Önce 55'den 50'ye, sonra tekrar 60'a?

Kimmik

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
2.228
3.036
333
Sağlıklı Ketojenik diyet (düşük karbonhidrat, yüksek yağ) uygulayarak, önce zayiflamayi sonra kilo almayi hedefliyorum. 55 kg'dan 50 kg'ya inmek ilk hedefim, ondan sonra diyetimde yine hiçbir değişiklik yapmadan sadece spor ile kas kazanmak istiyorum. Hedefimi 60 olarak fazla söyledim, önemli olan aynada nasıl göründüğüm. Boyum 163 cm.

Kilo kaybetme aşamasında her gün 30ar dakika dynamic yoga, alpha abs ve ayrıca 3 km de normal tempoda yürüyüş düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu hedefini seninle ayni boyda olan biri olarak gayet iyi anliyorum.
Bende senelerce 48 kilolarda surundum. Son iki yil icerisinde 7 kilo aldim,
gorenler cok yakismis diyor. Suan 55/56 kiloyum ve bu halimden cok memnunum.
Gelelim nasil kilo aldigima, valla hayatima duzen girdi, onceden calismiyordum,
suan haftada 5 gun calisiyorum ve rahat gunde en az 4 ile 5 buyuk bardak
cay kahve iciyorum en az 3 kasik sekerle, birde artik duzenli kahvalti yapiyorum
eskiye nazaran bir ogun fazla yiyorum erken kalktigim icin..
Bal kaymakta son derece favorilerimdeen:31:

bende şuan 56 57 kiloyum benimde hedefim 65 ama 57 de takılı kaldım ya
boyum 1.74 kendimi zorluyorum biraz daha yemek için ama yok olmuyor üstleri göremedim bir ama almam lazım bu tatilde

Bu hedefini seninle ayni boyda olan biri olarak gayet iyi anliyorum.
Bende senelerce 48 kilolarda surundum. Son iki yil icerisinde 7 kilo aldim,
gorenler cok yakismis diyor. Suan 55/56 kiloyum ve bu halimden cok memnunum.
Gelelim nasil kilo aldigima, valla hayatima duzen girdi, onceden calismiyordum,
suan haftada 5 gun calisiyorum ve rahat gunde en az 4 ile 5 buyuk bardak
cay kahve iciyorum en az 3 kasik sekerle, birde artik duzenli kahvalti yapiyorum
eskiye nazaran bir ogun fazla yiyorum erken kalktigim icin..
Bal kaymakta son derece favorilerimdeen:31:

Merhaba.

Aslında yukarıda yazmıştım ama tekrar söyleme ihtiyacı hissediyorum. Ben hiç çok zayıf bir insan olmadım. Hiç kilo alma çabaları içinde olmadım. Yani aslında ortak noktamız pek yok diyebilirim. Ben önce zayıflamayı, sonra da kas yaparak kilo almayı hedefliyorum.

Çay-kahve içmek her zaman iyidir. Ama şeker kesinlikle sağlıklı bir şey değildir. Tabii ki kilo aldırır ama sağlık konusunda kesinlikle insana geriye adım artırır diye düşünüyorum.

Halis bal bulunduğunda tabii ki de yenmeli bence de ama dediğim gibi sadece halis ise.

Görüşmek üzere...

bende şuan 56 57 kiloyum benimde hedefim 65 ama 57 de takılı kaldım ya
boyum 1.74 kendimi zorluyorum biraz daha yemek için ama yok olmuyor üstleri göremedim bir ama almam lazım bu tatilde

Merhaba.
1.74 m boy çok güzel gerçekten. Bu boya göre de 65 kilo olmak kesinlikle en ideali olmalı. Sağlıklı bir şekilde kilo alma konusunda başarılar diliyorum.

dinamik yoga nedir canım ya?
Barfiks çekmen lazım.
Hatta belki dövüş sporlarına başlasan bacakların komple kas olur, olabilir yani :16:

dinamik yoga nedir canım ya?
Barfiks çekmen lazım.
Hatta belki dövüş sporlarına başlasan bacakların komple kas olur, olabilir yani :16:

Merhaba.
Şuan kilo kaybetme aşamasındayım ve ayrıca Ramazan ayında olduğumuz için yoga bence en yormayanı ve şuan için en ideali.
Barfiks ve dövüş sporları çok güzel fikir, teşekkür ederim. Kesinlikle düşüneceğim.

Son düzenleme:
Back
X