- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
-
valla allah sabir versin utanmaz insanlardan allah korusun...
uzak bi yere tasinsinlar diycem ama malum tasinmada kolay degil bir suru masraf hadi onu gecdim bu seferde utanmadan uzak deyip kalirda kalir kuzeninin evinde... a.s.
Bu işin çözümü kuzeninizin kocasında güzelim. Ben bu erkekleri anlamıyorum, hemencecik çekiliveriyorlar bir kenara. Anne onun annesi, madem kendiside rahatsızmış annesinin bu tavırlarından oturtup karşısına söyleyecek başka yolu yok.
Bence kuzeniniz hiç araya girmesin. Eşi bu işi halletsin.
anam bu ne böylesinide yeni görüyorum benimkide yüzsüz ama bu çığır atlamış valla... bu kadına yapcak bişey yok gibi geldi bana anca kapıyı açmican yada o gelmeden sen ona gitcen.
Çok üzüldüm be Gülsümcüm...benneyaptımki
Parayı,bilezikleri geçtim de insanın evinde huzurunun olmaması çok fena..
Ahh ahh aile danışmanı diyoruz ya hep,bir de kayınvalide danışmanı olsa,benimkini de Fulyanınkini de göndersek ne güzel olur..gamyoncuiremsu
Tam çocuklarıyla bir konuşsanız diyecektim baktım ki çocuklar da bir yerde problemin bir parçası. Hay Allah ya.
Ya peki madem daha 46 yaşındaymış, kocayı da yollamış evden...tööbe töööbe... peki diyorum ki bir iş falan bulsanız bu kadına?
Belki oyalanacak bir şeyler bulursa bu kadar rahatsızlık vermez. Olmaz mı ki? :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?