- 19 Temmuz 2020
- 1
- -1
- 1
- 36
- Konu Sahibi Cimcimeeeee
-
Ya evli barklı insansiniz. Amacı neyse ne? Ne farkedecekMerhaba arkadaşla 12 yıl önce birini sevdim bir anda bırakıp gitti kaç yıl bekledim gelmedi sonra evlendim o da evlenmiş tabi yıllar sonra bana arkadaşlık isteği atmış bunun amacı ne acaba çok merak ediyorum ne yapmaya çalışıyor. Onca zaman sonra ne cesaretle ikinizde evliyiz kendinde bu hakkı nasıl görür anlamıyorum. Bu kadar mı basit... Amacı ne olabilir sizce?
Kafani karistirmakki başarmista hani niyeti belli zaten engelle geç neyi anlamadiniz sizMerhaba arkadaşla 12 yıl önce birini sevdim bir anda bırakıp gitti kaç yıl bekledim gelmedi sonra evlendim o da evlenmiş tabi yıllar sonra bana arkadaşlık isteği atmış bunun amacı ne acaba çok merak ediyorum ne yapmaya çalışıyor. Onca zaman sonra ne cesaretle ikinizde evliyiz kendinde bu hakkı nasıl görür anlamıyorum. Bu kadar mı basit... Amacı ne olabilir sizce?
Sizin evli oldugunuzu bilmiyordur? Neden bunu bu kadar kafaya taktiniz ki?Merhaba arkadaşla 12 yıl önce birini sevdim bir anda bırakıp gitti kaç yıl bekledim gelmedi sonra evlendim o da evlenmiş tabi yıllar sonra bana arkadaşlık isteği atmış bunun amacı ne acaba çok merak ediyorum ne yapmaya çalışıyor. Onca zaman sonra ne cesaretle ikinizde evliyiz kendinde bu hakkı nasıl görür anlamıyorum. Bu kadar mı basit... Amacı ne olabilir sizce?
Fake olmasi muhtemelen iste pit kirdiŞimdiki soyadınızı nasıl buldu ben onu anlayamadım
Sence?Merhaba arkadaşla 12 yıl önce birini sevdim bir anda bırakıp gitti kaç yıl bekledim gelmedi sonra evlendim o da evlenmiş tabi yıllar sonra bana arkadaşlık isteği atmış bunun amacı ne acaba çok merak ediyorum ne yapmaya çalışıyor. Onca zaman sonra ne cesaretle ikinizde evliyiz kendinde bu hakkı nasıl görür anlamıyorum. Bu kadar mı basit... Amacı ne olabilir sizce?
Nostalji olasi gelmişse demekkiSence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?