- Konu Sahibi Kartalice19
-
Siz ona ne yapmışsınız onu anlayamadım.
Yazdığı mailde de zaten sizin ona yaptıklarınızdan değilde,
onun size yaptıklarının pişmanlığını ve üzüntüsünü yaşadığını dile getirmiş.
Sizi sevdiğine dair bir mana çıkaramadım,farkındaysanız farklı düşünceleri var.
Yeniden barışmak niyetinde falan değil, bence sizde bu düşünceden uzak durun.
canım umut abi diye kimden bahsediyor..
çok üzüldün bir an önce Allah acil şifalar versin annesine..
Canımm bir süre kendi haline bırak belki tekrardan yazar ,belli ki çok bunalmış yasadıklarından..
13 senelik arkadaşı daha doğrusu yaşça büyük abilik yapmıştır her zaman.Ulaşamıyorum zaten iletişim kuramıyorum.Yazacak mı bilmiyorum çok guruludur.. ve yaşadıkları çok ağır gelmiş belli üzülüyorum onun adına vicdan azabıda çekiyorum..bunaldığını dile getirdi zaten umarım en kısa zaman da tekrardan iletişime geçer...Yorum için teşekkür ederim.
Canımmm mesajından bende sana karşı boş olmadığını dusunuyorum fakat senin vicdan azabı çekcek bi durumun yok bence...naptınkı ona vicdan azabı çekesin...sürekli o helallik istemiş..
Şöyle anlatıyım arkadaşım kulaktan dolma haberlere inandık ailece.. Annem babam çok üstüne gitti bende erkek arkadaşıma destek olacağım yerde köstek oldum.Ağza alınmayacak laflar söyledim.Gururunu incittim.Bana dair hiçbir şey kalmasa içinde neden tekrardan konuşsun neden beni merak etsin ki..Ben böyle düşünüyorum bilmiyorum belki de böyle olmasını istiyorum.Sence nasıl davranıyım bundan sonra yeniden ulaşmaya çalışsam mı ? yada ulaşır mı o bana
anladım canım şimdi..haksızlık etmişssin biraz..ama o maili sana karşı boş olan birisi atmaz..mailde çunku hep seni yücelten sözler var..ortak arkadaşınız varsa ualaşablrsn ama ulaşmaya çalşpta olmuyorsa çok zorla bence kendini nasılsa o sana yeniden ulaşır..baksana 1 yıl sonra bile konuşmussunuz
Öncelikle çok teşekkür ederim yorumunuz için.Umutluyum çünkü benim için çok çabaladı.Vazgeçeceğini düşünemiyorum..
Rica ederim...
Tabii ki inşallah döner ve mutlu olursunuz arkadaşım.
Aşk kolay kolay bulunmuyor,bulununcada kaybedilmemesi gerektiğine inanıyorum.
Şimdi işin içinde ailelerin istememesi olduğundan dolayı bu durum zor gibi görünüyor.
Yanlış okumadıysam eğer,sevgilinizinde ailesi istemiyordu bu ilişkiyi değil mi?
Yeniden barışsanız bile siz ailenizi ikna edebilecek misiniz acaba?
İlla ki seviyordur hala sizi,unutamamıştır ki 1 yıl sonrada olsa size mail yolluyor.
Ama işte bazen şartlar aşkı istediğin gibi yaşamaya müsait olmuyor...
Bir zorunluluk olarak vazgeçiş kararını sürdürebilir.
bende yazdıklarından sizi hala sevdiği anlamını çıkaramadım.
sanki şuan daha çok annesinin sorunlarıyla ilgili gibi.
Merhaba Canım ,
ilk olarak rabbim annesine inşallah acil şifalar verir.
Diğer arkadaşlara katılıyorum, sen birşey yapmamissinki.
Vicdanini rahat tut.
Seni sevip sevmedigini biz buradan kestiremeyiz elbette, ama bence fazlada ümitlenme canim.
Su an cok zor bir dönemden geciyor, bu sürec icerisinde ondan pek saglikli kararlar bekleme.
Sana kirgin/kizgin olmadigi belli en azindan.
Kesinlikle seninle görüsmek istemeseydi, sana mesaj atmaz, akibeti hakkinda seni bilgi sahibi etmezdi.
Klasik olacak ama, biraz zamana birak derim canim.
Su akar yolunu bulur elbet.
Hakkinda hayirlisi olsun insallah.
hatanizin farkindasiniz olaylarin icerigini bilemiyorum tabi ama destek yerine kostek durumu ifade ediyor
Sizi seviyor mu sevmiyor mu bunu bilemeyiz ama bence herseyin duzelmesi icin caba sarfedin ama umutlanmayin derim
cunku suanda nasil bi psikoljide bilinmez :26:
Ama annesi cok hastaysa ve sizi istemiyorsa buna ragmen sizle konusuyorsa sizi unutamamis olma ihtimalide yuksek:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?