:)) çok teşekkür ederimm. hepimiz çokk sevilelim , değer görelim inşallah.Helal olsun size
Kimse çocuklarım için falan demesin. İsteyen kadın nasıl yapıyor alın görün.
Konu sahibi inşallah gönlüne göre bir adam bulur , çatır çatır sevilirsin
Çokk teşekkür ederim. Her zaman doğru davranamadım elbette , yanlış kararlar da verdim .ne yapalım,hepsi hayatın içinde birer tecrübe.Yaaa siz mükemmelsiniz
umarım karşınıza "doğru adam" çıkar ve hakettiğiniz mutluluğu ve huzuru bulursunuz
evet,biri anlatsa inanmayacağım bir soğukkanlılıktayım hem de.Allah güç veriyor.Çok şükür geride kaldı.Allah kimseye yaşatmasın.evet konuyu yanlış hatırlamıyorsam büyük bir soğukkanlılıkla aldatılma sürecini ortaya çıkarmıştın..
içeriği yanlış dahi hatırlıyor olsam bir karaktersize boyun eğmeyip kendi ayaklarının üzerinde durman kesinlikle takdire şayan...
daha güzel günlerin olmasını dilerim..
31 yaşıma girdim evet. Bence yeni başlangıçlar için harika bir yaş :) Bu arada ben yıllar önce henüz 18 yaşındayken öss ye girmiş ama bu! eski eşe olan aşkımdan yüksek puan almama rağmen öğretmenliğe yeten puanımı açık öğretim fakultesine kullanmıştım."Şer gördüğümüzde hayır vardır" sözünü yaşamışsınız resmen. Kendinize kattığınız artılar ve mutluluğunuz hayrınız olmuş.
Hani hep kader derler ya, sizin başınıza gelen kaderiniz değildi başınıza gelen olay karşısında ki seçiminizdi kaderinizi belirleyen. Keşke her kadın zor olsa da başarabileceğini öngörebilse ve o mutsuzluğa kurban etmese kendini.
Bence KPSS yi de başarabilirsiniz, hayatınızı değiştirmişsiniz onu neden yapamayasınız. En azından çabalamadım demezsiniz. Yaşınız atanma için uygunsa deneyin bence.
Ben bir insanın isteyipte yapamayacağı bir şey olacağına inanmıyorum.31 yaşıma girdim evet. Bence yeni başlangıçlar için harika bir yaş :) Bu arada ben yıllar önce henüz 18 yaşındayken öss ye girmiş ama bu! eski eşe olan aşkımdan yüksek puan almama rağmen öğretmenliğe yeten puanımı açık öğretim fakultesine kullanmıştım.
İşte en çok da bu yüzden bunu kendime borçlu hissediyorum.
Sıralama ters oldu biraz bende.önce evlilik ve çocuk/sonrasında kariyer ve eğitim.
İş çıkışı ve akşam çocuklarla ilgilenme faslından sonra epey zor oluyor ama aşılmayacak bir zorluk değil. dua edin benim için.
yaşın gençmiş . süpersin . tersten sıralama olsun . kpss motivasyonunu yükseltmek için video izlemelisin . başlarsan ders izlemeye . gerisi kendiliğinden gelir . merak etme. olur inşallah.31 yaşıma girdim evet. Bence yeni başlangıçlar için harika bir yaş :) Bu arada ben yıllar önce henüz 18 yaşındayken öss ye girmiş ama bu! eski eşe olan aşkımdan yüksek puan almama rağmen öğretmenliğe yeten puanımı açık öğretim fakultesine kullanmıştım.
İşte en çok da bu yüzden bunu kendime borçlu hissediyorum.
Sıralama ters oldu biraz bende.önce evlilik ve çocuk/sonrasında kariyer ve eğitim.
İş çıkışı ve akşam çocuklarla ilgilenme faslından sonra epey zor oluyor ama aşılmayacak bir zorluk değil. dua edin benim için.
Hayatta her şey cinsellik değil. O çocuklar büyüdüğünde ihtiyacını karşılamış annemiz ne olacak demeyecekler. İnşallah kıymet bilen ahlaklı bir adamla karşılaşır konu sahibi.linç yiyeceğim ama ben sizin yerinizde olsam fuckbudy bulurdum madem çocuklardan çekiniyorum ve evlenemem bir daha sadece cinsel ihtiyacım için fuckbudy ben olsaydım diyorum hemen linçlemeyin
bunu söylemesi kolay sadece. mesela ben kalbi kırık bir kadınım, çoluğum çocuğum da yok yani gencim güzelim, gezerim kime ne kimseye hesap vermem şart değil ama ben bile girmiyorum fuckbuddy işine. sevdiğimle olamıyorum, evlilik de yok ufukta. ama ben korkuyorum artık yeni insanlarla tanışıp onlarla başbaşa kalmaya falan. son dönemde ülke gündemi malum. öyle bi kaygı oluştu, kendi başımın çaresine bakıyorum mesela o konuda. cidden sevmeden etmeden biriyle sırf 1 saatlik zevk için uğraşmaktansa kendi kendime yetebiliyorum şimdilik. ben bir kadın olarak insanların evrildiği halden memnun değilim, tedirginim seks için buluştuğum adam benim kafamı kesse, 2 günlük herifle ne işi varmış derler arkamdan ve herif de ceza almaz eminim yani.linç yiyeceğim ama ben sizin yerinizde olsam fuckbudy bulurdum madem çocuklardan çekiniyorum ve evlenemem bir daha sadece cinsel ihtiyacım için fuckbudy ben olsaydım diyorum hemen linçlemeyin
o konuda haklısın .bunu söylemesi kolay sadece. mesela ben kalbi kırık bir kadınım, çoluğum çocuğum da yok yani gencim güzelim, gezerim kime ne kimseye hesap vermem şart değil ama ben bile girmiyorum fuckbuddy işine. sevdiğimle olamıyorum, evlilik de yok ufukta. ama ben korkuyorum artık yeni insanlarla tanışıp onlarla başbaşa kalmaya falan. son dönemde ülke gündemi malum. öyle bi kaygı oluştu, kendi başımın çaresine bakıyorum mesela o konuda. cidden sevmeden etmeden biriyle sırf 1 saatlik zevk için uğraşmaktansa kendi kendime yetebiliyorum şimdilik. ben bir kadın olarak insanların evrildiği halden memnun değilim, tedirginim seks için buluştuğum adam benim kafamı kesse, 2 günlük herifle ne işi varmış derler arkamdan ve herif de ceza almaz eminim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?