...naptınkı ona vicdan azabı çekesin...sürekli o helallik istemiş..

Canımmm mesajından bende sana karşı boş olmadığını dusunuyorum fakat senin vicdan azabı çekcek bi durumun yok bence...naptınkı ona vicdan azabı çekesin...sürekli o helallik istemiş..

Şöyle anlatıyım arkadaşım kulaktan dolma haberlere inandık ailece.. Annem babam çok üstüne gitti bende erkek arkadaşıma destek olacağım yerde köstek oldum.Ağza alınmayacak laflar söyledim.Gururunu incittim.Bana dair hiçbir şey kalmasa içinde neden tekrardan konuşsun neden beni merak etsin ki..Ben böyle düşünüyorum bilmiyorum belki de böyle olmasını istiyorum.Sence nasıl davranıyım bundan sonra yeniden ulaşmaya çalışsam mı ? yada ulaşır mı o bana

anladım canım şimdi..haksızlık etmişssin biraz..ama o maili sana karşı boş olan birisi atmaz..mailde çunku hep seni yücelten sözler var..ortak arkadaşınız varsa ualaşablrsn ama ulaşmaya çalşpta olmuyorsa çok zorla bence kendini nasılsa o sana yeniden ulaşır..baksana 1 yıl sonra bile konuşmussunuz

O maili görünce nasıl utandım bilemezsin..Onca yatıklarıma rağmen benim iyi olmamı istiyor..Ortak arkadaşımız var ama oda ulaşamadığını söylüyor.Yani tüm kapılar kapalı.Gerçi umut abi ulaşamadığını söylemişti ama 1 2 hafta sonra çıktı geldii..Ulaşmıştım diye yine görüşüyor olabilirler.Benim bilmemi istemiyordur..Bir şekilde ne yaptığımı öğreniyordur

Öncelikle çok teşekkür ederim yorumunuz için.Umutluyum çünkü benim için çok çabaladı.Vazgeçeceğini düşünemiyorum..

Rica ederim...

Tabii ki inşallah döner ve mutlu olursunuz arkadaşım.

Aşk kolay kolay bulunmuyor,bulununcada kaybedilmemesi gerektiğine inanıyorum.

Şimdi işin içinde ailelerin istememesi olduğundan dolayı bu durum zor gibi görünüyor.

Yanlış okumadıysam eğer,sevgilinizinde ailesi istemiyordu bu ilişkiyi değil mi?

Yeniden barışsanız bile siz ailenizi ikna edebilecek misiniz acaba?

İlla ki seviyordur hala sizi,unutamamıştır ki 1 yıl sonrada olsa size mail yolluyor.

Ama işte bazen şartlar aşkı istediğin gibi yaşamaya müsait olmuyor...

Bir zorunluluk olarak vazgeçiş kararını sürdürebilir.

İnşallah arkadaşım tekrar barışırız.Kendimi affetirebilirm..Annemde çok pişman yaptıklarından dolayı ki benim sevgilim 4 4 lüktü .. Bunu bildiğimiz halde nasıl bunları yaptık bilmiyoruz.Onun ailesi istemediğini söylüyormuş hala.Annesi hasta ve çok bağlıdır ona istemediğini söyleyince mecburiyetten vazgeçmiş olabilir benden.Bana yaptıklarımı hazmedemediğini unutamadığını söyledi.İngiltereye gitmesi oraya yerleşecek olması daha da uzaklaştıracak bizi birbirimizden..Ne yapacağım bilmiyorum ya..

Merhaba Canım ,

ilk olarak rabbim annesine inşallah acil şifalar verir.

Diğer arkadaşlara katılıyorum, sen birşey yapmamissinki.
Vicdanini rahat tut.

Seni sevip sevmedigini biz buradan kestiremeyiz elbette, ama bence fazlada ümitlenme canim.

Su an cok zor bir dönemden geciyor, bu sürec icerisinde ondan pek saglikli kararlar bekleme.
Sana kirgin/kizgin olmadigi belli en azindan.
Kesinlikle seninle görüsmek istemeseydi, sana mesaj atmaz, akibeti hakkinda seni bilgi sahibi etmezdi.

Klasik olacak ama, biraz zamana birak derim canim.
Su akar yolunu bulur elbet.

Hakkinda hayirlisi olsun insallah.

bende yazdıklarından sizi hala sevdiği anlamını çıkaramadım.
sanki şuan daha çok annesinin sorunlarıyla ilgili gibi.

öncelikle geçmiş olsun hanımefendiye üzüldüm hastalığı veren Allah inşallah şifasını da verir..
sevdiğin adama destek olmadığın için kendini suçlu hissediyorsun hele arkadaşın şu an manevi açıdan zor zamanlar yaşadığı için suçluluğun daha da artıyor ve sanırım kendine zarar vermesinden korkuyorsun,ya da irtibatınızın kopmasından...
seni sevdiğine inanıyorsun sanki anlattığından bunu anladım..hislerinin seni yanıltıyor olması düşük ihtimal...sanıyorum ki arkadaşınız bir hayli kırgın size...ama kızgın değil..zira hakkım helal demesi sizden övgü ile bahsetmesi asil olduğunu,değerli olduğunu söylemesi size kızgın olmadığını hatta affetmek isteyip gurur yaptığını gösteriyor..kimseyi senin kadar sevemem demiş aleni şekilde...yapılanlar unutulmuyor demiş..hassas bir yapısı var galiba arkadaşının ve kolay etkileniyor.kaldı ki annesi hasta ve bu büyük travma demek...başımı alıp gidicem de dediğine göre ciddi anlamda bunalmış herşeyden.
sizi hala sevmese bu cümleleri yazamaz yazmaz diye düşünüyorum...
eskiye takılma bana kalırsa artık geride kalmış şeyler onlar..eğer ailelere bu ilişkiyi kabul ettirebileceğini düşünüyorsan ve aşkınızın gücüne inanıyorsan devam et onun için birşeyler yap...
aradan uzun zaman geçmiş buna rağmen içinizde hala kıpırdayan bişeyler var...ben burdayım diye bağırıyor o şey..o şey aşksa eğer gitmesine izin verme gönlünden...
gerçekten seviyorsan bu çocuk seni seviyor sanki..aşk kokuyor yazdıkları..ama bir o kadar da acı(onun yaralarını sarabilecek kadar güçlüysen,
sadece kalbin değil aklın da onaylıyorsa bu ilişkiyi sevdiğinize sahip çıkın.
aşk bitmez.....
aşk acı vermez,aşk acıları dindirir,
eğer gerçek aşksa..
ama her aşk acılı yollardan geçer,acıya uğrar..
bazen bulanıverir acıya ama tertemiz kalır hala
altın çamura batınca ne kirlenir ne fiyatı düşer..
yıkarsın geçer:))
sizin aşkınız acıya bulanmış..acıtan siz olmamışsınız,
arada dış mihraplar var:)
olur öyle arada...
gaza gelmeyin bi daha.
iyi düşünün,eğer yeterince gücünüz ve aşkınız varsa
zorlukları aşabilirsiniz. benim kanaatim bu elbette.........

Son düzenleme:
Sevgilin uzakta mı başka bir şehirde mi neden ulaşamıyorsun. Şu aralar zor bir dönem geçiriyor belki yanında olup destek olabilirsin. Tabiki acı sözler söyleyecektir sonuçta haksız ithamlarla karşılaşmış ama bir de şu var annesi böylesine ciddi bir hastalıkla uğrasırken çok akl-ı selim düşünemeyebilir. Hisleri, duyguları karmakarışıktır Allah yardımcısı olsun ya çok üzücü bir durum kanser

bende yazdıklarından sizi hala sevdiği anlamını çıkaramadım.
sanki şuan daha çok annesinin sorunlarıyla ilgili gibi.

ben de sızınle aynı fıkırdeyım .attıgı maılde sızden cok annesı gecıyor .bır de yanlıs anlamanı ıstemem ama ,sankı duygu sömürüsü var gıbı maıl de.yanı bazı cumleler de ozellıkle belırtmıs ,senın hep mutlu olmanı ısterım dıye .yani bana ne yapmıs olsan da ben senın mutlulugunu ısterım dıyerek sızın vıcdanınızın huzursuzluguna sebeb olmak ıstemıs gıbı geldı bana.erkek mılletı bunu cogu kez yapıyor sırf vıcdanın sızlasın dıye .kı goruyorum kı sızın gercekten vıcdanınız sızlamıs .

hatanizin farkindasiniz olaylarin icerigini bilemiyorum tabi ama destek yerine kostek durumu ifade ediyor
Sizi seviyor mu sevmiyor mu bunu bilemeyiz ama bence herseyin duzelmesi icin caba sarfedin ama umutlanmayin derim
cunku suanda nasil bi psikoljide bilinmez :26:
Ama annesi cok hastaysa ve sizi istemiyorsa buna ragmen sizle konusuyorsa sizi unutamamis olma ihtimalide yuksek:44:

Merhaba yazdıkların için teşekkür ederim.Emin ol içimi rahatlattın..Kendiside söyledi iyi değilim annemle uğraşıyorum senin yaptıklarını sindirmeye çalışıyorum benim için çok zor çok güç diye.Sonuna kadar da haklı.Bende senin gibi düşünüyorum okulumu bırakmıştım sıkıntılardan dolayı tekrardan yazıldım ve bu kadar sorun arasında okul işlerimle bizzat kendisi uğraştı..En azından içinde azda olsa bana dair bir şeyler kaldığını öğrendim.Teşekkürler hayatım inşallah..

Unutamadığını söyledi ama senin ve ailenin yaptıklarını unutamıyorum yediremiyorum kendime dedi.Pişmanlığımı gördü.Çaba sarfettim emin olun ama içi doğumuyor kızgınlığı kırılganlığı geçmiyor haketmedi çünkü.Psikoloji durumu çok ama çok kötü yanında olamadığım için üzülüyorum ona destek olamıyorum..Her zaman yanımdaydı o büyük haksızlık yaptık ailece günahını aldık..Rabbim affetsin bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…