Onca Şeyin Ardından ...

smolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
404
1.254
113
Konumu hatırlayan arkadaşlarım olacaktır. ' Sanırım aldatılıyorum' diye konu açıp neredeyse birkaç gün içinde hayatımın en büyük şokunu yaşamış , aldatıldığımı öğrenmiştim. Ve tüm bunlar öyle hızlı gerçekleşmişti ki,bana dua eden sizlerin ve elbette evvela Allah'ın yardımı ile o karanlık günlerin üzerinden 2,5yıl geçti neredeyse.
2,5 yıldır iki erkek annesi boşanmış bir kadın olarak dönüp tekrar yazmak istedim merak eden arkadaşlarım için.

İlk başlarda kararlı duruşum ve öfkem zaman zaman dalgalandı bu süreçte.hatta çok kez kafayı yiyecek gibi hissettim ısrarla barışmak isteyen eski eşi! affetsem mi acaba diye.

boşanma davası açtıktan hemen sonra tam da gönlüme göre bir işe girdim.şükürler olsun . hala aynı yerde devam ediyorum. bir sene abartısız her cuma ofisime çiçekler geldi eski eşten.bu süreçte birkaç defa görüştüm de maalesef eski eşimle ama olmadı.olacak bir şey de yoktu zaten.nihayetinde yine 'yaşasın asil yanlızlığım' demeyi seçtim.

Açıköğretimden yeniden kayıt yenileyip pandemide lisans diplomamı aldım.ardından ehliyetimi...şu aralar fena halde kpps için hazırlanma ve kazanma niyetindeyim ama motivasyonumu bir türlü toparlayamıyorum.

Boşanma ardından en çok eksikliğini hissettiğim ve belki de aramak istediğim şey sevilme ihtiyacı oldu . Biri tarafından gerçekten sevilebilmek ve güvenme duygusu .Bunun yoksunluğunu çekebiliyormuş insan çok garip.
Ama malum devir berbat ve iki çocuk annesi olarak rahat ilişki yaşayacak yada evlilik dışı beraber olacak biri değilim. iki erkek çocuğumla evlilik gibi bir itimal de olmadığına göre (ki bunu gerçekten istemiyorum) yalnızlıkla aramı iyi tutma konusunda çalışmalara devam etme niyetindeyim:)

Bu başlığa yazmamın nedeni , derdi olan arkadaşlarıma örnek olması.Bazen bezmiş hissediyorum.Biri ergen iki erkek çocuk ve diğer tarafta gününü gün eden alakasız bir şam babası...
Yoruluyorum.Gelecek için ne dilemeliyim bilmeden her gün iş/ev/uyku modunda yaşarken bir yandan da diyebiliyorum ki , ' özgürüm'
Kimsenin boyunduruğu altında değilim.Sıkışmışlık hissim yok.aptal yerine koyulmuyor ve en önemlisi bir erkeğe muhtaç değilim.
Dua ettiğimde duama yanıt veren yüceler yücesi bir yaratıcımız var ve ben aslında tam da hayal ettiğim yerdeyim.
Evli ve mutsuzken hayatım bu gün olduğundan kat ve kat zordu.
Demek ki her zorlukla beraber bir sürü kolaylık var ve hiç bir dert kalıcı değil.
Dua edin . Ve benim gibi üzülmeyin hayatınız alt üst oldu diye. Konu ne olursa olsun gerçekten hayatımızın altı üstünden güzel olabiliyor.

Sevgiler, selamlar.

evet konuyu yanlış hatırlamıyorsam büyük bir soğukkanlılıkla aldatılma sürecini ortaya çıkarmıştın..
içeriği yanlış dahi hatırlıyor olsam bir karaktersize boyun eğmeyip kendi ayaklarının üzerinde durman kesinlikle takdire şayan...
daha güzel günlerin olmasını dilerim..

"Şer gördüğümüzde hayır vardır" sözünü yaşamışsınız resmen. Kendinize kattığınız artılar ve mutluluğunuz hayrınız olmuş.
Hani hep kader derler ya, sizin başınıza gelen kaderiniz değildi başınıza gelen olay karşısında ki seçiminizdi kaderinizi belirleyen. Keşke her kadın zor olsa da başarabileceğini öngörebilse ve o mutsuzluğa kurban etmese kendini.
Bence KPSS yi de başarabilirsiniz, hayatınızı değiştirmişsiniz onu neden yapamayasınız. En azından çabalamadım demezsiniz. Yaşınız atanma için uygunsa deneyin bence.

evet,biri anlatsa inanmayacağım bir soğukkanlılıktayım hem de.Allah güç veriyor.Çok şükür geride kaldı.Allah kimseye yaşatmasın.

31 yaşıma girdim evet. Bence yeni başlangıçlar için harika bir yaş :) Bu arada ben yıllar önce henüz 18 yaşındayken öss ye girmiş ama bu! eski eşe olan aşkımdan yüksek puan almama rağmen öğretmenliğe yeten puanımı açık öğretim fakultesine kullanmıştım.
İşte en çok da bu yüzden bunu kendime borçlu hissediyorum.
Sıralama ters oldu biraz bende.önce evlilik ve çocuk/sonrasında kariyer ve eğitim.
İş çıkışı ve akşam çocuklarla ilgilenme faslından sonra epey zor oluyor ama aşılmayacak bir zorluk değil. dua edin benim için.

Ben bir insanın isteyipte yapamayacağı bir şey olacağına inanmıyorum.
Ama gerçekten istemek, çabalamak.
Zaten işin içine girince o güçte geliyor farkındalıkda artıyor.
Oraya ulaşmanız için gereken kişiler çıkıyor karşınıza, kapılar açılıyor.
Siz hiç beklemeden başlayın derim, hatta sırf o içinizde kalan ukde için öğretmenliği bile okumanızı dilerdim.
Maddi desteğiniz varsa tabi.

yaşın gençmiş . süpersin . tersten sıralama olsun . kpss motivasyonunu yükseltmek için video izlemelisin . başlarsan ders izlemeye . gerisi kendiliğinden gelir . merak etme. olur inşallah.

Harika

Çok sevindim mutlu olmanıza

Umarım çok tatlı yakışıklı çocuklarınıza iyi baba olabilecek gönlünüze uygun biri de çıkar karşınıza

linç yiyeceğim ama ben sizin yerinizde olsam fuckbudy bulurdum madem çocuklardan çekiniyorum ve evlenemem bir daha sadece cinsel ihtiyacım için fuckbudy ben olsaydım diyorum hemen linçlemeyin
Hayatta her şey cinsellik değil. O çocuklar büyüdüğünde ihtiyacını karşılamış annemiz ne olacak demeyecekler. İnşallah kıymet bilen ahlaklı bir adamla karşılaşır konu sahibi.

Görmek istediğimiz kadın dik duruşu bu işte Evlatlarınız ile huzurlu ve sağlıklı güzel bir ömür diliyorum ❤Umarim eksikliğini hissettiğiniz sevgiyi en kısa sürede bulursunuz

allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemiyor emin olun. hepimizin derdi, sınavı ayrı. kimi evliliği ile sınanır, kimi ailesi, kimi sağlığı, kimi de parasıyla. herkes bişeyle sınanıyor yani. yalnızlıkla barışma çabanız hoş. kendimizle ve kendi yalnızlığımızla barıştığımız zaman sanırım belli bir noktadan sonra bu yalnızlığı sadece çok değecek, hakikaten hak eden biriyle bozmayı yakıştırabiliyoruz kendimize. çünkü yalnız kalmamak için yanlış insanları hayatına alan çok sayıda kadın var, bunu hem burada hem de yakın çevremde görüyorum. sizi aldatan birine boyun eğmemiş olmanız ne güzel. bence biz boyun eğmediğimiz zaman herkes bize saygı duymaya başlıyor ve boyun eğmediğimiz zaman güçlenmiş oluyoruz. ben evli değilim hiç evlenmedim ama uzun zaman sonra, uzun bir yalnızlıktan sonra karşıma düzgün biri çıktı derken benim için hayal kırıklığı oldu mesela. baktım karşımdaki kişi beni sevmiyor ve sevgime de layık değil... ama ne hikmetse hayatından da çıkmamı istemiyordu. duygularımı, kalbimi, zamanımı yedirmedim kendisine ve hislerim olmasına rağmen kendisiyle tüm iletişimimi kestim. çıkardım hayatımdan. kalbime gömdüm, bitti gitti yoluma devam ediyorum. bunu yaptıktan sonra boşlukta hissetmedim mi evet hissettim hala da hissediyorum zira senemin yarısında bu insan vardı benim yaşamımda, aklımda, kalbimde. bitince öyle bir boşluk kaldı. ama bu şey gibi, dişinizi çektirdiğinizde önce bi yadırgıyorsunuz o dişten kalan boşluğu. sonra alışıyorsunuz ve sanki o diş orada hiç olmamış gibi devam ediyorsunuz hayatınıza. bu da benim için öyle olacak. bu boşluk dolacak ya da boş haline alışacağım ve öncesi hiç olmamış gibi yaşayıp gideceğim.

Mutluluklar
Dünyada iyi adamlar da var. Onlardan biriyle yolunuz kesişsin ve siz sevin-sevilin.
Güzel kapılar açılmaya devam etsin hayatınızda.

linç yiyeceğim ama ben sizin yerinizde olsam fuckbudy bulurdum madem çocuklardan çekiniyorum ve evlenemem bir daha sadece cinsel ihtiyacım için fuckbudy ben olsaydım diyorum hemen linçlemeyin
bunu söylemesi kolay sadece. mesela ben kalbi kırık bir kadınım, çoluğum çocuğum da yok yani gencim güzelim, gezerim kime ne kimseye hesap vermem şart değil ama ben bile girmiyorum fuckbuddy işine. sevdiğimle olamıyorum, evlilik de yok ufukta. ama ben korkuyorum artık yeni insanlarla tanışıp onlarla başbaşa kalmaya falan. son dönemde ülke gündemi malum. öyle bi kaygı oluştu, kendi başımın çaresine bakıyorum mesela o konuda. cidden sevmeden etmeden biriyle sırf 1 saatlik zevk için uğraşmaktansa kendi kendime yetebiliyorum şimdilik. ben bir kadın olarak insanların evrildiği halden memnun değilim, tedirginim seks için buluştuğum adam benim kafamı kesse, 2 günlük herifle ne işi varmış derler arkamdan ve herif de ceza almaz eminim yani.

o konuda haklısın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…