HayirAz önce geri döndürme duası isteyen üye misin sen?
"Seviyorsan git konuş bence " demişler . Kaçan kovalanır hesabına dönmüş sizinki. Sanırım yaşın küçük , yanılıyor da olabilirim. Açıkça konuşunca her şey çözülür.eski okul arkadasim benden hoslaniyodu. 8 ay once tekrar konusmaya basladik ve acik acik dedi suan gorusmemiz belki suana kismet diye. Ama bazi sartlar yuzunden ona hazir olmadigimi soyledim oda anlayis gosterdi oda ayni durumu yasamis ama alindi tabi farkindaydim. Sonra arada sana yazarim dedi ve bi kac kez bayramimi kutladi veya hikayeme yorum atti. Ve suan kendimi hazir hissettigim icin 2 ay once buna yazdim naber falan oda baya konustu sonra tatile cikti bende yorum attim hikayesine ama yazmadi garip oldum az. Aslinda gururum el vermiyo bidaha yazmaya ama bi yanim diyo ki oda acik sozluydu sende acik acik sor biseymi var diye veya farkindaysan seninle konusmaya calistim ozaman olmadi fln. En azindan yorumu ne olursa olsun bende kendi yolumu cizerim. Cunku suan onda baya takili kaldim. Sizce en mantiklisi ne olur
Bilmiyorum, belki ikinci kez red edilmis gibi hissediyordur kendini. Cunki yeni konustugumuzda tekrar kaybolma ortaliktan diye guldu. Ve bu kisi dugunune 3 ay kala terk edilmis kiz aldatmis. Hemen iliski yaparmi bilememHayatına başka birisi girmiş ya da size ilgisini kaybetmiş olabilir mi
Yasim 27 ama cok iliski yasamadim ve bilgim az.. bencede acikca konusmak en iyisi ama bazen korkuyorum hayatimda baskasi var der gibi gururum baya kirilir ama belki bende onu kirmisimdir"Seviyorsan git konuş bence " demişler . Kaçan kovalanır hesabına dönmüş sizinki. Sanırım yaşın küçük , yanılıyor da olabilirim. Açıkça konuşunca her şey çözülür.
Cevap. Yazmak zoruna degilsiniz. Surda yardim istedim sadece. Hepimiz insaniz yani birbirimize yardim etsek cokmu kotu?Aynı konuyu dün de açtın. Gına geldi artık. Sürekli aynı şeyler yazılıyor. Sen de bıkmadın mı?
Aynı konuyu dün de açtın. Gına geldi artık. Sürekli aynı şeyler yazılıyor. Sen de bıkmadın mı?
İnsanlar zaten yardım etmeye çalıştı. Ama gelen cevapları beğenmiyorsun ve dikkate bile almıyorsun. O zaman neden aynı konuyu açıp duruyorsun?Cevap. Yazmak zoruna degilsiniz. Surda yardim istedim sadece. Hepimiz insaniz yani birbirimize yardim etsek cokmu kotu?
Belkide onu 2inci kez red etmis gibi oldugu icin cekildi bilemiyomBende hiç birşey yazma, yazmak isteyen insan yazardı ve konuşurdu.
Suanki sorum baska. Dun ona yazmayi dusunmuyorum ama susn baska dusundum. Ve tekrar diyorum cevap beklemiyorum sendenİnsanlar zaten yardım etmeye çalıştı. Ama gelen cevapları beğenmiyorsun ve dikkate bile almıyorsun. O zaman neden aynı konuyu açıp duruyorsun?
Iyide yine aynı şeyler yazılacak aynı şeyleri okuyacaksınCevap. Yazmak zoruna degilsiniz. Surda yardim istedim sadece. Hepimiz insaniz yani birbirimize yardim etsek cokmu kotu?
Cunku arada kaldim.Iyide yine aynı şeyler yazılacak aynı şeyleri okuyacaksın
Soru basit cevap basit ya yazıcaksın ya yazmiyacak bak yukarda kendin demişin yazayım cevaba göre yoluma bakayım diye kendi soruna kendin zaten cevap vermişin
Biz ne diyelim ki
Cevap. Yazmak zoruna degilsiniz. Surda yardim istedim sadece. Hepimiz insaniz yani birbirimize yardim etsek cokmu kotu?
Çok küçük de değilsin aslında evet ama çok takilmissin anladığım kadarıyla takılma ve akışına bırak . Konuşmadan duygularını da anlayamaz ve ilerlemeyemezsin. Kafandaki bu düşünceyle başa dönüp durursun . Dert edilecek şey değil . Karşına öyle biri çıkar ki bu yazdığına gülersin..Yasim 27 ama cok iliski yasamadim ve bilgim az.. bencede acikca konusmak en iyisi ama bazen korkuyorum hayatimda baskasi var der gibi gururum baya kirilir ama belki bende onu kirmisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?